viernes, 10 de septiembre de 2021

Comença un nou curs .....comença un nou repte, ple de renovades il.lusions


 








14 comentarios:

  1. Molt bona caminata. Vam disfrutar molt de la nova classe!!

    ResponderEliminar
  2. Hem va pareixer una estupenda idea. A pesar de que el horari no ens acompañara molt per la calor, jo crec que la activitat va funcionar perfectament ja que vam complir el objectiu que era coneixern-nos mes i començar a relacionarnos entre nosaltres. Bona activitat per a començar el curs.

    ResponderEliminar
  3. Hem començat aquest curs ple d'il·lusió i ganes amb aquesta activitat. A més, també ens ha servit per a tindre una millor relació amb la classe. Així dona gust començar!

    ResponderEliminar
  4. Quina millor activitat que poder desconnectar fent esport i a més disfrutar de la natura, d’un bon paisatge després d’estar a classe sense poder moure’s. Aquesta activitat ha servit per trencar el gel amb la classe i poder començar eixa conversació amb el company que t’acompanyarà durant aquest curs. Comencem el curs plens d’energia i Il·lusió!

    ResponderEliminar
  5. Que gran idea eixir del centre per a fer una caminata, a més, ens va servir per a conèixer gent nova i tindre una major confiança en la classe. Durant el recorregut no van faltar les rialles i el bon rotllo, per a repetir!

    ResponderEliminar
  6. Teresa Penadés Mollá12 de septiembre de 2021, 13:24

    Hem sembla molt bona idea aquesta caminata ja que ens ajuda molt a conéixer-nos millor com a classe malgrat la calor que feia.

    ResponderEliminar
  7. Una activitat molt acertada per al començament de curs, ja que ens ha ajudat a coneixern-nos entre els membres de la classe.

    ResponderEliminar
  8. una forma brillant de cambiar d'aires i entrar en contacte amb la natura que fins i tot ens ha servit a tots i cadascú de nosaltres per a conèixer un pas més a aquells que ens acompanyaran en aquesta nova etapa que acaba de començar.

    ResponderEliminar
  9. No podia faltar aquest any la caminata que sempre fem a principi de curs. A pesar de la calor, va ser una molt bona manera d'enjuntar-nos als que ja portavem ací temps i als nous companys que han entrat aquest curs, i donar-nos una oportunitat de conversar i conéixer-nos.

    ResponderEliminar
  10. No podia faltar aquest any la caminata que sempre fem a principi de curs. A pesar de la calor, va ser una molt bona manera d'enjuntar-nos als que ja portavem ací temps i als nous companys que han entrat aquest curs, i donar-nos una oportunitat de conversar i conéixer-nos.

    ResponderEliminar
  11. Com fem tots els anys, el primer día vam eixir q fer una caminata pela voltants del institut. Una gran activitat que, tot i la calor que feia, ens va servir per cambiar un poc el ambient de les classes i disfrutar de la natura, com per conéixer un poc més als nous companys que venen d'altres centres!

    ResponderEliminar
  12. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  13. És una forma molt innovadora de fer que la clase es coneixe més, una activitat molt original en el primer día, a falta de la calor de la 1 tot perfecte

    ResponderEliminar
  14. Una activitat molt bona, ens va ajudar a coneixer-nos més entre nosaltres i alhora fer esport. Vam disfrutar de la natura i ens va ajudar a canviar d'aires, després de estar tot el dia asseguts a classe. Amb ganes de fer més activitats així i continuar coneixent-no

    ResponderEliminar

Comença un nou Curs escolar: 2010/11

Et va agradar l'eixida a València ?

Esguince de Tobillo Esguince de Tobillo yucaeros Esguince de tobillo en el deporte

¿ i tú qué opines ?

Explotación en el deporte infantil Ignacio, Jenny i Jesi

">

Explotación deportiva a niños

Sueños olímpicos

ACROGYM de gran nivell

Powerpoint de lessions de genoll fet per Ignacio, Jenny i Jesy

Rugby hugo jenny

Power point basquet: Begoña P. Jennifer M.

Qué et pareix la proposta de fer una SEMANA D'EXAMENS al tercer trimestre?

Consideres convenient la setmana d'examens a 2n de Batx?

¿Et va agradar la Comunicació relacionada en els "Blogs" aplicats a l'aula d'E.F. ?

CIRCUIT DE CONDICIÓ FÍSICA (Aitor y Marta)

CONDICIÓ FÍSICA (Marta y Aitor)

Condició física i salud(Marta B.i Raquel)