martes, 25 de septiembre de 2012

Comenta este article (2n i 1r BATX. - 4t ESO)

http://deportes.elpais.com/deportes/2012/08/04/juegos_olimpicos/1344105670_508704.html

61 comentarios:

  1. Albert Chàfer Antolí , 2n Batx.


    Aquest article tracta sobre la preparació física diaria que realitza Mireia Belmonte. S'explica que per a la natació és molt important el treball físic que es fa fora de la piscina. Per a l'èxit de la catalana va ser vital el treball en sec, sobretot el fer footing diversos dies a la setmana, perquè si un nadador no agafa "fondo" fora de la piscina, dins d'ella pateix molt. A més l'activitat al gimnàs que realitza habitualment fa que aguante més durant les carreres.Tot aquest procés ha fet que M.Belmonte guanye força muscularment i a la vegada es trobe molt millor mentalment. El resultat d'aquest nou procediment, una important millora en el rendiment en les carreres per a Mireia Belmonte.

    ResponderEliminar
  2. Hola Paco, soy Maria Blasco.

    Mireia Belmonte está en uno de los mejores clubs de España, el de Sabadell, del cual el entrenador es Fred Vergnoux. Hace poco que ella se ha puesto a trabajar fuera del agua, antes de 2010 ella sólo se dedicaba a la natación, pero a partir de entonces dedica una parte del entrene a correr, que es la parte fundamental es decir la base aeróbica en un deportista, y a hacer pesas para aumentar su fuerza, porque dentro del agua no puede ya que dentro del agua no puede porque no hay gravedad.
    El entrenamiento de Mireia Belmonte está dividido en tres partes: la primera es el fondo físico, la segunda la potencia y la velocidad y por último la fuerza.
    Belmonte comenta que la natación es un deporte muy duro pero que a la larga es un deporte que moralmente te compensa todo el esfuerzo que anteriormente has sufrido.
    Por último, comentar la no renovación del contrato de Mireia con su club y que por eso no va a poder participar en las competiciones por no estar federada y además se va a tener que ir a Estados Unidos para seguir entrenando.

    ResponderEliminar
  3. “LA NATACIÓN TE DEVUELVE TODO LO QUE LE DAS”
    En aquest article sobre la preparació de Mireia Belmonte per als Jocs Olímpics de Londres veiem con la constància i el sacrifici recompenses, perquè, com diu Mireia, la natació el torna tot allò que li dones. I ací, en este text, llegim al seu entrenador, Fred Vergnoux, ha combinat les millors tècniques per preparar-la físicament, tant dins l’aigua com fóra. Mireia, amb millors paraules que mai explicava que havia arribat a fer una quantitat de quilòmetres que en un altre moment haguera cregut impensables. També comenta que la intensa preparació a base de córrer, bicicleta, rem i peses, ha aconseguit perdre pes i ha guanyat molta més massa muscular. Aquest entrenament tan variat es deu a que l’aigua té una resistència 750 voltes major que l’aire. En definitiva, aquest article ens ajuda a comprendre l’entrenament del millors atletes i a fer-nos una idea del que fan per arribar a les metes que es proposen.

    ResponderEliminar
  4. Elena Ibáñez Perales1 de octubre de 2012, 16:58

    El entrenamiento de la ganadora de dos platas en Los Juegos Olímpicos de Londres se basa, según su último entrenador, Fred Vergnoux, en correr. Esta parte del entrenamiento tan fundamental para Vergnoux era desconocida para Mireia Belmonte pero gracias a la importancia que le dio su entrenador hacer tan duros entrenamientos en seco como bicicleta, remo o correr para una buena preparación física, las pesas para trabajar la fuerza la cual se necesita a la hora de nadar porque la resistencia del agua es mucho mayor a la del aire y las muchas repeticiones de diferentes ejercicios han dado la posibilidad a esta joven que tras sufrir y esforzarse tanto levantándose a las 6 de la mañana o empezar a correr como parte de su entrenamiento habitual , algo a lo que ella no estaba acostumbrada hasta que se lo introdujo su nuevo entrenador, han permitido que tanto esfuerzo mereciese la pena y que el duro sacrificio de la natación le otorgue con solo 21 años dos medallas de plata en los Juegos Olímpicos.

    ResponderEliminar
  5. Hola Paco!Soc Laura Giner de 1ºBat HS
    Després de llegir l'article,he aprés que la natació és un esport més complicat del que pensava,ja que necessita una resistencia física i una força.El que ha fet la protagonista de l'article (Mireia Belmonte)és digne de admirar,ja que ella necessita una superació i vol avançar cada dia més,i això de fer esport baix del aigua és el que millor ha pogut fer per poder formar-se millor com a nadadora.M'alegre molt que haja guanyat medalla de plata,ja que ha sigut recompensada per tot el treball que ha fet,i desde aci li done la meua enhorabona.

    ResponderEliminar
  6. Aitana Garcia 1BHS1 de octubre de 2012, 21:25

    És impressionant com aquesta nadadora olímpica española, ha conseguit aquestes dos medalles de plata a Londres, amb tot el esforç que suposa açó. Tota la preparació física i mental durant molts anys han fet que aquesta deportista triomfe i siga reconeguda.

    En això que diu l’entrenador Fred Vergnoux de que córrer és la base de tot, té molta raó, ja que si una persona no té bastant preparació física per a realitzar una activitat, no podrá participar amb el seu màxim rendiment.

    ResponderEliminar
  7. Hola Paco, sóc Josep Franco alumne de 2n de batx.
    La meua opinió sobre aquesta notícia és la següent:
    Per a mi el que a fet Mirea Belmonte en la última edició de les Olimpiades de Londres és algo d'admirar i elogiar, però tothom sap que aquest triomf és fruit de hores i hores de treball i de maxacar-se a la pisina i al gimnàs.
    Qualsevol deportiste d'èlit que participe en les Olimpiades ha de tindre una mentalitat molt forta i donar la seva vida per el deport que practica.Per a disfrutar de la victòria abans han habut moltes hores de sufriment.La meva conclusió és que ser un deportista de talla mundial te molts beneficis com la fama,diners,l'èxit... Però també grans perjudicis com dedicar la teva vida exclusivament al deport i també que de vegades l'esforç no està recompenssat amb la victòria.

    ResponderEliminar
  8. Aquest document,relata la trayectòria de Mireia Belmonte, doble campiona olímpica, juntament al treball del seu tècnic francés Fred Vergnoux.
    El triomf de Mireia no va ser d'un dia, sinò d'un treball al llarg d'aquest temps.
    Mireia no sols entrenava a la piscina, sinò que feia peçes i eixia a correr molt a sovint.
    Aquesta deportista reflexa l'esperit de treball i sacrifici d'una persona, i ella desprès de tantes hores de entrenament,ha conseguit ser doble campiona olímpica.
    Adrià López

    ResponderEliminar
  9. Es un articulo interesante porque cuenta que aparte de entrenar en la piscina hace falta estar preparado fuera del agua con ejercicios físicos como correr, bicicleta o incluso el gimnasio. Belmonte llevaba desde pequeñita entrenando en las piscinas de su pueblo pero hace unos años llego el club Sabadell y desde entonces esta unida con el club porque aparte tienes una buenísimas instalaciones. Mireia es una nadadora joven que a base de esfuerzo a logrado tener un gran cuerpo para poder aguantar todas las pruebas de natación sin llegar a hundirse. Según el articulo a ganado mucha masa muscular y eso le ayuda a cumplir con sus objetivos. Mireia ganadora de dos platas cuenta que siente una gran alegría cuando consigues ganar y que no le importa sufrir y entrenar al 100%. Ademas las noticias de la actualidad revelan que Mireia se ha quedado sin club y estaría pensando en irse a América para poder seguir compitiendo. BORJA LLÀCER 1rBATX

    ResponderEliminar
  10. Sergi Tornero (1 bat)2 de octubre de 2012, 17:44

    Per a mi, la condició física es molt important, perquè la condició física es condicional per a qualsevol esport. Per a la practica de qualsevol esport es molt important estar ben preparat fisicament. Els entrenadors tambe exerceixen un paper molt important en la condició física dels seus jugadors, perquè si l'entrenador no prepara be els seus entrenaments, els jugadors no es preparen fisicament. Els entrenadors també deuen tenir un carácter motivador per a poder motivar be als seus jugadors i que es concentren be en els seus esports. En definitiva, per a mi la funció de l'entrenador i de la condició fisica es importantisim.

    ResponderEliminar
  11. Hola, soc Michelle Steyer Sanchis de 1Batx.Humanístic. Crec que aquest article té raó en allò que diu de que la base està en correr, un bon entrenament millorarà la teua condició física, estas més preparat a l'hora de començar a fer l'esport, en aquest cas la natació. Al millorar la teua condició física et resulta més fàcil, ja que et fa acostumar-te a l'esforç i fa que quan entres a nadar estigues més preparat i sentir que pots aguantar molt més que abans que no corries.

    ResponderEliminar
  12. A aquest text periodístic ens descriu el preparament físic al que Mireia te que exposarse per a poder tindre una bona forma física i poder ser una de les millors nadadores que ha hagut a Espanya.També es destaca sobretot el treball físic fora de l'aigua(correr,peses...) i que encara que no parega es molt important per a poder estar molt millor físicament i mentalment dins de l'aigua.Borja Polop Barberà.

    ResponderEliminar
  13. Aquest article tracta sobre l'opinió que té Mireia Belmonte i el seu entrenador. Mireia va ser la nadadora olímpica que va guanyar dues medalles a la seua modalitat als últims Jocs Olímpics de Londres. Aquestes dues persones confirmen que la base de qualsevol esport físic és córrer. Mireia afirma que correr és la base de tot, i el més complet, així que per tant el més important. A l'aigua la força per exercir és major, i la força i la resistència son dues condicions importantíssimes, i mentres corres, efectues cadascuna d'elles. Mireia s'alegra que ha perdut al voltant de quatre quilos en dos anys, però que ho ha guanyat en massa muscular, i ara es troba en millor condició física.
    Alba Sanz Mira 1BHS

    ResponderEliminar
  14. Les primeres línies d’aquest article ens parlen sobre el Club de Natació de Sabadell, uns dels millors d’Europa gràcies a les seues instal.lacions i a l’esforç diari que realitzen tots els seus components, entre altres la medallista olímpica Mireia Belmonte.

    També ens diu que la base de tot esportista es córrer, com així ho indica el entrenador del club, la persona amb qui Mireia va culminar el seu procés d’entrenament que havia començat amb 12 anys.

    El seu entrenador, Fred Vergnoux va preparar Mireia tant física com psicològicament per que puguera rendir al màxim als JJOO de Londres. Va ser dur, però gràcies al sacrifici ho va poder aconseguir.

    L’article també cita les paraules de Mireia on ens explica el que ha arribat a fer i com seria un dia d’entrenament normal i corrent. Ens comenta que començar a córrer li va costar però es va adapatar ràpidament, mentre que el gimnàs li va costar un poc més, però el seu entrenador li va ajudar i li va fer veure que és imprescindible la força física per a tindre més seguretat mental.

    Finalment, trobem les paraules de Mireia després de aconseguir les seues medalles i afirma que la recompensa sempre és molt major que tot el sofriment patit abans.

    VICENTE JUAN CAMPOS – 1er BAT.

    ResponderEliminar
  15. Hola Paco sóc Rocio Llorens de 1r de Batxiller.

    LA NATACIÓ NECESSITA ESFORÇ DINS I FORA DE L’AIGUA.

    Esta notícia parla sobre Mireia Belmonte i els entrenaments que l'han portat a guanyar dues medalles de plata en els Jocs Olímpics de Londres en 2012. Mireia Belmonte entrena en el Club Natació de Sabadell. Els seus entrenaments no consistixen només a nadar, també corre i practica rem, bicicleta … El seu entrenador, explica que córrer és la base de tot, per a l’hora de nadar tenir una bona condició física. Gràcies a aquestos entrenaments tan durs, el seu entrenador la veu més forta i millor preparada. Ella ha afirmat que en els entrenaments ha patit molt, però que li ha merescut la pena, ara es troba més forta físicament i mentalment.

    ResponderEliminar
  16. Sóc Sara de 1er BNST

    El text ens conta els diferents tipus d'entrenaments i excercicis que du a terme la nadadora espanyola Mireia Belmonte en el seu entrenament, i que la dut a guanyar la plata en els JJOO.
    Mireia va començar a entrenar als 12 anys als centres de tecnificació del Consell Superior de Deports. A partir dels 21 anys, ha començat a entrenar-la Fred Vergnoux, un prestigios entrenador francés. El qual no es basa sols en l'entrenament físic sino també en l'entrenament psicològic. A més, es basa en algo més que l'entrenament en l'aigua, utilitza tres de tècniques : primer, el fons físic, que inclou correr, remar i bicicleta; després treballen la velocitat i la potencia; i per últim, la tercera part es la força, que es treballa a través de fer peses.
    A través d'aquest entrenament fisic i psicològic, mireia belmonte ha conseguit grans resultats, ha millorat en la natació, i a més, ha obtés una millor forma física.

    ResponderEliminar
  17. Mireia Mollà Vidal 1 BHS2 de octubre de 2012, 20:15

    Pense que al sufriment tampoc s'arriba a sufrir tant si la recompensa és la victòria. Per això a Mireia no li és cap problema, perquè sap que si s'esforça pot tindre-ho tot, i si no ho fa, es pot quedar sense res. També és adequat allò de fer exercici a terra, i no sols a aigua, perquè dsprés pot ser més difícil a l'hora de nadar... Cadascú té dret a tindre la seua pròpia forma d'entrenar i de preparar-se alhora de competir.

    ResponderEliminar
  18. Soc Maria de 1er de BHS. Titol: No sols és estar en l'aigua, tambè tens que fer més deport!
    La nadadora Mireia al llarg del temps gràcies a altres entrenadors va vore que no sols és estar dins l'aigua i ja fas un deport, tambè apart de la natació per a que la persona que heu practique estiga fisicament be te que seguir un entrenament que a de fer com correr, ciclisme i altres coses per a fer la condició fisíca. Ella quan feia totes les carreres es sentia sense força i pensava que fent peçes podria superar-ho, però va vore que no tenia res que vore això de les peçes i va continuar isint a correr per els matins i fer bici i remo. A pesar de tots els esforços i de tots els treballs que ella va fer entrenant quan va fer la carrera i va eixir amb la medalla de plata va dir que estava cansa, però que a pesar de tot no deixaria de nadar perquè és el esport que a ella li agrada a pesar de tot. Jo pense que encara que tingues un esport tens que continuar fent diferens entrenaments i no deixar mai de costat cap condició fisíca.

    ResponderEliminar
  19. Soc Jordi Llacer de primer de batxiller.
    Crec que sense fer tot el que han fet seria imposible aplegat tant llunt com a aplegat Mireia. A entrenat molt per a aplegar on esta ara despres dels JJOO de Londres. La base dels seus entrenaments era correr perque per a tindre una bona resitencia cal correr ja que prepara el cos molt be per a la natacio. Son moltes hores baix del aigua i fora per a agarrar tanta força com per a anar tant rapid en la piscina. Tambe es necessari un bon entrenador que estiga amb tu sempre i que ajude a motivarte, i sobretot estar mentalizat de que vas a poder aplegar llunt i conseguir el que vols. Despres de 2 anys de un entrenament molt fort Mireia va pedre pes i va guanyar massa muscular i forma fisica, i va guanyar la plata a Londres. Ara es una de les atletes mes importants de Espanya.

    ResponderEliminar
  20. L’article es una bona font d’informacio per saber el treball que fan els deportistas olimpics por per ejemple la nadadora Mirella Belmonte, que amb 2 medalles a els jocs olimpics de Londres a sigut una de les maximes sorpresas dels jocs, ja que la natacio es un deport minoritari.La técnica utilitzada per Mireia per la preparacio per Londres amb el entrenador Fred Vergnoux es similiar a les dels altres paisos, com la gimnasia china o rusa, consta de molt de sufriment i esforç, es compon de moltes repeticions dins de l’aigua pero fer un gran treball fisic fora de ella, ixir a correr per el carrer, gimnas, etc. Tot aço al que equival es a pedrer pes i guanyar massa muscular i resistencia aixi com domar el cos per tindre mes deciplina dis l’aigua, es tal el esforç que pot arribarse a situacions limits com lessions i altres situacions, pero amb el grasn qeuip que te el Sbadell , un gran prestigios club que compta amb gent molt qualificada es pot previndre eixe tipus de situacions, es molt criticat el metode pero a callat moltes boques al guanyar 2 medalles en els JJOO.

    ResponderEliminar
  21. DELS 800m. LLIURES, ALS 200 PAPALLONA.
    En resum, aquest text ens parla del caràcter i la dedicació de la guanyadora de dos medalles de plata als Jocs Olimpics celebrats a Londres aquest mateix any: Mireia Belmonte. Ens conta sobretot un fet molt important, el qual deurien plantejar-se molts altres atletes, en especial nadadors: Ella entrena el 33% del seu temps fora de l'aigua, la qual cosa li permet obtenir una condició física excel·lent que utilitza magnificament dins l'aigua. Amb el seu sacrifici, i totes les instal·lacions que la rodegen, aquesta a aconseguit el seu somni, convertir-se en una de les millors nadadores dels últims anys. Afegir per acabar, com a opinió pròpia, que em pareix un gran métode d'entrene el que va oferir l'entrenador a aquesta deportista, ja que sols fa falta veure els resultats obtinguts; Ara sí, no obviar que sense l'esforç i l'entrega d'aquesta res havera arribat a aconseguir.
    Naia Cerdà Navarro, 1r Batxiller Humanístic-Social

    ResponderEliminar
  22. En l'article que he llegit comenta la preparació física de Mireia Belmonte al llarg de la seua carrera com a professional , des dels 12 anys fins als 21 amb els qui a ha aconseguit dos plates als jocs olímpics de Londres 2012 . També nomena el seu entrenador , Fred Vergnoux , el potencial que ha adquirit Mireia des dels jocs olímpics de Pekín , aixi com també la capacitat aeròbica de la nadadora de Badalona . El que crec que li falta a aquest article són les menjades del dia que feia Mireia i la dieta que seguía . Aquest text descriu la condició física i mental de la esportista barcelonesa .

    ResponderEliminar
  23. Marina Sanz Maset 1r BATX cientific:
    Aquest és un article peridistic molt interessant que ens parla de la nadadora Mirella Belmonte, guanyadora d'una medalla de plata en les passades Olimpiades del 2012.

    En aquest breu article ens parlen de la manera d'entrenar; com en dedicació, esforç i una afisió enamoraditza per l'esport i en concret la natació, aquesta jove va aconeguir lo impensable! i esquè portar una medalla penjada del coll deu ser d'una satisfacció incalculable rere el duríssim entrenament que aquesta heroïna ha portat a cab durant els últims anys.

    Però, quin és el secret per a aconseguir aquest triomf? l'ulim entrenador de Belmonte ens asegura que la base de qualsevol esport és correr; una molt bona condició física, resistència aeròbica i força muscular. I perquè correr? abans de enfonsar-nos en l''aigua hem de enfrontar-nos al major ribal: la gravetat. si no et saps defendre en l'exterior, llavors és imposible fero a l'interior de l'aigua!

    No obstant això, no cal oblidar la força muscular per a avansar trencant la gran resistència de l'aigua, un treball molt dur, que, com afirma Mirella, de vegades pot produir-te fins angoixa del cansansi tan extrem.

    D'altra banda,ens descriu també, per a concretar un poc més, les fases del entrenament diari de la nadadora, quasi inhumà! és increible el que pot arribar a fer el nostre cos si l'eduquem per a fer-ho, i açò es el que aprenguem dia a dia en l'assignatura de educació física: educar el nostre cos mitjançant l'esport...Qui sap el que podem arribar a fer amb ell?

    ResponderEliminar
  24. En mi opinión Mireia es un apersona muy valiente, ya que muchos, al estar delante de semejante reto, ni siquiera se lo habrían planteado o hubieran abandonado al poco tiempo, pero ella, ha conseguido reunir las fuerzas necesarias para sobrellevar todo lo que este reto suponía (sacrificio de tiempo y energía, reemplazándolo por muchas horas de duros entrenamientos y sufrimiento).Al final Mireia ha recibido la recompensa moral y material que tanto trabajo le había costado, pero, la recompensa es tan grande que te hace olvidar todo el sufrimiento que has pasado para llegar al final de este duro camino, hace que ese enorme esfuerzo valga la pena.Ademas de ser una persona muy fuerte físicamente, fuerza adquirida con mucho trabajo, Mireia también es una persona fuerte mentalmente, ha sido capaz de no venirse abajo y no abandonar. Todo esto hace de Mireia una persona digna de admiración!

    ResponderEliminar
  25. Lucha por lo que amas.

    Este texto nos da a entender que se necesita tanto la fuerza de voluntad como física para lograr nuestros objetivos. Como ejemplo tenemos a Maria Belmonte ganadora de dos medallas de plata en las Olimpiadas de 2012 en Londres, esta nadadora ha cumplido su sueño a base de un fuerte y duro entrenamiento que puso a prueba su moral y su actitud delante de los problemas que se le plantearon. Como explica su entrenador la base de todo está en el correr, los entrenamientos se hacen siempre en los pies en la tierra para que luego no sea tan duro reflejarlo en el agua. Los entrenamientos que le propuso a nuestra ganadora eran una mezcla de todo, resistencia, flexibilidad, velocidad y sobre todo fuerza, el resultado es que perdió bastantes quilos pero los ganó en masa muscular. Por muy duro que fuesen los entrenamientos la recompensa de la emoción y la motivación de luchar por lo que amas no tiene precio.

    Sandra Sebastia 1 BATX.

    ResponderEliminar
  26. En l'article que he llegit comenta la preparació física de Mireia Belmonte al llarg de la seua carrera com a professional , des dels 12 anys fins als 21 amb els qui a ha aconseguit dos plates als jocs olímpics de Londres 2012 . També nomena el seu entrenador , Fred Vergnoux , el potencial que ha adquirit Mireia des dels jocs olímpics de Pekín , aixi com també la capacitat aeròbica de la nadadora de Badalona . El que crec que li falta a aquest article són les menjades del dia que feia Mireia i la dieta que seguía . Aquest text descriu la condició física i mental de la esportista barcelonesa .

    AARÓN BELDA 1 BATX. HUM .

    ResponderEliminar
  27. El club Sabadell son un grupo de nadadores muy exigentes con ellos mismos, ya que en pleno invierno empiezan a las seis de la mañana a entrenar y no solo eso , también salen fuera del agua para entrenar, porque lo segundo que hace el ser humano después de caminar es corres y esa es la base de toda la resistencia aeróbica. Mireia es una de las nadadoras de este club que entrena tan duro para conseguir sus metas, en una semana a llegado a nadar unos 120 kilómetros pero el 33% de su trabajo es en seco. Este año en Londres a ganado la medalla de plata de 800 metros libres y 200 de mariposa y se a convertido en una de las mayores figuras en la historia del olimpismo español.
    Paula Martínez Montañana

    ResponderEliminar
  28. El club Sabadell son un grupo de nadadores muy exigentes con ellos mismos, ya que en pleno invierno empiezan a las seis de la mañana a entrenar y no solo eso , también salen fuera del agua para entrenar, porque lo segundo que hace el ser humano después de caminar es corres y esa es la base de toda la resistencia aeróbica. Mireia es una de las nadadoras de este club que entrena tan duro para conseguir sus metas, en una semana a llegado a nadar unos 120 kilómetros pero el 33% de su trabajo es en seco. Este año en Londres a ganado la medalla de plata de 800 metros libres y 200 de mariposa y se a convertido en una de las mayores figuras en la historia del olimpismo español.Paula Martinez

    ResponderEliminar
  29. En este artículo la doble medallista olímpica Mireia Belmonte nos cuenta como poco a poco ha ido avanzando en su carrera como nadadora olímpica.
    Además, los periodistas también cuentan con la colaboración de su entrenador, Fred Vergnoux, que nos relata como ha intentado cambiar el entrenamiento de la nadadora de forma que no únicamente importa que sepa nadar, que es una parte crucial, sino que para saber nadar y ser fuerte tanto moral como físicamente supone un gran trabajo fuera del agua, porque según su entrenador: "si tu cuerpo no está bien fuera del agua, dentro de ella será mucho más difícil."
    La ganadora de dos medallas olímpicas confiesa que aunque le cueste más correr que nadar es consciente, y en estas últimas olimpiadas lo ha demostrado, que el ejercicio físico fuera del agua la ayuda a ser más fuerte porque mejora su condición física desarrollando así su masa muscular, al verse físicamente tan preparada se siente también bastante satisfecha con ella misma, hecho muy importante para sacar el máximo rendimiento posible de la nadadora profesional, Mireia Belmonte.
    Marina Ibáñez Felipe 1º BHS

    ResponderEliminar
  30. Sóc Raquel de 1r de batx. social

    La natació no sols és nadar.

    Mireia Belmonte,la nadadora espanyola,que ha obtingutdues dues medalles de plata als JJOO
    afirma que un 33% del seu entrenament és fora de l'aigua i que sense ell,no havera sigut
    possibble haver-les guanyat.Desde el 2011 també corre en els seus entrenaments i asegura
    que per a una persona que pasa tant de temps en laigua,l'asfalt és prou doloros,pero
    reconeix que gràcies als ejercicis de força que fà al gimnàs i sobre tot a correr ha sigut
    capas de guanyar les medalles.Com a clonclusió dir que correr és l'activitat més important
    i la que més gent pot ralitzar-la,que t'ajuda a estar en forma i a tindre millor base
    física.

    ResponderEliminar
  31. Joan Chafer 1 batx. humanistic

    El club de natación mas tecnificado de España no solo esta en el agua sino que también practica otros deportes fuera de ella como es el correr, para sentir un poco la atracción de la gravedad y su efecto traumático sobre articulaciones y músculos. Fred Vergnoux entrenador de María Belmonte practico eso en ella i otros nadadores como Phelps y Lochte hacen lo mismo. El técnico francés vergnoux a puesto a Mireia en lo mas alto del olimpismo español. Mireia nos dice: “He perdido mucho peso, más de cuatro kilos, pero he ganado mucha masa muscular” esto nos explica que no fue una tarea sencilla pero valió la pena. La potencia i la capacidad aerobia que a adquirido le a permitido no hundirse en los tramos finales de la carreras. Por otra parte Mireia nos desvela que desde 2011 esta corriendo , y hace unos años ella esa ni lo pensaba ahora dice que es la base de la resistencia aerobia, “ El 33% del trabajo es en seco. Es imposible nadar tan rápido sin pesas”, dice su técnico. María observo que para su técnico Fred tener un buen físico fuera de el agua es imprescindible. Su técnico Vergnoux nos cuenta que sus entrenamientos cuestan de tres partes: Primero, el fondo físico, que incluye correr, bicicleta y remo. Luego, trabajamos la potencia y la velocidad. Es un trabajo con bastantes repeticiones, de resistencia, de fuerza, en el banco de natación... La tercera parte es la fuerza pura. Utilizar pesas y máquinas con mucho peso para que la gente esté más fuerte. María por ultimo nos desvela que al terminar los 800 metros en la carrera de natación del sobresfuerzo que hizo le dolían los hombros i tenia ganas de vomitar pero por encima de todos esto estaba muy satisfecha de su grandísimo trabajo.

    ResponderEliminar
  32. Clara Mira Arenas, 1BNST
    Per començar, crec que la primera conclusió que es pot extraure d’aquest article, i també la principal, és que l’esport comporta un treball i un esforç considerables, i més si et dediques professionalment a ell.
    En aquest cas, hem llegit les paraules de Mireia Belmonte i alguns dels seus entrenadors, però n’estic segura de que qualsevol altre esportista de qualsevol altra disciplina ens dirà el mateix: que no per ser ciclista sols muntes en bicicleta, que no per practicar gimnàstica, no et despenges de les anelles, o que no per fer natació, has de passar el dia sencer dins d’una piscina.
    Quan practiquem un esport, no sols hem de fer un entrenament específic, sinò que ens hem de posar en forma i treballar altres aspectes que ens ajudaran en la pràctica d’aquest. En el cas de Mireia, a més d’entrenar a la piscina, feia carrera per millorar la resistència aeròbica, anava al gimnàs per millorar la força, etc.
    La qüestió és que si vols dedicar-te a una cosa l’hauràs de treballar, i si és a l’esport, has de tenir un cos adequat i ben musculat, una capacitat de resistència i de força considerables i després tot açò aplicar-ho a l’esport que tu practiques i si realment t’importa i t’ho prens seriosament, tot el sacrifici que has dut a cap rebrà la seua recompensa arribant a les metes que t’hages marcat, com li ha passat aquest any a Mireia Belmonte en les olimpiades.

    ResponderEliminar
  33. Quico Espinosa Garcia.
    Me parece que ha echo un gran esfuerzo para ganar esas dos medallas de plata.Su entrenamiento a sido muy duro y muy cansado ,cuando una persona es capaz de realizar esos tipos de entrenamientos es porque de verdad le gusta el deporte que esta practicando y tiene muchas ganas de ganar. Mireia hizo un canvio en sus entrenamientos para mejorar, el canvio a sido salir a correr.Ella al principio no estaba acostumbrada a correr pero todos los grandes nadadores lo hacen y ella se a convertido en una gran nadadora.

    ResponderEliminar
  34. Sobre aquest article opine que es molt interesant, ja que aquesta nadadora es un clar exemple de superació per l´afany de ser millor en una cosa perque t´agrada de veritat.
    També sobre el entrenament cal dir que és molt dur i per a poder superar-los cal tenir, apart d´una bona condició física, una capacitat mental per a no abandonar.
    (Javier Cortés - 1BAT)

    ResponderEliminar
  35. Este article periodistic ens parla de la història d'una nadadora espanyola de la qual ens conta les seues experiències en la natació.
    Mireia Belmonte va començar de xicoteta amb la natació i poc a poc va anar pujant de categoria i nivells ja que entrenava constantment.
    Va créixer i des de 2010 fins a aquests dies Belmonte ha perdut quatre quilos i ha guanyat molta massa corporal per la seua constant pràctica del deport.
    Ens explica que per a poder donar el màxim de si mateixa ha de estar constantment treballant el seu cos i ja no solament en la piscina sino també en terra ja que la persona que practica exercici en sec després no pot donar el màxim en aigua.
    En els JJOO d'aquest any tot el esforç d'aquesta xica de 21 anys ha ixit a la llum ja que ha pogut anar-se'n amb la medalla de plata al seu coll.
    Tot açò ho ha aconseguit amb el major esforç ja que inclús ha tingut que estar hores i hores fent exercici i entrenant durament.
    Mireia Belmonte pot estar orgullosa del seu treball. Si vullguem una cosa amb moltes ganes podrem conseguirla encara que coste molt.

    Claudia Argent Palop 1er BAT

    ResponderEliminar
  36. En este artículo, el autor nos habla sobre una joven de interés actual, Mireia Belmonte, que ha conseguido 2 medallas de plata en las olimpiadas, por lo cual pasará a ser muy importante en la historia olímpica española.
    El tema se centra en mostarnos la importancia del esfuerzo y el sacrificio y para ello nos muestra algunos comentarios de Mireia en los que dice que sí, el sacrificio es enorme, pero la reompensa es mucho mayor.
    Este texto también nos cuenta cómo cambiaron los entrenamientos de Mireia i con ellos su forma i capacidad física, desde la llegada de Fred al Sabadell el cual sigue un entrenamiento que no está basado únicamente en nadar y trabajar bajo el agua, sino que incluye el trabajo seco, muy importante para ganar fuerza.
    En definitiva, el texto tiene una importante moraleja y es que, con esfuerzo, sacrificio y muchas ganas, podemos conseguir todo lo que nos propongamos.

    Lorena Soler Arbiol

    ResponderEliminar
  37. Este texto nos habla de Mireia Belmonte y del sacrificio que ha hecho para llegar a las olimpiadas y ganar dos medallas de plata. Fred Vergnoux cuenta que para él no solo es importante la natación, la base de todos los deportes es correr como explica muy bien el título “Si no corres, no nadas”.
    El 33% del trabajo es seco. Mireia dice que la natación es muy dura pero que tiene su recompensa, entrena todos los días a las 6 de la mañana. Con 21 años se ha convertido en una de las mayores figuras en la historia del olimpismo español. Su entrenamiento consiste en correr, hacer bicicleta y remo. En resumen esta joven es un claro ejemplo de superación
    Paula Gracia Pons

    ResponderEliminar
  38. GEMA GRAU MARTÍNEZ-1 BNST
    La notÍcia expressa el sentiment de superació que tenen els esportistes que es preparen per a anar al jocs olímpics. Fred Vergnoux esplica que el primer que fas com a ésser humà després de caminar és córrer, ni nadar ni fer bicicleta, córrer és la base de tot.
    Mireia Belmonte afirma que a perdut molt de pes, però que ha guanyat molta massa muscular. Vergnoux es va instal·lar en el Sabadell en 2010, procedent de l'escola de l'australià Bill Sweetenham amb qui va col·laborar abans de 2008. Va haber nadadors que van afluixar davant l'exigencia que imposava, pero Mireia no. A ella la va ajudar el seu organisme superdotat i el seu sacrifici. Aquesta va conseguir fer blocs de fins i tot 8800 metres i després 40 minuts corrent pel carrer.
    El seu tècnic afirma què sense treball en sec es molt difícil aconseguir-ho. Mireia fa sesions de dues hores i mitja d'entrenament físic per a tindre una altra motivació, per la qual cosa es troba més forta en l'aigua però també en el gimnàs i com a persona.
    Vergnoux divideix el seu treball en tres part, fons físic, potència i velocitat.
    Mireia es va sentir un poc mal quan estava recorrent el últims 800 metres, tenia ganes de vomitar,però també diu que li agrada la natació per el que sofreixes cada dia." La natación te devuelve todo lo que le das" va concloure.

    ResponderEliminar
  39. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  40. RESUMEN:

    El club de natación Sabadell es el más tecnificado de España, ya que está mantenido por las cuotas de sus muchos socios.
    El entrenador es Fred Vergnoux hace entrenar duramente a los deportistas todos los días de mañana y tarde. Fred utiliza el siguiente método de entrenamiento:
    -Trabajar el fondo físico (correr, bici o remo)
    -Trabajar la potencia y la velocidad
    -Trabajar la fuerza pura (pesas)
    Él considera esencial correr, ya que es la base de la resistencia aeróbica, también considera muy importante trabajar el cuerpo fuera del agua para controlarlo dentro de ella.
    Mireia Belmonte, nadadora profesional, ha seguido un largo proceso de entrenamiento pasando por diversos centros, pero cuando se incorporó a Sabadell, Fred modificó su entrenamiento siguiendo su técnica.Actualmente Mireia ha conseguido más potencia, mayor capacidad aeróbica y se ha hecho más fuerte física y psicológicamente. Como recompensa ha mejorado mucho y ha ganado 2 medallas de plata en los 800 m libres de los JJOO de Londres 2012.

    CONCLUSIÓN: Los deportistas de élite entrenan muy duramente y se sacrifican muchísimo, pero con su fuerza de superación y empeño hacen que cualquier esfuerzo valga la pena, porque siempre llega su recompensa.

    MARIA GARCIA CABRERA 1BNSTH

    ResponderEliminar
  41. Mireia Belmonte, ganadora de dos platas en Londres, pertenece a unos de los mejores clubs de España, el Club Natación Sabadell, donde dispone de un conjunto de instalaciones y entrenadores que le ayudan a conseguir la mejor preparación para competir en la élite de la natación.
    Según opina Fred Vergnoux, entrenador del Sabadell, correr es la base de todo. Tienes que mantener bien tu cuerpo fuera del agua, para poder tenerlo bien dentro.
    A las 6 de la mañana se mete en el agua y empieza su entrenamiento, sobre las nueve se dedica correr, practicar remo o hacer bicicleta.
    Otra parte vital del entrenamiento son las pesas, que te ayudan a tener un cuerpo más atlético y más fuerte.
    Esto es lo que hace Mireia todos los días, en el agua es capaz de nadar 120 km en una semana, correr unos 40 minutos en la calle y luego dedicarse a las pesas. Su objetivo es elevar el nivel de fuerza y resistencia fuera del agua.
    La recompensa recibida es mucho mayor que el esfuerzo y el sufrimiento que tienes que hacer.
    Paula Fortuño Alzamora.

    ResponderEliminar
  42. Que gracias a su entrenador por mejorar los metodes de entrenamiento Mireia mejoro mucho y consiguio las dos medallas de plata. La mejora estuvo en que se implanto correr en los entrenamientos y alrededor de un 33% entrenamiento en seco para fortalecer musculos porque en le agua falta gravedad.

    ELISEO ARNAU LLACER

    ResponderEliminar
  43. Elina de 1er Batx NSTH

    Resumint el text, és essencial córrer per a qualsevol esport.Sobretot per a la natació, és important fer exercicis fora de l'aigua per augmentar la força dins d'ella.
    Parla també, del canvi que ha experimentat Mireia Blemonte (nadadora olímpica espanyola) gràcies a aquest mètode de treball i al seu entrenador francés Fred Vergnoux, afegint l'ajuda d'un psicòleg i exercicis per a treballar la resistència aeròbica molt exigents.
    Mireia explica dura tasca que ha hagut de fer durant aquests últims dos anys i com l'han canviada, físicament i mental.
    Finalment, Mireia diu que l'esforç ha valgut la pena perquè la recompensa és gran.

    ResponderEliminar
  44. Sóc Adrián Sisternes, de 1BNST

    Després de passar molt de temps a l'aigua, segons diu el text, Mireia Belmonte ha hagut de fer uns exercicis que li permeteren recuperar la força i també per a millorar la seua resistència, ja que córrer és la base de l'exercici físic i que l'aigua ofereix una resistència molt major que la del aire i has d'estar molt "fort" per a poder combatre-la (a nivell d'èlit). Tot i que li haja costat, aquest tipus d'entrenament ha tingut la seua recompensa als JJOO i és una bona forma d'entrenar tant la força com la resistència, per a després aplicar-les a la velocitat de natació i als moviments de flexibilitat que t'exigeix aquest esport, és a dir, es practiquen totes les qualitats físiques bàsiques.

    ResponderEliminar
  45. Carles Pérez Vidal3 de octubre de 2012, 21:49

    Aquest article tracta sobre les diferents maneres en que Mireia Belmonte Garcia s'ha entrenat per a les Olimpiades en Londres 2012.
    El seu entrenador Fred Vergnoux ens comenta que ha entrenat a Mireia de forma molt dura, té una taula d'entrenament que consta de tres parts: La primera part consta en fer entrenament fora de l'aigua com anar a córrer, fer ciclisme...
    La segona part consta en la fase de natació pròpiament dita on entra la major part de l'entrenament.
    La tercera part és un entrenament exclusivament de força al gimnás que consta del 33% del total.
    Mireia comenta que desde que té aquesta forma d'entrenament ha millorat molt i ha perdut 4 quilos i ha guanyat en massa muscular.
    La meua opinió sobre el tema és que l'entrenador ha sabut exigir el màxim rendiment a Mireia i així poder guanyar les medalles olímpiques que ha guanyat. A més com a nadador puc dir que l'entrenament en l'aigua no és suficient i que tenim que entrenar en sec per a poder competir i sentir-nos satifets amb el resultat i a més a més la satisfacció personal que en definitiva és la que més conta i la més important.

    ResponderEliminar
  46. Jose Ródenas Llorens 1r BAT3 de octubre de 2012, 21:53

    Según el texto, la natación es un deporte que necesita mucha preparación, tanto física como mental. Mireia Belmonte ha sido una deportista que se ha sacrificado cada día para poder estar en forma en los Juegos Olímpicos de Londres. Tanto Mireia como otros nadadores como Michael Phelps, tienen que entrenarse cada dia, tanto en el agua como en la propia calle, porque según el texto, tienes que saber correr en el asfalto, para poder nadar sin mucha dificultad, ya que tienes que estar físicamente apto para poder nadar muchos metros incluso kilómetros, tal como afirma Mireia Belmonte.
    Tienes que prepararte tanto en la piscina como en el gimnasio, para poder sacar un rendimiento notable dentro de la piscina.
    El preparador dice que se le nota el tiempo que lleva en el gimnasio que son dos años y quieras o no, eso hace a la hora de nadar tal como dice Mireia Belmonte.

    ResponderEliminar
  47. El text parla de l'esforç que va tindre que fer mireia belmonte per a anar a les olimpiades.El seu preparador físic Fred Vernoux, va ser qui li va plantejar el sistema d'entrenament que va tindre que seguir mireia.Per a Fred el entrenament fòra de l'aigua és molt important.Mireia que no havia corregut en la seua vida va començar a fer-ho amb el entrenament de Fred.Eixia dos dies a la semana minim a còrrer 40 minuts.També altres dies eixia fòra de la piscina a fer rem o bicicleta.En total el teext parla que el 33% de l'entrenamen es practicava fòra de l'aigua.Mireia també diu en el text que ha augmentat la seua força física, a perdut pes i a guanyat massa muscular, el seu entrenador diu que es degut a l'esforç que també es fa en el gimnàs, que és molt.En definitiva dir que el text parla del gran esforç físic i mental que es va tindre que sometre Mireia per anar a les olimpiades, però li va valdre la pena perque se'n tornà amb dos metalls penjats al seu coll.Per a aconseguir el que un desitja en l'esport hi ha que esforçar-se i entrenar durament.

    ResponderEliminar
  48. Aquest artícle periodístic sobrevalora el esforç de Mireia Balmonte i l'actitud que ha prés per conseguir la medalla de plata.El seu calentament era de 2.000 metres en l'aigua,treballant els braços,estils,recuoeració,etc.També entrena una hora diaria de peses amb 40 minits correns,perque apart de entrenar nadant també entrena a peu.Per últim Mireia diu que esta mokt contenta en el físic i el resultat que a adquirit després dels durs entrenaments.
    Olga martínez

    ResponderEliminar
  49. Sóc Jaume
    Estic d'acord amb el article, perquè encara que la natació es practique a l'aigüa, tot deportista d'élit te que treballar el físic i la carrera continua perquè com be diu l'article es la base de la resistència aeròbica i no hi ha que oblidar el gimnàs, perquè ens permet augmentar la força a les extremitats, que permet una major rapidesa en l'aigüa.

    ResponderEliminar
  50. El articulo nos die que correr es la base de todo, el nadador que no puede correr tiene un limite.
    Mireia culminó el largo proceso que había comenzado con 12 años entrenándose en los centros de tecnificación del Consejo Superior de Deportes.
    Le dieron último toque a la joven de 21 años que en estos Juegos se ha convertido en una de las mayores figuras en la historia del olimpismo español.
    Fue un toque que mezcló trabajo mental con la ayuda de un psicólogo, nuevos entrenamientos de fuerza fuera del agua y una base aeróbica a la altura de la natación china.
    El conjunto de potencia y capacidad aeróbica que adquirió en estos años le ha permitido acabar rápido los 800 metros libre y no hundirse en los 200 mariposa.
    Mireia ha llegado a hacer cosas que le parecían impensables gracias a todo el esfuerzo y preparación.
    Desde 2011 corre en el asfalto y dice que sufrio porque no esta acostumbrada a correr pero cree que todo deportista tiene que correr porque es la base de la resistencia aeróbica.
    Para Mireia el cambio más notable és el gimnasio, la fuerza física le da seguridad mentalPara Mireia, tener un cuerpo más atlético es otra forma de motivación.
    Lo diferencial del entrenamiento de Vergnoux, “es que hace un trabajo de tres partes. Primero, el fondo físico, que incluye correr, bicicleta y remo. Luego, trabaja la potencia y la velocidad. Es un trabajo con bastantes repeticiones, de resistencia, de fuerza, en el banco de natación... La tercera parte es la fuerza pura. Utilizar pesas y máquinas con mucho peso para que la gente esté más fuerte. Sería completamente imposible nadar tan rápidamente sin hacer pesas porque el agua tiene una resistencia 750 veces mayor que la del aire. Nadando, no se puede trabajar al nivel de fuerza que hacemos en un gimnasio.
    Mireia dice que gusta la natación por lo que sufres cada día, porque la recompensa moral es mucho mayor que todo el sufrimiento que tienes y que la natación te devuelve todo lo que le das.
    Roser Sanz Castells

    ResponderEliminar
  51. Sense entrenar com toca,ya siga dins de l'aigua o fora no s'arriba a ningun lloc per molt bo q sigues! Per a ser el millor hi ha que entrenar de totes les formes posibles!

    ResponderEliminar
  52. Isabel Bolufer Moreno 1er Batx Cientific.

    Mireia Belmonte ha ganado dos medallas de plata en estos juegos olímpicos en Londres. Y a sido gracias a su entrenador desde hace dos años, Vergnoux, que la ha estado entrenando muy a fondo, haciéndola superarse a ella misma.
    Según dice su entrenador, la base de todo buen nadador está en defenderse también corriendo, porque el aire tiene mucha menos densidad que el agua, entonces si no se defienden bien en la carrera tienen muchos inconvenientes a si favor.
    Así Mireia en dos años ha conseguido augmentar su masa muscular y adelgazar 4 kilos.
    Esta muy orgullosa de su trabajo, y de su esfuerzo relalizado día a día, aunque sea a veces muy duro.

    Opinión personal:
    Este entrenador, aunque sea muy duro y exigente, sabe realmente preparar a nadadores para que lleguen a lo más alto, como ha hecho con Mireia Belmonte. En mi opinión es verdad que lo importante para conseguir llegar tan alto es tener una buena base y forma física, y corriendo y haciéndole hacer pesas y esfuerzos así lo ha conseguido.

    ResponderEliminar
  53. Pense que aquesta xica voldrà com pareix superar-se dia a dia..pero també pense que es un poc excesiu tot el que fa, podria rebaixar el ritme i les coses que fa i crec que fisicament com psicologicament sera millor, ja que a la fi tant d'esport tampoc serà tant bó i més per a ella que fa natació i aisò ja és molt.

    ResponderEliminar
  54. Júlia Fuster Capilla 1 BNST

    El club de natació Sabadell ha vist creixer a Mirella Belmonte com a nadadora aquests ultims anys. El seu ultim entrenador, Fred Vergnoux afirma que correr es la base de qualsevol entrenament. Ha estat treballant amb ella amb treballs mentals, amb l'ajuda d'un psicòleg, entrenaments fora de l'aigua i preparant una bona base aerobica.
    El entrenament de Mireia comença nadant vora uns 16km i despres treballa en sec.
    A Mireia en un principi li va semblar molt estrany aixo de preparar-se fora de l'aigua pero Fred li va dir que si el cos no estava preparat fora de l'aigua, a dins tampoc ho estarà.
    Els entrenaments i els esforços que realitza Mireia a les competicions son molt durs, afirma que en les competicions de Londres va acabar morta pero que igualment li agradava molt la natació perque la satisfacció moral que tens es molt mes gran que tot el sufriment que pases.

    ResponderEliminar
  55. ANDREA CANTERO SELVA 1BAT

    este comentario nos cueenta como a sido la experiencia de Mieria Belmonte. Nos dice que una persona cuando tiene un buen fisico y esta agusto con su cuerpo, tiene un mayor equilibrio moral y de motivación. También nos dice que para poder superar varias fases de la natación, tienes que correr, es decir, una persona que hace natación pero fuera del agua no tiene una buena resistencia, luego le resulta mas dificl llegar a la meta que se proponga dentro del agua, puesto que el agua nos suponse una mayor resistencia que el aire. Mireia tuvo que hacer muchos esfuerzos para poder llegar donde esta ahora. Segun Mireia Belmonte no importa todo el dolor y lo que sufres en los entrenamientos o en las competiciones, porque es mayor la satisfacción que te produce cuando logras ver que todo el sacrificio que has tenido que hacer a merecido la pena. Todo gran deportisa o toda persona que quiere llegar a algo, primero tiene que empezar con lo basico y si quieres algo tienes que luchar por ello. No hay recompensa sin esfuerzo.

    ResponderEliminar
  56. Creo que es un texto bastante bueno para darte cuenta del esfuerzo diario de cada persona en especial el de mireia belmonte que es un ejemplo a seguir . Por otra parte cabe decir k se ha esforzado mucho y ahora a obtenido los resultados k buscaba despues de tanto entrene ,salio con medalla de plata. Solemos creer k la natacion solo es nadar y la verdad es que estamos equivocados ya que detras de todo esto tambien hay entrenes fuera de el agua . En conclusion el texto nos muestra el esfuerzo diario y la capacidad para conseguir aquello que quieres .

    ResponderEliminar
  57. El artícle parla de la nadadora espanyola Mireia Belmonte i el seu entrenador Fred Vergnoux. La espanyola, que entrena des dels 12 anys porta entrenant amb el técnic francés des del 2010. Belmonte explica que Vergnoux te una manera de entrenar prou diferent. Fred explica que per a ell una de les bases mes importants es el treball fora del aigua, ja que hi ha coses que no es poden entrenar dins de la piscina. Conta que basicament el treball el partix en tres parts: el fons físic, la potència i la velocitat i la força pura.
    A mí, personalment, m'agrada la forma d'entrenar que te Fred Vergnoux ja que, si que es deveres que coses com la força als brasos o al tronc es millor entrenarla en sec. Tant com Mireia com Vergnoux hem pareixen un bon exemple d'esforç i estic segura de que arrivaran molt llunt.

    ResponderEliminar
  58. guillem valero beniel:
    en aquest text Mireia Belmonte ens conta la meravellosa experiencia k a viscut als jocs olimpics de londres.Aquestes medalles les a aconseguides gracies al seu entrenador Fred Vergnoux, que a aplicat una tactica dentrenament que consisteix en preparar el cos tant dins com fora de l'aigua,centrantse en correr.
    Mireia diu que encara que va quedar destrosada als jocs olimpics,la satisfaccio es molt gran, i tambe diu que s'ha emportat una satisfaccio molt gran.

    ResponderEliminar
  59. Aquest article conta L'història de la nadadora Mireia Belmonte, la qual és un exemple d'esforç i sacrifici, tot per poder arribar a complir el seu somni, el de ser nadadora olímpica, l'article conta la dura vida que ha de dur qualsevol deportista d'èlit (dietes, llargs entrenaments...), en aquest cas el de la nadadora, la qual gràcies a la seua capacitat de superació i la seua forma física ha arribat fins on està hui i amb tots els afanys que ha aconseguit, ja que no només ha aconseguit ser nadadora olímpica, sinò que a les olimpiades celebrades aquest any aquesta xica ha guanyat dues medalles.

    Per últim, cal incloure que l'esforç i sacrifici que aquesta xica i tots els deportistes duen a terme, és un model a seguir i ens deixa amb l'idea de que tot esforç té la seua recompensa i de que podem conseguir tot el que ens proposem.

    ANGELA JANE ARBIOL 2n batxillerat

    ResponderEliminar
  60. Hola,soc Adrián Castells.
    En la meua opinió, estic d'acord amb aquest article ja que pense que per a triomfar com Mireia Belmonte no és suficient l'entrenament diari a l'aigua sinó que també és necessari el treball fora de l'aigua com fer footing,peses o ciclisme,entre altes coses,tal i com aplica el seu entrenador francés Fred Vergnoux.Al marge de tot aquest entrenament, sense una gran fortalesa mental,una motivació adequada,un cos superdotat a base de gimnàs i esforç i el seu gust per el sacrifici, res havera pogut ser possible.Aquesta xica de Badalona és una deportista digna de admiració la qual ha rebut la seua recompensa al seu treball amb dos medalles de plata als JJOO.

    ResponderEliminar
  61. Pau Colomer 2n Batxiller
    Aquest text comenta com a sigut la preparació de Mireia Belmonte per als Jocs Olímpics. De com el correr o el caminar augmenta la resistencia aeróbica i aquesta fa que siga mes eficaç alhora de nadar mes o menys km. Despres de unes quantes hores nadant, es bo fer un poc de peses fora de l'aigua i/o correr uns 40 min. Es un dur entrenament, ja que es repetiex tots els dies, pero al final tens el que et mereixes, en aquest cas dues medalles olimpiques.

    ResponderEliminar

Comença un nou Curs escolar: 2010/11

Et va agradar l'eixida a València ?

Esguince de Tobillo Esguince de Tobillo yucaeros Esguince de tobillo en el deporte

¿ i tú qué opines ?

Explotación en el deporte infantil Ignacio, Jenny i Jesi

">

Explotación deportiva a niños

Sueños olímpicos

ACROGYM de gran nivell

Powerpoint de lessions de genoll fet per Ignacio, Jenny i Jesy

Rugby hugo jenny

Power point basquet: Begoña P. Jennifer M.

Qué et pareix la proposta de fer una SEMANA D'EXAMENS al tercer trimestre?

Consideres convenient la setmana d'examens a 2n de Batx?

¿Et va agradar la Comunicació relacionada en els "Blogs" aplicats a l'aula d'E.F. ?

CIRCUIT DE CONDICIÓ FÍSICA (Aitor y Marta)

CONDICIÓ FÍSICA (Marta y Aitor)

Condició física i salud(Marta B.i Raquel)