viernes, 10 de octubre de 2014

Comenta este video (2n Batx.)

13 comentarios:

  1. Aquest video ens informa sobre les diferents modalitats del joc de pilota valenciana i la seua importancia. Es un joc que perdura des de temps enrrere i que amb l’arribada de Jaume I va ser prohibit pero que poc despres va tornar a reviscolar. El contingut del video ens fa reflexionar sobre l’importancia que te que es seguisca la tradicio de jugar a aquest joc , des de els antics aficionats fins a les noves generacions , per a afavorir que nos es perga un joc tan tradicional valencià.
    Nerina Pérez

    ResponderEliminar
  2. en la meua opinio la pilota es un esport molt poc valorat a nivell nacional etc , i que deuria de tindre mes impotancia , ja que a les clases de e.f quan el juguem , seu pot passar be qualsevol.
    Joan Carles

    ResponderEliminar
  3. La pilota valenciana es la mare de molts esports i activitats amb pilota que es practiquen hui en dia, però es un esport que s'està oblidant i, encara que s'arribe a jugar tant com abans, és agadable mantindre'l viu i divertirte practicant-lo de tant en tant.

    ResponderEliminar
  4. La pilota valenciana és un esport que va nàixer a València. Aquest esport no está molt valorat actualment. No pot agradar a tot el món però deuria d'estar un poc més valorat, ja que és l'esport més classic dels valencians i s'esta perguent. Hi ha que consiensiar-mos de l'importancia que te aques esport, que al mateix temps es divertit, i continuar nosaltres amb la tradició de jugar-hi,

    MARIAN NAVARRO

    ResponderEliminar
  5. En mi opinión este deporte debería de seguir su tradición ya que es el deporte mas significativo de la comunidad valenciana.Con este vídeo he descubierto modalidades que no conocía y que estaría muy divertido practicarlas. En conclusión seria bueno crear nuevas escuelas de este deporte para poder seguir la tradición y poder llegar a transportarlo a otros países y enseñarlo , porque yo lo he practicado en corto plazo y es un deporte muy entretenido y da gusto de ver. Quico

    ResponderEliminar
  6. Per a mi la pilota valencia deuria ser un esport mes present al mon de l'esport ja que es un esport valencia. Lo bonic de l'esport era jugar als carrers dels pobles i als millors trinquets però ara cada begada hi han menys trinquets y evidentent, al carrer es fa quasi impossible jugar-hi.
    Sergi Tornero

    ResponderEliminar
  7. La pilota valenciana es un deporte que ha recorrido a largo de la historia, pero ha sido abandonado durante un largo periodo i casi fue olvidado por la gente con la llegada del fútbol y los demás deportes actuales. Creo que seria una pena perder a un deporte que resulta realmente interesante, por eso debemos de darle mas importancia y seguir jugando con ello dándole un futuro mejor.

    Yi Yuan

    ResponderEliminar
  8. Pel que fa a la pilota valenciana podem dir,que és un deport que està iflavalorat, ja que és un esport bastant divertit i entretingut per a la majoria del públic.Aquest deport va nàixer a Valencia i més tart va ser abolit amb la arribada de Jaume I. Hi ha que seguir amb la tradició per a que aquest esport perdure per molts anys més i no desaparega.
    MIGUEL CALATAYUD

    ResponderEliminar
  9. En aquest video observem els nostres origens, les nostres arrels. La pilota valenciana es el joc en la que els valencians sempre han estat identificats, desde els nostres avis que es practicaven, fins als nostres pares. Més que un esport, aquest joc es una tradició que no es pot pedre, ja que son els nostres origens. Esta bé que es siga practicant aquest esport, que veiem que amb una pilota i un tros de carrer es podia jugar, i ha anat evolucionant fins acabar en els trinquets.

    Carles Úbeda Francés

    ResponderEliminar
  10. Aquest video ens parla de la pilota valenciana, es un joc el cual no esta valorat, encara que destaquen actualment altres deports pense que es deuria de donarli mes importància ja que es el joc mes clàssic per als valencians, també pense que practicar-lo a les clases de E.F es una bona manera de fomentarlo i agrada a la gent ja que es diferent als atres deports i normalment no es practica.
    Guille Sanz

    ResponderEliminar
  11. La pilota valenciana te diverses modalitats encara que les me conegudes personalment eren la escala i corda i el raspall, tenim la sort de conservar aquest esport i d'haver tingut el millor jugador de totes les moditats, Genoves I qui mon pare hem contava que li lligaven una ma a l'esquena per a jugar contra ell perque era tan bò que amb plenes condicions guanyava sempre, jo he pogut visitar el museu de pilota a Genovés i deveres que val la pena pegar una ullada a tota la historia que ens envolta sobre aquest esport. Javier Ibañez

    ResponderEliminar
  12. Hui en dia la pilota valenciana no esta molt valorada per la gent jove, principalment juga gent que ho va fer des de xicotets. Per a mi no es un esport molt atractiu, l'unica modalitat que m'agrada es la del raspall. En les classes de e.f. cada vegada que juguem al trinquet m'ho passe molt be, en un esport on poden jugar tots. Altres esports com el frontenis que sorgeixen de modalitats de pilota valenciana crec que son mes atractius per a jugar. En definitiva encara que no m'agrade molt deuria de mantindres aquest esport perque es un dels mes antics i ens ha aportat molts altres.
    Jordi Llacer Bañon.

    ResponderEliminar
  13. Aquest video es molt interessant ja que ens parla de les costums i tradicions de la comunitat valenciana i especialment en la pilota valencia que es el deport mes destacat en la nostra terra i ens explica la manera de joc les regles, la evolucio etc... Aleshores es un video molt interessant. Vicent ciges

    ResponderEliminar

Comença un nou Curs escolar: 2010/11

Et va agradar l'eixida a València ?

Esguince de Tobillo Esguince de Tobillo yucaeros Esguince de tobillo en el deporte

¿ i tú qué opines ?

Explotación en el deporte infantil Ignacio, Jenny i Jesi

">

Explotación deportiva a niños

Sueños olímpicos

ACROGYM de gran nivell

Powerpoint de lessions de genoll fet per Ignacio, Jenny i Jesy

Rugby hugo jenny

Power point basquet: Begoña P. Jennifer M.

Qué et pareix la proposta de fer una SEMANA D'EXAMENS al tercer trimestre?

Consideres convenient la setmana d'examens a 2n de Batx?

¿Et va agradar la Comunicació relacionada en els "Blogs" aplicats a l'aula d'E.F. ?

CIRCUIT DE CONDICIÓ FÍSICA (Aitor y Marta)

CONDICIÓ FÍSICA (Marta y Aitor)

Condició física i salud(Marta B.i Raquel)