lunes, 11 de octubre de 2010

Comenta estes gràfiques


GRÀFICA "A"

GRÀFICA "B"


GRÀFICA "C"

9 comentarios:

  1. Queralt.
    GRAFICA A:
    És una gráfica lineal de resistència.
    comença amb una fase de alarma on la resistència baixa el seu nivell però mes tart l'aumenta, continua amb la fase de resistència on va aumentatn poquet a poquet fins que arriba a un punt més alt y comensa a baixar, el procés s'anomena fase d'agotament.
    GRAFICA B:
    la primera fase s'anomena estimul estres o shock, continua amb la ruptura de la homeostasis on comença el nivell inicial, a continuacio s'observa el desgaste del catabolisme
    continuat per el procés de recuperació o superació. Apareis una nova puja on ens mosten un nou nivell que és mes alt. un nou estimul provoca una disminucio que mes tart sera una nova pujada fins a arrivar a un nou nivell que és el punt més alt.
    GRAFICA C:
    És una grafica lineal, comença amb una fase positiva on el nivell inicial disminuex molt, continada per la fase negativa on el nivell comença a augmentar fins arrivar al nivell inicial, segueix creixent dins de la fase se supercompensació que és la final fins a arrivar a un punt maxim on comença a disminur.

    ResponderEliminar
  2. Hola Paco,soc Marta Alcover.
    En la gràfica A,
    es pot observar que primer quan fas exercici es produix el xoc o la F.Ch. que és quan el cos reacciona quan nota algo extrany, peró el cos es recupera de seguida,el antixoc o F.Cch. Després es manté durant un temps aguantant l'exercici(resistència), i després quan has acabat el cos està cansat és l'esgotament.
    En la gràfica B,
    primer l'organisme es troba en una situació rara(shock), fins que poc a poc va recuperan-se fins arribar a la fase de superació, és a dir, el cos aguanta més que abans, i així una altra vegada fins arribar a un altre nou nivell de superació.
    En la gràfica C,
    comences en un nivell inicial on disminuix la capacitat de rendiment, després augmenta la capacitat de rendiment(la recuperació) i per últim la fase de sobrecompensació o augment del rendiment una altra vegada.

    ResponderEliminar
  3. Paco soc Andrea Navarro, en la gráfica A exposa com al principi de practicar un esport o exercici el cos reacciona davant una situació extranya per a ell i es produeix el xoc,però ràpidament es recupera i es produeix el antixoc; després el cos aguanta mentre realitzes l'exercici i quan acaba el cos es troba en una situació de cansanci.
    La gràfica B,com abans, al principi el cos està en ''shock'' després reacciona i es recupera, també es supera el nivell anterior, i així més vegades i cada vegada superant-se més i cada vegada un nou nivell.
    La gràfica C, primer es desenvolupa la fase positiva,és a dir, baixa el rendiment, després la fase negativa, quan el rendiment augmenta i després la fase de sobrecompensació.

    ResponderEliminar
  4. Hola...!!! Soc Marta Bellver =D*
    Gràfica "A":Quan comences l`activitat a l`organisme li resulta extranya i per tant baixa, però a continuació el cos s`acostuma i l`organisme ho acepta i es produeix una fase d`adaptació en que la línea pot ser més llarga o menys curta.Seguidament es produeix la fase d`esgotament al qual l`organisme baixa ràpidament.
    Gràfica "B":El cos està en la fase de "shock" fins que poc a poc va reaccionant i recuperen-se fins arrivar a la fase de superació, on l`organisme acepta millor l`activitat que abans i així a poc a poc superant cada nivell aconsegit.
    mua*
    Gràfica "C":Al principi de l`activatat es produeix una fase de disminució del rendiment (POSITIVA) a continuació un es produeix tot el contrari, una fase en la qual augmenta el rendiment i per tant ens recuperem (NEGATIVA);i finalment la fase de sobrecompensació del rendiment.

    ResponderEliminar
  5. Raquel
    Gràfica A:En aquesta gràfica puguem observar que quan una persona comença a practicar qualsevol activitat física apareix una sensació de cansansi anomenada xoc,però va recuperant-se en un procés ràpid anomenat antixoc;quan el cos s´ha estabilitzat durant un llarg temps s´anomena resistència i per finalitzar,quan el cos ja no pot auantar més aquest esforç físic apareix un esgotament.
    Gràfica B:En aquesta gràfica puguem observar que per exemple quan el primer dia vas a còrrer la primera setmana estàs molt cansat i no rendeixes,shock,però la segona setmana el teu nivell de resistència ja va pujant i aplegues a un nou nivell superior el qual no pots donar tot el que el teu cos pot,però finalment quan la tercera setmana d´anar a còrrer ja veus que eres més agil en la resistència es perquè ja has aplegat al nivell de superació el qual és el nivell més alt que el teu cos pot donar de sí.
    Gráfica C:En aquesta gràfica observem que al inici en la fase positiva el rendiment baixa perquè mostra que estàs fent esforç però una vegada es comença anar amb bona resistència apareix la fase negativa que és quan el cos dóna fruit i finalment quan apareix una estabilitat es diu fase de supercompensació que és quan el cos està en condicions per realitzar bé l´exercici.

    ResponderEliminar
  6. holaa! Soc Jorge Cabello
    En la grafica A puguem vore al començar que recibim un estimul i tardem a reaccionar davant d'aquest, pero enseguida reaccionem a aquest estimul se li anomena antixoc i anem en la mateixa intensitat durant un temps depen de la nostra resistencia i despres ve el esgotament que es quan ja no puguem més i ens cansem.

    En la grafica B en realitat no la entenc molt be, pero crec que parla de un estimul anomenat "shock" que per desgaste disminueix, pero recupera i fa un proces de superació en el qual després torna a començar i aixina successivament.

    En la última grafica la C vegem que estem en un nivell inicial i va baixant en una fase positiva en la que entonces es para i comença una fase negativa en el que va augmentant el rendiment i més tart la fase de sobrecompensació en la que continua muntant.

    ResponderEliminar
  7. Hola Paco,soy Nacho,en la gráfica A se ve bien reflejado como aparece el nivel inicial,es decir,cuando comenzamos se produce el choque que es una bajada de rendimiento,seguidamente se muestra el antichoque que es una recuperación en nuestro organismo que facilita un aumento de rendimiento en el período de resistencia hasta el agotamiento.
    En la gráfica B el cuerpo se encuentra en un estado de shock,es decir,el cuerpo no aguanta el ritmo con facilidad hasta que empieza la fase de superación.El cuerpo tiene un estado de resistencia mayor y así sucesivamente llegando a otros niveles.(Se repite el proceso)

    ResponderEliminar
  8. Hola soc joaquín:
    GRAFICA A:
    A la gràfica (A) observem que al inici de l'activitat de resistència el cos pateis un estimul, es cuan es produeix el xoc, es a dir una baixada de rendiment, fins que el cos produeis l'antixoc i comença l'aungment del ritme durant tot el període de resistencia fins que es produirà l'esgotament, traduit amb una baisada de rendiment final.
    GRAFICA B:
    A la grafica (B) observem que al inici de l'activitat el cos comensa en l'estat de xoc i e sprodueis la ruptura de la homeostasis, es a dir quan el cos esta desregulat durant el catabolisme, al final d'aquest comença a ascendir el ritme durant varis nivells fins a reble els estimuls

    ResponderEliminar
  9. GRÀFICA A
    Primer hi ha una fase de "xoc" en la que l'rganisme disminueix i aquest mateix busca l'equilibri i amb l'antixoc s'adapta començant l'etapa de la resistència que depén de cadascú, quan aquesta s'segota arriba la fase d'esgotament.

    GRÀFICA B
    Aquesta gràfica mostra un nivell inicial anomenat estímul, estrés o "shock" on la ruptura de la homeóstasi provoca el desgast del catabolisme.
    Més tart amb el procés de recuperació i superació (anabolisme) contra el shock arribem a un nou nivell i un nou estímul fa que seguim augmentant fins arribar a un nou nivell.

    GRÀFICA C
    Partim del nivell inicial on comencem una fase positiva que disminueix i després la fase negativa que augmenta fins el nivell inicial anterior.
    Finalment superem el nivell inicial amb la fase de supercompensació que en un moment determinat deixa d'augmentar i comença a disminuir.

    ResponderEliminar

Comença un nou Curs escolar: 2010/11

Et va agradar l'eixida a València ?

Esguince de Tobillo Esguince de Tobillo yucaeros Esguince de tobillo en el deporte

¿ i tú qué opines ?

Explotación en el deporte infantil Ignacio, Jenny i Jesi

">

Explotación deportiva a niños

Sueños olímpicos

ACROGYM de gran nivell

Powerpoint de lessions de genoll fet per Ignacio, Jenny i Jesy

Rugby hugo jenny

Power point basquet: Begoña P. Jennifer M.

Qué et pareix la proposta de fer una SEMANA D'EXAMENS al tercer trimestre?

Consideres convenient la setmana d'examens a 2n de Batx?

¿Et va agradar la Comunicació relacionada en els "Blogs" aplicats a l'aula d'E.F. ?

CIRCUIT DE CONDICIÓ FÍSICA (Aitor y Marta)

CONDICIÓ FÍSICA (Marta y Aitor)

Condició física i salud(Marta B.i Raquel)