martes, 16 de octubre de 2012

Comenta esta notícia (1r i 2n BATX.)

http://www.levante-emv.com/deportes/2012/10/16/lesion-cambio-banega/944330.html

14 comentarios:

  1. Bona vesprada Paco!
    Sóc Josep Franco alumne de la optativa d'educació física.

    La lesió que va sofrir el jugador del VCF Ever Banega va ser un càstic molt dur per a ell ja que l'accident que va tenir amb el cotxe a la gasolinera que tothom vam vore a les notícies va ser culpa seva.Aquesta lesió que ha apartat al jugador dels terrenys de joc tant de temps la mermat psicològicament, inclus es va plantejar deixar-se el futbol.Però finalment va plantar cara i amb optimisme i esforç ja esta apunt per tornar a jugar i a més en millors condicions físiques ja que pesa 8kg menys que abans.L'entorn del club afirma que Ever ha canviat la forma de valorar el futbol i la vida.Ara ja és concient de la sort que té de ser jugador professional de fútbol i es troba amb moltes ganes de que arribe el moment desitjat de poder jugar a futbol.

    ResponderEliminar
  2. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  3. Sóc Victor Ibáñez alumne de la optativa d´educació física

    La noticia sobre la lesió de Éver Banega no va ser gens profitosa per al Valencia,ja que Banega és un jugador que aporta molt a aquest equip per la seua calitat en el joc.Per aquest motiu la recuperació d´aquest jugador és una de les millors noticies k podria tenir el Valencia,sobretot per els partits que està realitzant últimament l´equip.El jugador ha sabut superar aquesta lesió tan dura i durant tant de temps i ha sabut adonarse de que el seu comportament i estil de vida no era el correcte ni el k havia de seguir, per això és millor noticia encara saber k ens tornarà un jugador més dedicat a l´equip i amb més ganes de jugar.

    ResponderEliminar
  4. Sóc Jaume de l'optativa de segon de batxiller.
    Aquesta notícia ens mostra la part més sicològica d'Ever Banega,mostra el canvi de personalitat que ha tingut, tot pel llastimós accident que va tindre. Mes be va ser un despist del propi jugador que va ser atropellat pel seu cotxe i es va trencar la tibia i el peroné. En l'entrevista mostra la felicitat que té actualment perquè ja es troba recuperat,i té moltes ganes de tornar tot el suport que ha recibit, tant de l'afició com dels companys. També es sent orgullós per l'esforç que ha fet per a la recuperació, en la que ha perdut 8kg per l'estricta dieta que ha tingut que seguir, i que ha demostrat,tant a l'equip com a ell mateix que és una persona nova amb molta il.lusió per tornar a triunfar.

    ResponderEliminar
  5. LA TORNADA DE BANEGA

    Després dels huit terribles mesos que ha passat Banega a causa del accident, ara ja està preparat per a tornar al camp.
    El accident va fer que Banega pensara en deixar de jugar, però aquestos huit mesos han fet que recapacite i estiga més centrat, ja que es conscient de tot el que podria haver perdut i lo important que és el futbol per a ell.
    Per a Banega, tornar a jugar es un premi, ja que ha estat lluitant molt per a recuperar-se.
    Gràcies als huit mesos de repòs i les dietes que ha seguit, ha baixat de pes huit kilos, així tornarà al camp amb més ganes i més sa i preparat.

    Paula Barberá 1BHS.

    ResponderEliminar
  6. Hola Paco, sóc Albert Chàfer de la optativa de 2n BATX.

    Aquest article mostra el canvi de mentalitat que ha tingut el jugador del Valencia, Ever Banega despés de la lesió que l'ha tingut apartat 8 mesos dels terrenys de joc. El canvi s'ha produit després d'una llarguísima lesió que li ha fet obrir els ulls al jugador i donar-se compte del que estava fent en la seua anterior vida estava mal ja que un futboliste d'alt nivell com ell no pot fer les coses que feia.
    És un poc trist que s'haja adonat del privilegi del que gaudeixen els jugadors com ell d'esta manera ja que fins i tot havera pogut arretirar-se degut a l'alcanç de la lesió. Ara es mostra molt animat i desitjós de tornar a completar un partit i aquest fet li ha servit per a valorar el que té i portar una vida adequada.

    ResponderEliminar
  7. Aquesta notícia es una gran alegria per a tots els valencianistes així com també la gent que ha ajudat a Banega a recuperar-se i poder tornar a disfrutar del fútbol que es allò que més li agrada. A més Ever ha estat esforçant-se per a tornar a jugar com ho demostra la dieta que a seguit per a perdre pes i estar en millor forma física. Abans era un jugador problemàtic un exemple va ser la fotografia que va penjar en la seva pàgina web amb la camiseta del Real Madrid,però ara pareix que queda tot oblidat i vol centrar-se en ajudar al equip a aconseguir títols.A mes ahir va poder disputar els seus primers minuts i eu fa fer molt be gracies a ell el valència va poder guanyar.

    BORJA LLÀCER 1r CNTHS

    ResponderEliminar
  8. Hola Paco, soy Maria de 2º de bachiller.
    Éver Banega, después del accidente que tuvo que le provocó su rotura de tibia y peroné, ha podido aprender de todos aquellos errores que cometía en el pasado. Su lesión le afectó tanto físicamente como psicológicamente, ya que, llegó a pensar que no podría volver a jugar a fútbol y eso crea un sentimiento de frustración. Una de las cosas que más destaca es su pérdida de peso, 8 kilos. El jugador del Valencia reconoce que comer comida-basura o salir de fiesta no es una buena vida para un jugador de élite y que debe de cuidarse. Por eso, durante su recuperación ingirió menos calorías de lo habitual y ahora está en plena forma y dispuesto a lanzarse al campo de juego. Banega destaca que el fútbol fue por lo que luchó para recuperarse, el querer jugar y estar en un campo, por eso, poco a poco irá cogiendo ritmo de competición y volverá a estar al máximo nivel.

    ResponderEliminar
  9. La notícia ens conta la recuperació del jugador de futból Ever Banega .
    Fa 8 messos sofrí un autoatropellament, es fractura la tíbia i el peroné.Després de molta reabilitació i de pensar abandonar la seva profecció, decidí continuar i també seguir amb la seva dieta on estava perdent molts kilos, per poder lo antes possible tornar a jugar al VCF.
    Als 24 anys Ever ha cambiat la seva opinió sobre el deport,també ha cambiat la seva actitut y lo més important el seu comportament professional.El argentí sols espera que Mestalla el reconega com a bon jugador que és i poder així mostrar tot el seu joc.

    Anna Fuentes 1r Batx.

    ResponderEliminar
  10. Hola Paco, sóc Adrián Castells de la optativa de 2n BATX.
    Aquest article mostra la reacció psicològica favorable ,del jugador del Valencia C.F, Éver Banega despés d'haver sufrit una greu lesió de futbòl (fractura de tibia y peroné)que la tingut apartat dels terrenys de joc huit mesos i que ha pogut acabar amb la seua carrera professional com a futbolista d'èlit.El argentí, ja no es aquell jugador indiciplinat que era al aplegar al Valencia,sinó que ha madurat i intenta acurtar la seua lesió per poder ajudar els seus companys quan antes.Aquest cap de setmana,Banega , tindra la oportunitat de tornar als terrenys de joc i demostrar el gran jugador que és.

    ResponderEliminar
  11. Bona nit! Sóc Adrián Sisternes, de 1r BNST.
    En la notícia es comenta la recuperació del jugador valencianista Ever Banega, però aborda bàsicament dos eixos temàtics concrets: el seu estat físic, i l'evolució psicològica.
    Huit mesos de recuperació, huit quilos perduts. Una estricta dieta i la inactivitat física han portat a l'argentí a perdre un pes considerable. Res feia paréixer que el jugador tornaria a poder trepitjar la gespa del camp. Tanmateix, amb esforç i molt d'ànim ha superat les lesions i es troba amb molta il·lusió per tornar a jugar prompte.
    A més, aquestos huit mesos han donat temps per pensar, i Banega s'ha adonat de la importància de la disciplina, l'actitud, l'esforç i del privilegi que supon jugar en un equip com el VCF.

    ResponderEliminar
  12. Hola Paco! Soy Madalina Gabriela, Alumna de 1r de BATX.

    La fractura de tibia y peroné que hizo pensar a Èver Benega, por un momento, en la retirada, le ha servido al jugador de lección, y después de 8 largos meses en los que el jugador ha tenido tiempo de pensar y recapacitar sobre sus actos, Benega vuelve con más ganas que nunca ha recuperar el tiempo perdido y de mejorar su vida. Para conseguir su objetivo el jugador sigue una dieta estricta, y ha conseguido adelgazar 8 kilos, está decidido a entrenar mucho mas duro y ha cambiar los malos hábitos que tenia anteriormente. Actualmente valora mucho más el fútbol, valora tanto sus beneficios como los sacrificios que estos beneficios merecen.Él, como todo el mundo, ha necesitado sentir el miedo de perder algo, de no volver a tenerlo, para poder valorarlo. Lo que importa es que al final ha conseguido superar este mal "bache" y ha vuelo, mas decidido que nunca a triunfar!

    ResponderEliminar
  13. La noticia sobre l'autoatropellament del jugador Ever Banega, és un clar exemple de la seua forma de vida, impròpia d'un jugador de futbol d'aquesta categoria. Aquesta forma de vida, algun dia tenia q donar-li una lliçó i va ser l'accident aquest, tot açò l'ha fet plantejar-se que hauria pogut perdre una de les coses que més estima, tot per actuar sense precaució, com diu al text aquest s'ha adonat de que no duia una vida correcta i s'espera d'ell que canvie aquesta forma de actuar, jo personalment pense que després d'haver estat 8 mesos així, sense poder jugar, si realment vol aquesta vida de jugador per a ell canviara i sinò acabarà fracasant tard o prompte.

    Aquesta noticia ens propicia un bon consell i és el de no eixir-se'n de les pautes si es vol aconseguir portar endavant alguna forma de vida determinada.

    ResponderEliminar
  14. Hola paco soc guillem valero de la optativa de 2n de batxiller
    En aquest article es conta la dura recuperacio del juagador de futbol Ever Banega,despres de 8 llargs messos el jugador ha assentat el cap i ha madurat tant fisica com psicologicament,ha apres que la vida li a donat el don de jugar a futbol tant be com per a estar al Valencia,i ha apres a valorar-ho.Per aquest motiu ara es prepara mes que mai seguint una dieta molt estricta i entrenant tant dur com mai.
    Definitivament podem dir que Banega ha apres la lliço i esta totalment recuperat i preparat per a tornar a meravellarnos al camp!!

    ResponderEliminar

Comença un nou Curs escolar: 2010/11

Et va agradar l'eixida a València ?

Esguince de Tobillo Esguince de Tobillo yucaeros Esguince de tobillo en el deporte

¿ i tú qué opines ?

Explotación en el deporte infantil Ignacio, Jenny i Jesi

">

Explotación deportiva a niños

Sueños olímpicos

ACROGYM de gran nivell

Powerpoint de lessions de genoll fet per Ignacio, Jenny i Jesy

Rugby hugo jenny

Power point basquet: Begoña P. Jennifer M.

Qué et pareix la proposta de fer una SEMANA D'EXAMENS al tercer trimestre?

Consideres convenient la setmana d'examens a 2n de Batx?

¿Et va agradar la Comunicació relacionada en els "Blogs" aplicats a l'aula d'E.F. ?

CIRCUIT DE CONDICIÓ FÍSICA (Aitor y Marta)

CONDICIÓ FÍSICA (Marta y Aitor)

Condició física i salud(Marta B.i Raquel)