jueves, 23 de octubre de 2014

COMENTA ESTE VIDEO (2n Batx.)

11 comentarios:

  1. El video, a pesar de que és trist per la seu amort, és un exemple a seguir perquè Maria tot i que va passar una etapa molt dura va saber lluitar i seguir en davant amb la seua vida. Tambè, perquè encara que el seu somni havia acabat per l'accident ella donava ànims a que la gent no es rendira mai; donava fins i tot discursos per a ajudar a gent que ho necesitava.

    MARIAN NAVARRO

    ResponderEliminar
  2. El vídeo nos ha explicado las etapas de vida de Maria de Villota, el esfuerzo y sacrificio que dedico por su carrera y el final trágico que nos hizo sentir una tristeza profunda a todos. Durante su vida, desde pequeña ya le hacia ilusión el automovilismo por la influencia de su padre. Dedico mayor parte de su tiempo en ello y al final logra llegar a su sueño. Pero la desgracia paso poco antes de su primera carrera como piloto de formula 1, perdió un ojo y resulto imposible seguir con su carrera. Mas tarde se dedico a ensenar a los jóvenes dando como ejemplo su caso, hasta que al final murió. Creo que Maria de Villota es una persona admirable, después de sufrir el accidente no se ha rendido fácilmente, sino que se dedico su vida para ayudar a los demás.

    Yi

    ResponderEliminar
  3. Aquest video es pot interpretar de moltes maneres pero, jo, particularment em quede amb l'esperit de lluita de Maria i les seues ganes de continuar vivint després de que el seu major somni es vejera truncat per l'accident. Aquest video ens ensenya a no rendir-nos mai, a superar els obstacles per molt grans o molt durs que siguen i sobretot a no queixar-nos dels nostres problemes sino a superar-los .

    ResponderEliminar
  4. L'història de Maria de Villota em pareix un exemple a seguir de superació i espiritu guerrero: Com un accident te lleva la vida per la que havies lluitat i que segueixca tinguent ganes de viure i d'ajudar als demés a prevenir que no els passe el mateix que a ella. Una pena que haja faltat.

    ResponderEliminar
  5. Aquest video m’ha resultat realment trist pero sobretot sorprenent , m’ha sorpres l’increible espirit de lluitar i seguir en davant ,ixa gran força de voluntat que ha mostrat al continuar despres d’haver perdut el seu somni , allò per lo que va estar lluitant i que li feia sentir-se gran , els coches. L’Historia d’aquesta gran lluitadora es verdaderament un exemple a seguir .

    Nerina Pérez

    ResponderEliminar
  6. Aquest video es molt emotiu ja que et dones conter de que la vida hi ha que viurela cada segon i sobretot fent el que tagrada.Aquest gran exemple a seguir com es Maria ,ja que a mostrat un gran exemple de superacio despres del seu brutal accident el qual va pedre un ull.Aquesta xica va veure com el seu somni de debutar en F1 savia trencat per culpa dun fallo inesperat.

    MIGUEL CALATAYUD

    ResponderEliminar
  7. Persones com Maria Bellota, són un clar exemple de superació i perseverança. Després d'haver aconseguit el seu somni, amb el que des de petita somiava, veurà com es trunca a conseqüència d'un greu accident amb el cotxe de fórmula 1 que estava provant. Encara que les seqüeles d'aquest accident van acabar amb el seu somni mai va deixar de ser la xica alegre i somrient que havia estat fins aleshores.
    Minerva Pérez Ferrer

    ResponderEliminar
  8. aquest video es molt trist , per que vore com una persona no pot acabar daconseguir un somni que ja tenia quasi , no es agradable .Pero va demostrar que a pesar dels obstacles que hi han en la vida un/a pot arribar a ser feliç duna manera o altra i ella ho va fer ajudant als demes , i es admirable.
    Jo segueixc el mon de la f1 , quan va ixir la noticia de que havia mort per laccident que va tindre ,i que pareixia que estaba be , va ser molt trist , sobretot per al mon del deport .

    ResponderEliminar
  9. En aquest video hi podem veure com es trenca el somni de Maria de Villota. En aquest reportatge es poden destacar dos parts ben diferenciades: La emotivitat i la tristesa. Ja que podem veure que realitzant pràctiques amb el seu equip te un greu accident on acaba perdent un ull. A pesar dels obstacles, aquesta persona va voler viure la vida, va voler ajudar a que als demes no els passara el mateix que a ella, aquesta persona no li va pedre la cara a la vida, i es un gran exemple a seguir i de superació, ja que a pesar de tot aquesta persona va continuar siguent feliç.

    Carles Úbeda

    ResponderEliminar
  10. Aquest vídeo el sorprenent es la superacio d'aquesta persona. Després de tenir un accident practicant l'esport de la formula 1 i perdre l'ull, segueix endavant ajudant als demes i no abandonant el esport que mes li agrada fins que finalment perd la vida a causa d'eixe accident.
    Sergi Tornero

    ResponderEliminar
  11. En aquest vídeo vegem un clar exemple de superació, com aquesta persona després de tenir un fort accident en el que perd el ull segueix amb el seu esport i no rendeix fins que després d'uns anys perd la vida con a conseqüència de l'accident.
    Sergi Tornero

    ResponderEliminar

Comença un nou Curs escolar: 2010/11

Et va agradar l'eixida a València ?

Esguince de Tobillo Esguince de Tobillo yucaeros Esguince de tobillo en el deporte

¿ i tú qué opines ?

Explotación en el deporte infantil Ignacio, Jenny i Jesi

">

Explotación deportiva a niños

Sueños olímpicos

ACROGYM de gran nivell

Powerpoint de lessions de genoll fet per Ignacio, Jenny i Jesy

Rugby hugo jenny

Power point basquet: Begoña P. Jennifer M.

Qué et pareix la proposta de fer una SEMANA D'EXAMENS al tercer trimestre?

Consideres convenient la setmana d'examens a 2n de Batx?

¿Et va agradar la Comunicació relacionada en els "Blogs" aplicats a l'aula d'E.F. ?

CIRCUIT DE CONDICIÓ FÍSICA (Aitor y Marta)

CONDICIÓ FÍSICA (Marta y Aitor)

Condició física i salud(Marta B.i Raquel)