martes, 11 de noviembre de 2014

Comenta este video (2n Batx.)

5 comentarios:

  1. Este vídeo me ha resultado impactante ya que ver como dos buenos amigos , por culpa de un sentimiento de patria , se separan. Pero no cabe duda de que lo más impactante es ver como uno de ellos se va sin decir adiós por un accidente , y el otro seguirá viviendo su vida con el remordimiento de no haber hecho las paces. Eso es lo más triste de todo.
    Paula López

    ResponderEliminar
  2. Per a mi aquest ha sigut un cas molt trist. És molt fort que dos amics que es consideraven germans acabaren siguent uns complets desconeguts entre ells, per una guerra que hi havia a Yugoslavia. També ma impactat que un d'ells intentara arreglar el problema amb l'altre i no ho conseguira. Aquest video també és trist perque un jugador que estava conseguint ser el millor es va morir. Hem pregunte: ¿si Petrovic haguera pujat a l'avió amb els seus companyeras continuaria viu? o ¿si aquest no haguera mort s'havera resolt el problema entre ell Divac? son tantes preguntes sense resposta i al mateix temps tristes.
    MARIAN NAVARRO GARCIA

    ResponderEliminar
  3. A mi personalment el que mes m'ha impressionat d'aquest vídeo es la influència que pot tenir la política en l'esport fent inclús que dos amics es separen i encara que un vol seguir amb l'amistat l'altre no vol i finalment mor en un accident de tràfic. Va morir enfadat i sense parlar-se amb l'amic simplement per un gest polític en un partit.
    Sergi Tornero

    ResponderEliminar
  4. Aquest video reflexa les exaltacions politiques de yugoslavia i el seu nacionalisme per oart de les provincies daquest pais, que arriba a enfrontar a dos grans amics i grans esportistes del basket, cuant mor el amic, laltre es dona conter de que a perdut un gran pilar de la seua vida, i li sap mal no haber pugut parlar avans amb ell, asi queda clar que les ideologies cuant eres amic es deixen arrere i el que conta es la amistat vicent ciges

    ResponderEliminar
  5. En el video podem vore com la política afecta a tot i un desafortunat gest pot dividir tot un país i una amistat que havia sobrevisgut a la distancia. L'accident deixa la frustració de no poder arreglar aquesta amistat. Molt trist, encara que Divac ha fet tot el possible per a redimir-se.

    ResponderEliminar

Comença un nou Curs escolar: 2010/11

Et va agradar l'eixida a València ?

Esguince de Tobillo Esguince de Tobillo yucaeros Esguince de tobillo en el deporte

¿ i tú qué opines ?

Explotación en el deporte infantil Ignacio, Jenny i Jesi

">

Explotación deportiva a niños

Sueños olímpicos

ACROGYM de gran nivell

Powerpoint de lessions de genoll fet per Ignacio, Jenny i Jesy

Rugby hugo jenny

Power point basquet: Begoña P. Jennifer M.

Qué et pareix la proposta de fer una SEMANA D'EXAMENS al tercer trimestre?

Consideres convenient la setmana d'examens a 2n de Batx?

¿Et va agradar la Comunicació relacionada en els "Blogs" aplicats a l'aula d'E.F. ?

CIRCUIT DE CONDICIÓ FÍSICA (Aitor y Marta)

CONDICIÓ FÍSICA (Marta y Aitor)

Condició física i salud(Marta B.i Raquel)