viernes, 18 de noviembre de 2011

Comenta esta gràfica de VOLUMEN INTENSITAT

3 comentarios:

  1. La classe de hui a estat molt bé Paco. El pasillo dels vestuaris pareixia un gimnás tot ple de diferents exercicis per a practicar la força, i despres a la pista estaba la part més divertida( al menys per a mi) que era el partidet de basquet i el de pasar-nos la pilota. Espere que per el partidet de basquet y el pasa-nos la pilota se m'active l'acid lactic i em pase tot el cap de setmana sense poder merejar-me!

    Bon cap de setmana!

    Mª Dolores Picó

    ResponderEliminar
  2. Carles Espinosa Morant

    Com podem observar,esta gràfica representa els nivells tant d'intensitat com de volum.
    El que significa és que al començament,ja bé siga una temporada d'algun esport com per exemple el futbol o l'eixida d'alguna lessió,hi ha que començar amb un nivell de volum més alt que el nivell d'intensitat i poc a poc a medida que avança la temporada o bé la recuperació d'unga lessió anar disminuint el nivell de volum al mateix temps augmentant el nivell d'intensitat.En el moment en el que aquestos dos nivells es creuen diguem que es tracta d'una "puesta a punto",la qual poden donarse diverses durant a medida que avança el temps i és preferible que cada vegada aquesta siga major que la anterior on el rendiment es molt alt i millora molt i possiblement el millor moment de condició en el que et pugues trobar.
    Finalment es dona el perídoe de transició,el que podria ser el final de temporada,on el rendiment disminueix a medida que disminueixen tant en nivell d'intensitat com el nivell de volum.

    ResponderEliminar
  3. En aquesta gràfica podem observar com el volum i la intensitat varien durant els diferents periodes en que és realitzen els entrenaments. En la fase de preparació el nivell de volum és mes alt, mentre que el nivell d'intensitat és mes baix. A mesura que la condició física va millorant, el nivell de volum va muntant fins que arriba al màxim, mentre que el nivell d'intensitat munta un poc i és manté. Quan comença la fase competitiva el volum baixa de nivell i augmenta per part de la intensitat, fet que produeix un moment de forma òptim, ja que el nivell de volum i d'intensitat conincideixen en un punt. Després el volum va baixant poc a poc, tot el contrari que la intensitat, que continua aumentant fins que arriba al nivell màxim. Finalment s'arriba a la fase de transició, que a mesura que va acabant-se la temporada els nivells de volum i d'intensitat van disminuint.

    Javi Vila Calatayud

    ResponderEliminar

Comença un nou Curs escolar: 2010/11

Et va agradar l'eixida a València ?

Esguince de Tobillo Esguince de Tobillo yucaeros Esguince de tobillo en el deporte

¿ i tú qué opines ?

Explotación en el deporte infantil Ignacio, Jenny i Jesi

">

Explotación deportiva a niños

Sueños olímpicos

ACROGYM de gran nivell

Powerpoint de lessions de genoll fet per Ignacio, Jenny i Jesy

Rugby hugo jenny

Power point basquet: Begoña P. Jennifer M.

Qué et pareix la proposta de fer una SEMANA D'EXAMENS al tercer trimestre?

Consideres convenient la setmana d'examens a 2n de Batx?

¿Et va agradar la Comunicació relacionada en els "Blogs" aplicats a l'aula d'E.F. ?

CIRCUIT DE CONDICIÓ FÍSICA (Aitor y Marta)

CONDICIÓ FÍSICA (Marta y Aitor)

Condició física i salud(Marta B.i Raquel)