sábado, 6 de noviembre de 2010

Més gràfiques per a comentar


GRÀFICA "A"


GRÀFICA "B"


8 comentarios:

  1. Hola...!!! Soc Marta Bellver.
    Gràfica A: El volum va augmentant més ràpidament que la intensitat però al final baixa molt més el volum i la intensitat comença amb un nivell menys baix però acaba amb més alt que el volum.En el moment que s´anjunten volum i intensitat és quan estem en el nivell correcte.
    Gràfica B: Aquesta gràfica el que vol dir en general és que començem en un nivell inicial o normal i que poc a poc anem baixant i pujant el nivell fins arribar al final de la setmana i veure que el nivell a augmentat.

    ResponderEliminar
  2. Sóc Andrea.
    En la gràfica A s'observa que quant el volum augmenta al 100% la intensitat es manté en un 40% i quant el volum descendeix la intensitat ascendeix al 100%.
    En la gràfica B s'observa l'exercici fet durant una setmana.El nivell físic descendeix durant la setmana i l'últim dia augmenta.La velocitat es manté fixa fins el divendres quant es corre,que disminueix respecte del nivell inicial per a després augmentar.La força disminueix després de la sessió de peses i augmenta el dijous.Finalment,la resistència aeròbica disminueix després de fer les peses,torna a disminuir després d'anar en bici i augmenta de nou el dijous per a mantindre un nivell estable després d'anar a córrer.

    ResponderEliminar
  3. Sóc Marta Alcover.
    Gràfica A:el volum augmenta mentre la intensitat es manté en un 40% i quant el volum disminuix la intensitat augmenta.
    Gràfica B:representa l'exercici d'una setmana on el nivell fìsic disminueix després de fer natació i augmenta a partir del dijous,la velocitat es manté fixa fins quant es corre i després augmenta,la força disminueix després de fer peses i torna a augmentar després i per últim la resistència aeròbica va disminuint i augmentat.

    ResponderEliminar
  4. olaa!!

    En la gràfica A podem veure com el volum comença amb un 40% i augmenta, després disminueix fins arribar al 0% i la intensitat comença amb un 20% i es manté fins q després augmenta i finalment disminueix fins al 30%.

    En la gràfica B observem com la resistència aeròbica, la força i la velocitat van augmentant i disminuint durant una semana iel nivell físic disminueix al començament pero finalment augmenta

    ResponderEliminar
  5. Hola ,soy Nacho.En la gráfica A se puede observas que cuando el volumen esta a un 100% la intensidad se mantiene a un 40%,cuando el volumen desciende la intensidad llega al máximo.En la gráfica B podemos observar que el nivel de condición física disminuye despues de hacer natación,la velocidad se mantiene fija hasta cuando se corre y aparece un ligero aumento.La fuerza disminuye depues de hacer pesas y vuelve a aumentar despues .En último lugar la resistencia aerobica va disminuyendo y aumentando.

    ResponderEliminar
  6. Soc Joquín:
    Gràfica 1:observem un augment pregresiu y un posterior estancament de volum y intensitat encara que volum sempre per damunt de intensitat fins al punt en que el volum descendeis i intensitat augmenta,en el punt de tall d'aquests es el moment mes idoni per competir.
    Gràfica 2:observem un programa d'una setmana en el que treballem les capacitats de velocitat,força i resistencia y fan periodes ciclics i el nivell fisic va augmentant al màxim a final de la setmana

    ResponderEliminar
  7. Queralt:
    La gràfica A ens mostra el proces del volumen i la intensitat.
    Al començament la intensitat sols sta en un 20% i va augmentat progresivament , fins que arriba al 100% en la part entre competitiu i el pico. Després disminuex.El volum comença més elevat que la intensitat, comença amb un 40% que augmenta fins a arrivar al 100% en la part precompetitiu i continua disminuint fins que es nul.
    La gràfica B ens mostra la resistència aerobica, la força i la velocitat. Al començament de la semana tots els factors començen al mateus nivel (nivel inicial) pero de seguida s’aprecià que no totes fan el mateix procediment . Per lo qual el nivel fisic disminuex el dilluns amb la natació, la força es mante fixa fins al dimats que decreis. A partir del dijous en nivel fisic represeta un creixement. La velocitat es mate al mateix nivell inicial que al començament fint al divendres que disminueix.

    ResponderEliminar
  8. Holaa! Yo soc yo!
    En la gràfica A vegem que el volum comença amb gran percentatge i la intensitat en poca, però al final es al contrari.
    En la gràfica B vegem al principi de setmana tots el exercicis comencen igual, però al llarg de la setmana van disminuïnt fins que al final tots tornen al mateix nivell.
    PD:Per si no havia quedat clar qui era soc Jorge!

    ResponderEliminar

Comença un nou Curs escolar: 2010/11

Et va agradar l'eixida a València ?

Esguince de Tobillo Esguince de Tobillo yucaeros Esguince de tobillo en el deporte

¿ i tú qué opines ?

Explotación en el deporte infantil Ignacio, Jenny i Jesi

">

Explotación deportiva a niños

Sueños olímpicos

ACROGYM de gran nivell

Powerpoint de lessions de genoll fet per Ignacio, Jenny i Jesy

Rugby hugo jenny

Power point basquet: Begoña P. Jennifer M.

Qué et pareix la proposta de fer una SEMANA D'EXAMENS al tercer trimestre?

Consideres convenient la setmana d'examens a 2n de Batx?

¿Et va agradar la Comunicació relacionada en els "Blogs" aplicats a l'aula d'E.F. ?

CIRCUIT DE CONDICIÓ FÍSICA (Aitor y Marta)

CONDICIÓ FÍSICA (Marta y Aitor)

Condició física i salud(Marta B.i Raquel)