viernes, 19 de septiembre de 2014

Comenta este video (2n Batx.)

12 comentarios:

  1. Aquest video que em vist a classe m´ha impactat, ja que no pensava que tingera un final tan tràjic. En teoria la gent utilitza el deport xq li agrada i també per la salut i aquest jugador de fútbol sa llevat la vida x el deport. No pensava que arribar a la fama causa tan terribles conseqüencies per a la persona. El que me pareix de molt mal gust es que els propis aficionats humillen als esportistes i els llançen objectes. Cometre errors és de humans i pot competrelos un mateixa i no te perque culpar a un altre dels errors que puga tenir."NO JUZGES A LOS DEMAS Y ELLOS NO TE JUZGARAN A TI ". Tots no tenen la sort de alcanzar la fama i de ser deportistes d'alt nivell, ja que uns guyanyem i altres perden no sempre se ix victorios de un deport.També hi ha que enseñar-se a perdre que sempre no es pot guanyar.

    MIGUEL CALATAYUD 2ºBATX.SOCIAL.

    ResponderEliminar
  2. Me ha sorprendido el vídeo, no pensaba que seria un final tan trágico. La depresión, es una enfermedad muy frecuente, la persona con depresión siente una tristeza profunda, que le hace creer que nada tiene sentido en su vida, es un sentimiento muy oscuro y pesimista. Muchas veces, la gente no empieza un tratamiento hasta cuando aparezca síntomas físicos y puede resultar tarde. En mi opinión, creo que la depresión consiste en la debilidad interna de una persona, la cual cosa se puede solucionar con una creencia firme, la confianza en si mismo y el apoyo de los amigos y familia. Todo ello consiste en tener un pensamiento optimista, ver las cosas desde sus puntos positivos y así poder lograr salir de la depresión.

    Yi

    ResponderEliminar
  3. Aquest videa ha sigut impresionant ja que hem vist allò que el deport pot arribar a importar en la vida d'una persona. Jo ja sabia el final d'aquesta història però per als que no ho sabien impacta molt. De vegades, et pasen coses apart del futbol que poden arribar a aço, però un dels principals culpables son la premsa i l'afició. Tots som persones i tots podem fallar i l'afició deu anar al camp a animar al equip i si falla algu no pasa res, ell no voldria fallar. En definitiva, el video es impactant perque ell es suicida en el moment que torna a jugar a futbol. Ningu sabia aquesta malaltia, la gent s'estranyava al veure que no jugava i cuant torna a jugar es suicida.

    Sergi Tornero

    ResponderEliminar
  4. Aquest video m'ha impactat moltissim ja que es pot veure com una persona amb èxit i amb tots els objectius de la seva vida complits, cau en una profunda depressió per culpa d'una predispossicio genètica i de la pressió mediàtica i acaba finalment llevant-se la vida. Em pareix que es una historia que no deu de repetirse , per a això hi ha que tractar als esportistes d'èlit com al que son, persones, i no com a màquines infalibles

    ResponderEliminar
  5. Arribar a la élit de qualsevol deport deu de ser la recompensa per el dur esforç, però que la por a fallar i la por a no ser suficientment bò et porten a un tunel sense eixida com la depressió que va patir aquest jugador es molt trist. Si l'esport no t'allibera sino que et fa patir es que no deuries de practicar ixe esport, o almenys a ixe nivell. Robert era feliç quan no estava sotmés a cap pressió i jugava millor que mai, jo crec que ixe era el seu lloc. Per un altre costat deuriem de intentar previndre estes situacions i recoltzar els esportistes que puguen sofrir depressions com aquesta.

    Andreu Giménez

    ResponderEliminar
  6. el video me va sorprendre per com va morir , per que que no es parlara d´un porter que fa 6 o 7 anys jugaba a la seleccio alemana de futbol en els mitjans de comunicacio ja feia que alo li pasaria . Jo crec que sols ell podia saber el que sentia i que el va impulsar a fer allo , per que per a la resta es molt facil posar solucions . Tambe es cert que quan no li ixien be les coses la gent de alguns equips com el barcelona o sobretot el fenerbache , ja que a turquia la gent aficionada al futbol es molt radical , i per a creixer deuria d´haver buscat un altre equip .

    En definitiva : aquest video t énsenya que els deportistes d´elit de vegades no se senten comodes amb tanta presio i davant la mirada de tanta gent com la majoria pensa , sino que son persones normals que poden ixirlos be o no les coses.

    ResponderEliminar
  7. El vídeo que vimos el otro día en clase, fue impactante, sorprendente y a la vez muy triste. Pudimos aprender como una depresión puede llegar ha afectar en la vida de una persona , en este caso en la de Enke , gran portero con mucha carrera recorrida y por recorrer. Su gran interés por ser el mejor , por superarse cada día , por jugar cada partido de titular , por ganar cada uno de los partidos que jugaba , todo esto era imprescindible para el para ser feliz , pero uno no es perfecto todos tenemos fallos , no podemos hacer siempre el bien , el eso no llegaba a entenderlo . Y entonces fue cuando tubo malas épocas, en las cuales las cosas no le salían como el esperaba , malos partidos , el fallecimiento de su hija pequeña fueron factores por los cuales el cayó en una gran depresión de la cual se salvo un par de veces , pero siempre lo llevaba ahí. El sufrimiento de ver que fallaba le llegó a tomar la dura decisión de un día suicidarse. Y así fue.
    Tenemos que entender que las ganas de superarse uno mismo, es perfecto para mejorar como persona y en este caso como deportista , pero hay límites. Y sobretodo hay que saber y hacer que el día que se necesite ayuda pedirla. No es más cobarde aquel que pide ayuda , sino el que la rechaza.

    ResponderEliminar
  8. El vídeo de la vida deportiva de Enke me ha sorprendido mucho ya que era un jugador joven y con toda su vida por delante.El documental nos muestra que los deportistas de élite son personas normales con sus debilidades y están expuestas a mucha presión. Una frase que me sorprendió mucho de Robert Enke es: " Si no soy el mejor , soy el peor". Esta frase esta dicha por un deportista muy ambicioso y con ganas de ser el mejor de todos, pero esto hay veces que es lo peor. Enke padecía una depresión y cada fallo en el fútbol le trastocaba mas aun, estaba sometido a mucha presión y su depresión iba creciendo mas aun. Llego a un punto que tuvo que decidir entre dejar el fútbol un tiempo y ir a una clínica para intentar restablecer su cabeza. Pero el continuo y finalmente no pudo con su mente y se suicido. Pienso que la mente tiene un gran poder y puede ser la peor lesión que exista , porque un jugador como el que lo tiene todo y esta jugando en las máximas competiciones que se suicidara quiere decir que su mente pudo con el y no curarse ese trastorno puede tener graves consecuencias. Quico Espinosa García

    ResponderEliminar
  9. El contingut d’aquest video m’ha resultat prou impactant… M’ha sorpres amb la ignorancia amb la que l’aficio tracta als seus esportistes , ells no saben per el que poden estar pasant en eixos moments i que moltes voltes la causa de errors als partits poden ser causats per que tenen un mal dia o están pasant per moments durs fins i tot per una enfermetat..La gent unicament vol que els seus equips guanyen , a voltes es pot guanyar i altres pedrer i ho tenen que compendre , tenen que saber encaixar les derrotes per saber apreciar les victories i no tendir a tirar coses i a dir coses malsonants als esportistes dels seu equip per haber perdut.. aixo es un error molt greu perque lo unic que fan es desmotivar i poden fins i tot fer caurer a algún esportista en depresio com aquest cas.. Es molt dur vorer com han arribat a afectar aquestes coses a aquest xic que ja no ho soportaba mes , la medicacio ja no el van curar i va arribar al suicidi, es un video molt dur .
    Nerina Pérez

    ResponderEliminar
  10. Aquest reportatge ens ensenya la vida del ex porter alemany Robert Enke, la seua vida pareix ser una vida fàcil: juga a futbol, te un salari fenomenal i a mes a mes esta cridat a ser un gran porter. Però en la vida d'aquest home tot no es tant fàcil, la ment en la seva vida esta jugant un paper negatiu. Ell vol ser el millor en tot i cuan falla es derrumba i va entrant en una espiral que poc a poc acabarà sent trajica. Enke a causa de la enfermetat de la seua filla, estalla, no aguanta mes, alhesores contrata un psicòleg. Robert torna a tindre ganes de viure, ho fa saber a totes les persones properes a ell. Temps mes avant Enke torna a recaure, esta ja seria definitiva, es va llançar a les vies del tren.
    Aquesta historia hem va impresionar molt negativament, no pensava que acabaria així. Pense que al fer esport sempre no s'ha de buscar ser el millor, tambe has de gaudir del esport i fer-ho perque t'agrada. Per a controlar aquestos impulsos, tenim que tindre un equilibre entre el COS i la MENT
    Carles Ubeda Frances

    ResponderEliminar
  11. Per desgràcia aquestes coses passen al futbol, i a tot arreu, quan una persona esta en depressió. Sent que tot es fosc i que no hi ha ixida pero amb ajuda de la gent del nostre voltant es pot dur avanat, Enke va viure una situacio mes complicada, perque no podia deixar de jugar al futbol pero era allò que estava matant-lo poc a poc i les mesures que va predre no vol dir que foren roïns, sino que unes persones aguanten mes aquestes pressions que altres, en la meua opinio cada equip o institució deuria de treballar amb un psicòleg, com el barça de Luis Enrique fa enguany per primera vegada, i que cada vegada deuria d'estendres mes com a ajuda als esportistes que continuament sofreixen canvis d'estat d'anim pels seus respectius esports. Javier Ibañez

    ResponderEliminar
  12. Aquest video em pareix que te un missatge especial per a tots els esportistes de elit i la aficio, i es que no li se pot demanar a un esportista un sacrifici que no puga assolir, i es el que passa amb robert, que ja que ell te una depressio i els aficionats no eu saben i el recriminen obta per el suicidi, aleshores a eixes persones i ha que ajudarles. Vicent ciges

    ResponderEliminar

Comença un nou Curs escolar: 2010/11

Et va agradar l'eixida a València ?

Esguince de Tobillo Esguince de Tobillo yucaeros Esguince de tobillo en el deporte

¿ i tú qué opines ?

Explotación en el deporte infantil Ignacio, Jenny i Jesi

">

Explotación deportiva a niños

Sueños olímpicos

ACROGYM de gran nivell

Powerpoint de lessions de genoll fet per Ignacio, Jenny i Jesy

Rugby hugo jenny

Power point basquet: Begoña P. Jennifer M.

Qué et pareix la proposta de fer una SEMANA D'EXAMENS al tercer trimestre?

Consideres convenient la setmana d'examens a 2n de Batx?

¿Et va agradar la Comunicació relacionada en els "Blogs" aplicats a l'aula d'E.F. ?

CIRCUIT DE CONDICIÓ FÍSICA (Aitor y Marta)

CONDICIÓ FÍSICA (Marta y Aitor)

Condició física i salud(Marta B.i Raquel)