domingo, 2 de noviembre de 2014

Comenta este video (2n Batx.)



12 comentarios:

  1. Gino Bartali es conocido como uno de los grandes ciclistas de la historia, gano en muchas ocasiones y es obligado por el gobierno Mussolini a participar el Tour de France para calmar la crisis de Italia. Su carrera deportiva fue interrumpida por la Segunda Guerra mundial, junto con la aparición de su rival Fausto Coppi, con quien mostró una gran rivalidad y amistad. A parte de ser un gran ciclista, Bartali tambien es un gran hombre, puso su vida en peligro para salvar a casi 800 judíos de la persecusion de los nazis, y lo mas importante es que nadie lo supo hasta después de su muerte.

    Yi

    ResponderEliminar
  2. Gran deportista, gran persona, Gino va ser el millor de la seua época però a més, va acabar convertint-se en amic del seu màxim rival. Els millors deportistes són més que deportistes, l'italià va salvar un gran nombre de jueus aprofitant-se de la seua fama, encara que ho devia de guardar com un secret i devia de pareixer partidari del feixisme. Un dels més grans en el món deportiu i humà.

    ResponderEliminar
  3. Deportivament , Ginobartagli em va impresionar per la seua fortalesa fisica i la seua manera de engrandirse en els moments mes durs de les etapes.Destaca sobretot el gest de donar aigua al seu rival i compatriota Coppi quan estaven competint pel Tour. A més d'aço em pareix una gran persona ja que el que va fer per salvar els jueus no té preu i damunt, amb la humiltat amb la que ho va fer.

    ResponderEliminar
  4. Aquest video és molt impactant, ja que veus les condicions minimes en les que solien correr, com per exemple els carrers sense esfaltas, tot arena. No tenien cap tipus de protecció, no duien ni casc. Gino Bartali va ser una gran persona que es va fer amic del seu competidor Fausto Coppi i l'ajudava. També va ser un gran ciclista ja que va guanyar Tours. El que va fer després de la Guerra Civil ajudan a desenes de jueus i no dir-ho absolutament a ningú va ser un fet que va marcar la gran humiltat i el gran cor que tenia.

    MARIAN NAVARRO GARCIA

    ResponderEliminar
  5. Gino Bartali es conegut com un dels ciclistes mes importants de la historia del ciclisme, ja que a guanyat varios giros i tours. El que mes m'ha impactat del video es que arriesgara la seua vida per a salvar la vida daltres persones sense res a canvi. Aquest corredor va ser junt a Fausto Coppi un dels corredors mes destacats del moment. COPPI I BARTALI dos grans esportistes els quelas mantenien una gran rivalitat però a la vegada una gran amistat. Hi ha una imatge molt famosa a Italia la qual encara mante un debat entre coppistes i bartalistes. Entre aquests dpos corredors tame es curios la manera que van arribar al ciclisme un era gent de dines (COPPI) i el altre era un home normal el qual treballaba a uin taller de bicicletes(BARTALI).

    MIGUEL CALATAYUD.

    ResponderEliminar
  6. Gino Bartali es conegut com un dels ciclistes mes importants de la historia del ciclisme, ja que a guanyat varios giros i tours. El que mes m'ha impactat del video es que arriesgara la seua vida per a salvar la vida daltres persones sense res a canvi. Aquest corredor va ser junt a Fausto Coppi un dels corredors mes destacats del moment. COPPI I BARTALI dos grans esportistes els quelas mantenien una gran rivalitat però a la vegada una gran amistat. Hi ha una imatge molt famosa a Italia la qual encara mante un debat entre coppistes i bartalistes. Entre aquests dpos corredors tame es curios la manera que van arribar al ciclisme un era gent de dines (COPPI) i el altre era un home normal el qual treballaba a uin taller de bicicletes(BARTALI).

    MIGUEL CALATAYUD.

    ResponderEliminar
  7. en aquest video , ens donem conter de que aquests ciclistes tenien molt mes merits que els actuals , per les condicions en que corrien , y les bicis que gastaven . Però el mes important daquest video es com Bartalli va arriscar la seva vida per ajudar els demes durant la 2a guerra mundial , i no va contar res a ningu , ja que ell tenia la satisfaccio amb si mateix , i aixo demostra que era millor persona que ciclista. Tambe destacar la gran rivalitat entre aquests corredors (Bartalli i Coppi ), que va fer molt mes gran i mes bonic aquest deport , que no se li dona la importancia que mereix , al igual que molts altres esports.

    ResponderEliminar
  8. Bartali va ser un dels millors ciclistes de la histoeia i amb unes bicis que no tenen res a veure amb les de ara. va ser capaç de centrar tot un pais que estava amb una dictadura amb es esport i amb l' arribada de Coppi van dividir el pais en dos, es una mostra de la força del esport en la vida de les persones. jo crec que el que motivava tant a BArtali per a estar sempre entrenant i guanyar va ser la mort del seu germa, pero tambe el que vam poder saber despres, ajudava a moltes families que anaven a morir amb documents falços, va salvar la vida de moltes persones i no va dir mai res, tot aço ho va fer sense deixar el ciclisme ja que era la seua vida i va continuar en ell fins la seua mort.

    Jordi Llacer Bañon

    ResponderEliminar
  9. Gino Bartali naix durant el fascisme de mussolini. Aquest home comença treballant en un taller de bicicletes, fins que un dia decideix provar fortuna en les carreres de bicis, Gino consegueix molts èxits tant nacional com el giro, com internacionals el tour de frança en el que es obligat a anar per mussolini per a expressar el poder a través del esport. Els èxits de Gino son deguts al seu dur entrenament i la quantitat de kilometres que fa als entrenaments,
    Mes tart naix Coppi en el que hi ha una gran rivalitat ja que son el millor corredors del moment, Coppi es caracteritzat per un estil elegat mentre que Gino de desgast. Durant una carrera un dels dos corredors es queda sense aigua alhesores l'altre corredor al veure al rival deshidratat desideix donar-li l'aigua mostrant així un gran gest de esportivitat. El mes impresionant d'aquest video el trobem on final, on es descobreix que Gino durant els seus llargs entrenaments aprofitava per a transportar uns passaports i documents per a salvar una gran quantitat de vides. Amb Bartali, mor un gran ESPORTISTA millor PERSONA, mai millor dit.

    ResponderEliminar
  10. Gino Bartali naix durant el fascisme de mussolini. Aquest home comença treballant en un taller de bicicletes, fins que un dia decideix provar fortuna en les carreres de bicis, Gino consegueix molts èxits tant nacional com el giro, com internacionals el tour de frança en el que es obligat a anar per mussolini per a expressar el poder a través del esport. Els èxits de Gino son deguts al seu dur entrenament i la quantitat de kilometres que fa als entrenaments,
    Mes tart naix Coppi en el que hi ha una gran rivalitat ja que son el millor corredors del moment, Coppi es caracteritzat per un estil elegat mentre que Gino de desgast. Durant una carrera un dels dos corredors es queda sense aigua alhesores l'altre corredor al veure al rival deshidratat desideix donar-li l'aigua mostrant així un gran gest de esportivitat. El mes impresionant d'aquest video el trobem on final, on es descobreix que Gino durant els seus llargs entrenaments aprofitava per a transportar uns passaports i documents per a salvar una gran quantitat de vides. Amb Bartali, mor un gran ESPORTISTA millor PERSONA, mai millor dit.

    Carles Úbeda

    ResponderEliminar
  11. Este video cuenta la historia de un gran ciclista que tubo muchas victorias al largo de su vida. Lo más impactante de todo es ver cuando cuenta que arriesgaba su vida llevando papeles a los judíos para que pudiesen escapar para no ser eliminados por los nazis. Increible pero cierto. Lo puedo caracterizar por un heroe , honrado y valiente.

    ResponderEliminar
  12. En aquest vídeo podem veure la cara alegre de l'esport. Com dos enemics esportivament, es a dir, dos rivals, despres d'haver passat moments durs en la seua vida ja que naixen en moments difícils, en una carrera un ajuda a l'altre donant-li aigua quant a l'altre no li'n quedava. No es sap ni s'ha sabut mai qui va ajudar a qui.
    Sergi Tornero

    ResponderEliminar

Comença un nou Curs escolar: 2010/11

Et va agradar l'eixida a València ?

Esguince de Tobillo Esguince de Tobillo yucaeros Esguince de tobillo en el deporte

¿ i tú qué opines ?

Explotación en el deporte infantil Ignacio, Jenny i Jesi

">

Explotación deportiva a niños

Sueños olímpicos

ACROGYM de gran nivell

Powerpoint de lessions de genoll fet per Ignacio, Jenny i Jesy

Rugby hugo jenny

Power point basquet: Begoña P. Jennifer M.

Qué et pareix la proposta de fer una SEMANA D'EXAMENS al tercer trimestre?

Consideres convenient la setmana d'examens a 2n de Batx?

¿Et va agradar la Comunicació relacionada en els "Blogs" aplicats a l'aula d'E.F. ?

CIRCUIT DE CONDICIÓ FÍSICA (Aitor y Marta)

CONDICIÓ FÍSICA (Marta y Aitor)

Condició física i salud(Marta B.i Raquel)