domingo, 28 de septiembre de 2014

COMENTA EL VIDEO (2n Batx.)

10 comentarios:

  1. Este vídeo nos muestra la forma de entrenar de los corredores Keniatas de maratón. Estos entrenan en condiciones precarias y insalubres , pero es a lo que están acostumbrados desde pequeños, y es como pueden llegar a la gloria en este deporte.Su gran motivación para ser los mejores en esto es poder salir del país y conocer mundo y así poder ayudar a los suyos. El pensamiento que me surgió al ver este reportaje es la poca valoración que existen en muchos deportes con mucha mas dedicación que otros que están mejor valorados.Esto surge por los intereses comerciales que tienen en algunos deportes que hace que no nos demos cuenta del valor de los otros. En conclusión para llegar a lo mas alto de cualquier deporte debes de tener un gran esfuerzo, mucha dedicación y sacrificio, y estas características son las que los keniatas aplican a su entrenamiento cada día desde que se levantan hasta que se acuestan.

    ResponderEliminar
  2. Vegent aquest video te n'adones de que en els paisos europeus ho tenim tot.
    Kenya un pais subdesarrollat de l'Africa i amb pocs recursos lluiten per a eixir de la pobresa, conseguir viure en un mon millor i també ajudar als seus paisans. La unica via que tenen es el atletisme, en el que aquestos joves han arribat a conseguir grans exits, molts keniates tenen el somnir de en un futur ser un corredor d'èlit, però be, perque son tant bons aquestos corredors?
    Aquestos joves no han tingut transport alhesores per anar a la escola o a qualsevol lloc desde menuts, anaven correguent, a mes entrenen diari molt dur i porten un ritme de menjades diferent al de nosaltres.
    Aquest reportatge son d'aquells que t'ajuda a valorar les coses i conformarte en el que tens.


    Carles Úbeda Francés

    ResponderEliminar
  3. Este video demostra que encara que un pais siga pobre en esforç i treball dur pots arribar a la cima en el deport. Aquest país s'ha convertit en la capital dels corredors de maratons, genética i tradició ho afavoreixen però la voluntat de eixir de la pobresa i ajudar al seu país es la que fa campeons als keniates.

    ResponderEliminar
  4. Respecto a este vídeo visto el anterior martes, puedo decir que me a resultado sorprendente, ya que con tan poca alimentación estos atletas kenianos lleguen tan lejos como deportistas de elites, es decir, salir a entrenar dos horas en ayunas y luego tomarte un baso de té, me parece muy impactante, ya que si yo llegara de entrenar 2 horas en ayunas me comería un bocadillo enorme. También me a resultado sorprende la forma y con lo poco que pueden ser felices.Es sorprendente que una atleta se emocione al volar en avión.

    MIGUEL CALATAYUD 2 BATX.SOCIAL.

    ResponderEliminar
  5. Este vídeo me ha gustado bastante. Nos hace ver el estilo de la vida de los keniatas, gente pobre que luchan para tener una vida mejor. Podemos ver el esfuerzo que realizan muchos de los atletas keniatas y al final como logran tener éxito. Los ganadores de atletismo de Kenia nunca olvidan de su país, llevan todo lo que han ganado para ayudar a sus patriotas, mejorando cada vez mas su país. Los keniatas son muy buenos atletas genéticamente, tienen mucho talento, pero no significa nada sin un esfuerzo suficiente. Creo que los atletas keniatas son gente admirable, pueden servir de modelo para la gente de la sociedad actual en Europa y en muchos otros países.

    Yi

    ResponderEliminar
  6. Aquestos corredors keniates son l'essència pura de l'esport ja que consegueixen ser els millors sense ningun tipus d'ajuda que no siga natural, a més son la clara imatge de l'esforç , la superació i la humiltat ja que sense mitjans d'instalacions, alimentacio i salut consegueixen superar als atletes més preparats i per si això no fora suficient , tornen després de cada competició a les seues humils cases i ajuden als seus veïns . En conclusió, un exemple a seguir per tothom , no com altres esportsites amb més mitjans i amb supèrbia només perque l'esport que practiquen mou una gran quantitat de diners . Crec que deuria de replantejarse l'idea d'esport que els mitjans de comunicació ens inculquen i admirar més l'esforç que el resultat i la imatge. Però açò és dificil de reconéixer quan qui ho veu no ha practicat mai esport de veres.

    ResponderEliminar
  7. Per a mi, els atletes de Kenya guanyen maratons ja que estan mes acostumbrats a correr. En el seu pais pateixen molta fam i per exemple, al eixir de l'escola, els xiquets van corrent a casa per a dinar o per a fer qualsevol menjà. Altres es preparen corrent amb unes condicions diferents a les nostres que nosaltres no podriem soportar ja que estem acostumbrats a un altre tipus de vida.

    Sergi Tornero

    ResponderEliminar
  8. Per a mi , les persones daquests paisos son exemples a seguir , per que no tenen quasi res , i han dintentar guanyarse la vida , i una de les poques formes per a consegui-ho es entrenar per vore si arriben llunt en atletisme , i no paren fins que ho aconsegueixen. Probablement ixe siga el secret del exits daquest pais en latletisme , lesforç i preseverancia destes persones per tindre una vida millor , que a mes , els que arriben a lo mes alt , demostren amb ajudes economiques per al seu pais i preparar millor els xiquets de cara al futur , que son molt generoses , segurament per que saben com es ser pobre.

    ResponderEliminar
  9. El video ens mostra la manera de entrenarse dels esportistes de kenia i les condicions en que eu fan, son condicions infrahumanes i per aixo sesforsen es que en els paisos desarrotlats ja que asi tinguek tots els recursos i alli no, per aixo arriben a ser tan grans esportistes. Vicent ciges

    ResponderEliminar
  10. El video ens mostra la manera de entrenarse dels esportistes de kenia i les condicions en que eu fan, son condicions infrahumanes i per aixo sesforsen es que en els paisos desarrotlats ja que asi tinguek tots els recursos i alli no, per aixo arriben a ser tan grans esportistes. Vicent ciges

    ResponderEliminar

Comença un nou Curs escolar: 2010/11

Et va agradar l'eixida a València ?

Esguince de Tobillo Esguince de Tobillo yucaeros Esguince de tobillo en el deporte

¿ i tú qué opines ?

Explotación en el deporte infantil Ignacio, Jenny i Jesi

">

Explotación deportiva a niños

Sueños olímpicos

ACROGYM de gran nivell

Powerpoint de lessions de genoll fet per Ignacio, Jenny i Jesy

Rugby hugo jenny

Power point basquet: Begoña P. Jennifer M.

Qué et pareix la proposta de fer una SEMANA D'EXAMENS al tercer trimestre?

Consideres convenient la setmana d'examens a 2n de Batx?

¿Et va agradar la Comunicació relacionada en els "Blogs" aplicats a l'aula d'E.F. ?

CIRCUIT DE CONDICIÓ FÍSICA (Aitor y Marta)

CONDICIÓ FÍSICA (Marta y Aitor)

Condició física i salud(Marta B.i Raquel)