lunes, 15 de febrero de 2021

Comenta este article (4t ESO)


 

30 comentarios:

  1. Açó si que es una bona notícia si tots el espanyols ferem el mateix hui en dia Espanya seria un país molt millor.
    El treball té premis i amb esforç els premis seran encara millor.El deport una cosa bona que té es que potencia l'esforç, sobretot la pilota valenciana que es nsecessita molta mobilitat i energia.

    Voro Climent.

    ResponderEliminar
  2. Aquestes són les notícies que ens fan recuperar l'esperança, sobre tot en els temps que estem passant ara. Pense que és important que siguen més reconegudes les dones a l'esport, i que deuriem de sentir-nos orgulloses d'aquest tipus de representació. És una notícia molt especial per a nosaltres, per ensenyar-nos a seguir avant, en aquests moments en els que pareix que no acabara mai la lluita.
    Aquesta dona transmet un sentiment de superació i de lluita pels teus somnis i objectius, i definitivament hauriem de seguir el seu exemple i aprendre a superar a tots els problemes que puguen vindre. O en el cas del COVID-19, aprendre a adaptar-nos i a viure amb la major normalitat possible.

    Nerea Moreno

    ResponderEliminar
  3. Encara que queda molt de camí per aconseguir la igualtat al món, a poc a poc anem avançant, gràcies a articles com aquest on es dóna visibilitat a la dona en l'esport.
    Tanmateix, l'esport ens ha fet conèixer la història de Victoria, una història de superació i lluita admirable.
    Pense que aquesta dona és un exemple a seguir per qualsevol persona.

    Elsa Cerdá.

    ResponderEliminar
  4. Esta noticia nos enseña muchos valores y nos da una lección, luchando se consiguen las cosas y trabajando duro. Esta mujer nos transmite que debemos ser fuertes por muchos baches y problemas que tengamos a largo de nuestra vida. También nos enseña que siempre debemos sacar lo bueno de las cosas negativas, en este caso ella ha decidido dedicarse en la cura de personas que sufren la misma enfermedad que su madre. Seguro que hay muchos casos parecidos pero debemos apreciar a la gente que tenemos a nuestro alrededor que luchan, debemos sentir orgullo por tener en nuestra sociedad mujeres así.
    Elizabeth Vila.

    ResponderEliminar
  5. Si parlem de la societat espanyola, aquesta ha sigut capaç de reconeixer a aquesta dona lluitadora (Victoria Díez) per les seues victòries i metes dins del món de l’esport, a més de ser una dona exemplar i solidaria respecte els seus plans de futur que ja està duent en marxa.
    Pense que actes com aquestos, són els que ens portaran cap a una sociatat millor, més lliure e igualitària, no sols respecte les descisions i actes de les dones, sinó també per a tota la comunitat de persones.

    Inés Arnau.

    ResponderEliminar
  6. Veure aquest tipus de notícies em transmiteix la força per a esforçar-me i seguir endavant, que és el que va fer Victòria. Aquesta dona no s'ha rendit i ens mostra un gran exemple de superació. Crec que és una gran idea donar-li visibilitat a aquest tipus d'articles, per a motivar a la gent i concretament als estudiants en aquests temps difícils.
    Ana Escalera

    ResponderEliminar
  7. Aquest tipus de noticies son les bones, les que demostren que el esforç te una recompensa, encara que queda un llarg recorregut per arribar a l'igualtat en l'ambit esportiu. La història de victoria es un clar exemple de superació i de lluita contra els problemes que ens posa la vida davant.

    Hugo Fernández García.

    ResponderEliminar
  8. Aquest tipus de noticies ens fan veure la llum al final del túnel però encara ens queda un llarg camí per arribar a l'igualtat en aquest cas en l'esport.Aquest cas es un exemple de superació contra els inconvenients que la vida posa.
    Miquel Vila.

    ResponderEliminar
  9. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  10. Aquesta és una gran notícia, ja que dona visibilitat a la dona en l'esport. Victoria és una dona que amb un gran sacrifici, treball dur i moltes ganes està aconseguint tot allò que es proposa, tant en l'àmbit esportiu com en la vida. És un exemple a seguir, perquè el talent que té, el complementa amb una gran actitut i això és el que la fa més gran. D'altra banda, les pedres que la vida li ha posat en el camí, com la pèrdua de sa mare, la ha dut a voler investigar la cura de la malaltia que la va fer morir, i això diu molt de la seua personalitat.
    Jorge Sanz Guerrero

    ResponderEliminar
  11. Es un gran avanç per a l’esport femení. En especial per a Víctoria amb esperances de fer-ho per sa mare i ha degut de lluitar mès encara

    ResponderEliminar
  12. Victòria Díez és un dels clars exemples de el creixement de el paper de la dona dins de la pilota valenciana.
    Pense que ha demostrat a la societat que les dones estan capacitades per realitzar qualsevol treball i esport.
    Veure aquest tipus de notícies fa que no perdem l'esperança d'aconseguir una societat lliure i ens dóna força pa contiunuar esforçant-nos en el que ens agrada, com Victòria.Ella és un exemple de superació i lluita constant.

    Natalia Picado

    ResponderEliminar
  13. Aquestes són les notícies que em fan recuperar l'ànim per a seguir endavant,aquesta notícia ens dona una lliçó de que les coses s'aconsegueixen treballant dur i amb continu esforç. Pense que aquesta dona,Victoria, és un clar exemple a seguir, transmet un esperit de superació i de lluita per tots els somnis i objectius,i que tot te una recompensa.

    Ja l'havia pujat avans però no tenia el nom.

    Julia Alventosa.

    ResponderEliminar
  14. M’alegra saber que en un món on encara no hi ha igualtat total, hi hagen dones que triomfen a l’esport i altres aspectes. Ja que ambé esforç i dedicació es pot aconseguir tot el que et proposes.
    Victoria ha donat una gran lliçó i espere que servixca com a exemple a seguir i em fica contenta saber que gràcies a ella i altres dones hi ha xiques que es superen dia a dia per aconseguir el que es fa feliç.
    Àngela Peiró

    ResponderEliminar
  15. Aquestes noticies ens demostren que tot en esta vida es possible si t'ho proposes, es una clara història de superació i sobre tot de valor.
    És gratificant saber que poc a poc s'incloeixen a les dones en el esport i vore com, amb esforç, donen a veure al món que el deport és per a tots i no hi te que haber diferencies.

    ResponderEliminar
  16. Crec que Victoria és un exemple a seguir, perquè després de lo mal que ho ha passat per la seua mare, ha fet el que la seua mare li havera agradat vore de la seua filla, que passe el que passe seguira avant per a conseguir les seues metes.
    Alberto Amorós Ubert

    ResponderEliminar
  17. Es una millora per l'esport , m'alegre molt que esta dona es un exemple a seguir i estic molt content per ella

    ResponderEliminar
  18. Aquest tipus de noticies son les que ens fan tornar a tindre l’esperança de que algun dia l’esport serà igualitari. Victòria es una lluitadora, després de patir tant a la infantesa esta aconseguint una cosa molt dificil avui en dia que es ser dona i dedicar-se al esport. Espere que algun dia aquest tipus de notícies ens disen de impactar per el simple fet de que la protagonista siga una dona i ens impacten per el que la persona, independentment del seu gènere, està aconseguint.

    Lorea Alfonso

    ResponderEliminar
  19. Aquesta dona és una persona que dona molt per el deport i per l’esperança, és un punt a favor per que cada vegada és veuen més les dones en els deports i hi ha que continuar així. És molt dur superar la mort de una mare i ella mateixa investiga el moriu de la mort, això desmostra que és una persona molt forta i valenta.

    HUGO ARGENTE

    ResponderEliminar
  20. Aquest és un clar exemple de superació, de que si es vol, es pot aconseguir tot. Han fet falta molts anys de lluita per fer més popular l'aparició de la dona en l'esport, i encara ens queda més camí per aconseguir igualtat amb l'esport masculí.
    Victòria està aconseguint un gran reconeixement amb el seu talent i esforç. És una gran lluitadora que vol aconseguir tot allò que es propose. Sense dubte és un exemple a seguir.

    Rosa Saurina

    ResponderEliminar
  21. Aquesta notícia és senzillament esperançadora, la història de Victòria sense dubte és un exemple de superació, coses com aquestes ens ensenyen que encara que tot al teu voltant vaja malament sempre pots tirar avant, m'alegre molt de que dones com aquesta facen visibles les seues històries, perquè d'aquesta manera podrem fer un món totalment igualitari.

    Lucía García

    ResponderEliminar
  22. Aquesta notícia transmet molta esperança i felicitat, ja que per fi comencen a reconèixer a dones en els esports, com Victòria, que a lluitat molt, s’ha sacrificat i en cap moment s’ha rendit

    Jose Oltra

    ResponderEliminar
  23. Aquest tipus de noticies ens donen esperança i et demostren la importància de l'esport. Les dones han estat discriminades durant tota la vida en tots els aspectes, i l'esport, per desgracia, és un d'aquests. Én canvi aquesta noticia és positiva, et fa veure l'esforç que estan fent i que a poc a poc aquest esforç s'està reconeguent. Aquesta dona es supera i tots deuríem de seguir el seu exemple.

    ResponderEliminar
  24. Quizá los medios de comunicación nos hacen pensar que solamente hay hombres que pueden ser grandes estrellas en el deporte, pero tras leer esta noticia nos aseguramos que también existen mujeres que han obtenido grandes éxitos a lo largo de su vida, como es el caso de Victoria Diez. Además, la deportista tuvo que superar ciertos obstáculos que se interpusieron en su camino, como la muerte de su madre, la cual allá donde esté estará muy orgullosa de su hija. En definitiva, Victoria es una mujer que consigue todo lo que se propone, sin duda, es un ejemplo a seguir.

    ResponderEliminar
  25. Després de llegir aquesta notícia, em dona esperança de que en aquest mon on encara no hi ha igualtat, les dones poden arribar al mateix nivell que un home en aquest cas en el deport.
    Victoria va tindre que superar alguns obstacles per arribar on ella volia però amb esforç i sacrifi ho va conseguir. Segur que sa mare estara orgulla de lo que ha conseguit la seua filla.
    El que ens vols transmitir es que qualsevol cosa es possible amb ganes, entusiasme i sobretot tindre clar on vols arribar.

    Sara Calabuig

    ResponderEliminar
  26. Es una historia molt motivadora per a persones que li ha passa't el mateix. Lo que ens diu en aquest article es que si tu teu proposes eu conseguiras

    ResponderEliminar
  27. Aquest tipus de notícies transmet a la societat un missatge d’esperança en els temps tant díficils que estem vivint, també dona veu a les dones, i pot ser un gran eixemple per a aquelles dones que estan lluïtant per al que hi volen conseguir. Victòria es un gran exemple de superació i esforç, des de petita lluïtant per les dificultats que li ha posat la vida. Un gran exemple a seguir.
    Alex Garcia

    ResponderEliminar
  28. A Victoria no li haurà sigut facil arribar on ha arribat en la societat en la qual estem, a poc a poc estem aconseguint que les dones tinguen el mateix mèrit, valor i llibertat per a fer les coses i arribar al que vulguen fer. Ella s'unisca dona a la qual podem admirar sense cap dubte perquè ha arribat molt lluny com a dona i com a esportista. Ha demostrat que amb esforç i dedicació podem aconseguir tot el que ens proposem.

    Aitana Fuentes

    ResponderEliminar
  29. Ha sigut una lluita que ha durat molts anys, i per fi ho ha aconseguit, es un missatge de esperança, en el que, en una societat on creus que es imposible arribar a conseguir algo relevant. Pero quan ho aconseguixes, fas que molta gent s'entere de que tots tenim la oportunitat de canvuar açgo i fer algo per al be comú. En una societat en la que encara les dones tenen moltes dificultats per arribar a fer coses relevants, açò és un misstage que servix per a tota la societat, per a dir que sí que es pot.

    ResponderEliminar
  30. Aquest tipus de noticies ens demostren que al esport l'home no es el centre del mon,que les dones també poden fer meravelles,gracies a aquestes heroines l'esport femení cada vegada es més present i algun dia tindra la total ateció de tots

    ResponderEliminar

Comença un nou Curs escolar: 2010/11

Et va agradar l'eixida a València ?

Esguince de Tobillo Esguince de Tobillo yucaeros Esguince de tobillo en el deporte

¿ i tú qué opines ?

Explotación en el deporte infantil Ignacio, Jenny i Jesi

">

Explotación deportiva a niños

Sueños olímpicos

ACROGYM de gran nivell

Powerpoint de lessions de genoll fet per Ignacio, Jenny i Jesy

Rugby hugo jenny

Power point basquet: Begoña P. Jennifer M.

Qué et pareix la proposta de fer una SEMANA D'EXAMENS al tercer trimestre?

Consideres convenient la setmana d'examens a 2n de Batx?

¿Et va agradar la Comunicació relacionada en els "Blogs" aplicats a l'aula d'E.F. ?

CIRCUIT DE CONDICIÓ FÍSICA (Aitor y Marta)

CONDICIÓ FÍSICA (Marta y Aitor)

Condició física i salud(Marta B.i Raquel)