domingo, 31 de octubre de 2010

Comenta estes gràfiques

Gràfica : 1

Gràfica : 2

11 comentarios:

  1. HOLA PACO!
    SOC AITOR.
    A LA GRÀFICA OBSERVEM COM CADA SETMANA (FINS ARRIBAR A QUATRE) ES VA AUGMENTANT PROGRESIVAMENT LA CARGA I L'ESFORÇ FÍSIC.
    PERÒ QUAN ARRIBA LA QUINTA SETMANA ES FA UNA RECUPERACIÓ LA QUAL DURARÀ UNA SETMANA, AÇI ES PRODUIRÀ LA SOBRECOMPENSACIÓ. AÇÒ ENS POT SERVIR PER A PREPARAR-NOS PER A QUALSEVOL PROVA PER A LA QUE VUIGUEM RENDIR.

    I AL SEGON MESOCICLO OBSERVEM LA MATEIXA OPERACIÓ DE PROGRESSIÓ DE L'EXECISI FÍSIC I LA FRENADA PER PERMITIR LA SOBRECOMPENSACIÓ.

    ResponderEliminar
  2. soc Queralt:
    Gràfica 1: Ens mostra en entrenamen de una semana, començant per el dilluns que el grau de intensitat es mitja, el dimats el entrenamen es mes fluix que el de l dilluns però no és nul, el dimecres es el dia que mes es treballa es el entrenament més fort de la semana. El dijous l’entrenamen es quasi nul sols que es practicaran estiraments. El divendres el grau de intensitat es mitja per a que el diumenge es produisca la supercompensació.
    Gràfica 2:Ens mostra l’entrenament de dues setmanes desde la primera semana fins a la cuarta l’entrene va augmentant intensitat durant cada setmana. La quinta setmana el entrenament es nul hi ha una recuperació i es torna a repetir el mateix procediment .

    ResponderEliminar
  3. Holaa! Soc Jorge.
    En la gràfica 1 puguem vore com cada dia un tipus d'exercici dia si i dia no per a recuperar i al final de la setmana un exercici de força i bicicleta.
    En la gràfica 2 hi ha un primer mesocicle en que cada semana va augmentant fins a la 4t i en la 5ta de recuperació i en el segon mesocicle tornem al mateix mesocicle que el primer.

    ResponderEliminar
  4. Soc Raquel.
    En la gràfica 1 tinguem una setmana on observem que rendiment puja baixa i te recuperació molt alta.Per lo tant obtinguem una sobrecompensació perquè el dumenge s´ha augmentat molt el rendiment físic.
    En la gràfica 2 tinguem 2 meoscicles dividits en quatre setmanes on s´augmenta el rendiment físic positivament però en la quinta setmana hi ha una gran recuperació en les dues setmanes provocant una sobrecompensació.

    ResponderEliminar
  5. Hola Paco soc Marta A!
    En la primera gràfica podem observar que en una setmana es fa esforç físic dilluns,dimarts,dimecres,divendres i diumenge mentre que el dijous i el dissapte es recupera per a que es produisca la sobrecompensació.
    En la gràfica B,en el primer mesociclo,es pot veure com durant un període quatre setmanes augmenta el nivell de càrrega mentre que en la última setmana es recupera i es produix la sobrecompensació.
    En el segon mesociclo,fa el mateix, va augmentant la càrrega física i la cinquena setmana recuperen.

    ResponderEliminar
  6. Sóc Andrea.
    En la primera gràfica observem un microcicle setmanal.El dilluns l'entrenament té una càrrega mitja i el dimarts baixa per a fer l'entrenament del dimecres amb una càrrega alta.El dijous no hi haurà càrrega.El divendres la càrrega serà mitja i,el dissabte no hi haurà càrrega per a que el diumenge es produisca la supercompensació.
    En la gràfica 2 s'observen dos mesocicles que fan el mateix procés:la càrrega va augmentant cada setmana i en la quinta setmana es fa una recuperació que produirà la supercompensació.

    ResponderEliminar
  7. Hola...!!! Soc Marta Bellver.
    Gràfica 1:El dilluns es veu un entrenament mitja, el dimats baixa i el dimecres l´entrenament supera al normal.A continuació el dijous és el dia on es produeix la recuperació i seguidament el divendres el esforç físic es normal.Però el disapte es torna a produïr la recuperació fins que el diumenge la carrega de l´entrenament és alta i per tant es produeix la sobrecompensació.
    Gràfica 2:Trobem dos Mesociclo de cinc setmanes en el qual la carrega de l´entrenament va augmentant cada dia fins la cuarta setmana;i que finalment en la sinquena setmana es produeix la recuperació que farà a l´endemà quan fem l´activitat es produixcà la sobrecompensació.Cal destacar que en el segon Mesociclo el nivell de l´esforç físic és superior al anterior Mesociclo.

    ResponderEliminar
  8. olaa, m'havia oblidat de les gràfiques però com diu mon pare més val tart que mai


    ·GRAFICA 1:observem una programació semanal on dilluns es fan 60 min d'exercisi, dimarts l'exercisi és menys fort, dimecres augmentem amb 60min. d'exercisis de musculació i 30min. de carrera continua, dijous recuperem, divendres 60min. de bici, dissabte recuperem i diumenge l'exercisi es més pesat i es fan 20min. d'exercisis de força-resistència i 2hores de bici de montanya

    ·GRÀFICA 2: hi ha representats dos mesociclos que mostren cinc semanes d'exercisi on les quatre primeres van augmentant l'exercisi i la quinta disminueix totalment. al segon mesociclo l'augment és més alt ja que la capacitat també ha augmentat.

    ResponderEliminar
  9. se'm va oblidar
    soc joaquín
    Grafica 1: vegem un programa setmanal d'entrenament on observem que el primer dia comensariem a un rendiment mitja amb 60 min, el dia posterior baisem el ritme amb un passeig,el següent l'augmentarem mes que el primer dia,el següen d'escans,el següent treballarem un poc menys que el primer dia,següent descans i finalment l'ultim dia un treball d'alt rendiment

    Grafica 2:observem 2 mesocicles dividits en 5 setmanes on les cuatre primeres de cada mesocicle augmentem el rendiment i la quinta observem una recuperacio

    ResponderEliminar
  10. Hola Paco,soy Nacho.En la gráfica 1 aparece un programación donde el lunes se hacen 60 minutos de ejercicio,el martes el ejercicio es menos fuerte,el miércoles aumenta con 60 min de ejercicios de musculación y 30 min de carrera continua,el jueves hacemos un recuperación,el viernes 60 min de bicicleta,el sábado recuperamos y el domindo el ejercicio es mas duro y se hacen 20 min de ejercicios de fuerza resistencia y 2 horas de mountbike!En la gráfica 2 aparecen representados 2 mesociclos que nos muestran cinco semanas de ejercicios donde los cuatro primeros van aumentando el ejercicio y la quinta disminuye.En el segundo mesociclo el aumento es más alto ya que la capacidad también es mas alta.

    ResponderEliminar
  11. Hola soc Neus!
    Se m'avia olvidat...
    En la Gràfica 1 apareix una programació de dillus a dumenge,on el dilluns es mes fort ke el dimarts , que deuria de ser al reves,el dimecres es intens i el dijous descansen. Al divendres es lleuger i el disapte descansen.Finalment el diumenge hi ha una supercompensació

    En la segona grafica: es pes mateix pero va augmentant cada vegada mes menys la 5ª setmana on hi ha un descans on es produira una supercompensació.

    ResponderEliminar

Comença un nou Curs escolar: 2010/11

Et va agradar l'eixida a València ?

Esguince de Tobillo Esguince de Tobillo yucaeros Esguince de tobillo en el deporte

¿ i tú qué opines ?

Explotación en el deporte infantil Ignacio, Jenny i Jesi

">

Explotación deportiva a niños

Sueños olímpicos

ACROGYM de gran nivell

Powerpoint de lessions de genoll fet per Ignacio, Jenny i Jesy

Rugby hugo jenny

Power point basquet: Begoña P. Jennifer M.

Qué et pareix la proposta de fer una SEMANA D'EXAMENS al tercer trimestre?

Consideres convenient la setmana d'examens a 2n de Batx?

¿Et va agradar la Comunicació relacionada en els "Blogs" aplicats a l'aula d'E.F. ?

CIRCUIT DE CONDICIÓ FÍSICA (Aitor y Marta)

CONDICIÓ FÍSICA (Marta y Aitor)

Condició física i salud(Marta B.i Raquel)