martes, 19 de abril de 2011

Marxa Peu a Xàtiva

Un any més, un dia de molta MARXA... tot un èxit !!!






















































































































































































































































































































































































































































































































48 comentarios:

  1. va cansar prou però va estar be canviar un poc l'aire de la clase pel de la serra

    ResponderEliminar
  2. Va ser més llarga del que m'esperava, però tot i això, em va agradar molt ja que, particularment, m'agrada fer senderisme. Va ser una activitat molt bonica i interessant.

    ResponderEliminar
  3. Sandra 1B.SOCIAL

    Va cansar molt, i encara que a mi no m'agrada molt anar per la serra... va ser divertit :)
    Va fer bon dia, i va valdre la pena.
    Mai havia arrivat fins tant lluny caminant, així que.. una experiéncia més.

    ResponderEliminar
  4. Es una actividad que junto a las otras que hemos realizado durante el curso te motiva cara la asignatura de educación física.
    Nunca había caminado tanto, me canse, pero vale la pena.
    ANA GARCÍA SARRIÓN

    ResponderEliminar
  5. Eva 1B.Cientific

    Va ser una activitat que m'esperava que fora més curta com la que feiem en Alcúdia en la ESO. L'anada va estar molt bé, però al tornar va ser molt més cansat. Va ser molt interessant i una nova experiència més.

    ResponderEliminar
  6. molt bona pero a la proxima mes llarga i diferent ruta

    ResponderEliminar
  7. Per a mi va ser una bona activitat ja que vam fer esport amb els companys; va ser una manera de fomentar la pràctica de l'esport i el companyerisme. Va ser un poc llarga peò no crec que estiguera fora de l'alcans de la forma física ninguna persona.

    ResponderEliminar
  8. Antoni Giménez Rodríguez 1º BNT4 de mayo de 2011, 20:46

    Antoni Giménez Rodríguez 1º BNT

    La marxa a peu, com ve siguent habitual es celebra tots els anys, pero els altres anys han sigut mes curtes, aquest any hem parat menys a descansar i esperar a la resta, i l'any passat no arribarem a la hermita, en el col·legi "La Bola" ja ens n'anarem cap a casa, però Pepe Sanjuan tingue la brillant idea de anar camp a través per on hi havia senda ni hi hava res, pero llevat d'aixo va estar prou be la caminata, llarga pero be, el paisatje es veia desde dalt de la penya Sant Dídac era preciós, i al voltant del camí tambe, el que menys em va agradar de la marxa va ser cuant varem caminar per damunt de les pedres, ja que la superficie no era llisa i es feia dificil caminar sense girarte el peu o ferte mal, 9 girons de peu vaig contar jo.... pero en fí va resultar molt agradable respirar l'aire mitjanament pur de la montanya pero a variar un poc del aire contaminat del poble.

    ResponderEliminar
  9. Raquel Soler Cucarella 1ºBNT4 de mayo de 2011, 20:55

    Raquel Soler Cucarella 1BNT

    Aquesta activitat, cuant la vaig fer a l'ESO era molt mes curta, ja que era una volta a la contorna, per dins del poble, en canvi aquesta hem va resultar llarga, sobre tot em va costar pujar fin al cim de la penya Sant Dídac i aixó que una setmana abanç vaig començar a eixir a caminar. La tornada hem va resultar molt llarga, com si no arribarem mai a l'institut, però hem va agradar molt perque vaig descobrir que caminar per la serra m'agrada cuant hi han pedres sobretot i respirar la naturaleza ja que aixo es favorable per a la salut. El paistaje desde la perspectiva de dalt va ser fascinant. Es una expericnia que recomanare aquella gent que sol eixir a caminar

    ResponderEliminar
  10. Marta Agustí 1 Batx Tec.

    Va estar bé... La veritat és que va ser tal i com me l'esperava, encara que un poc més llarga que l'any passat!
    Crec que és una activitat adequada perquè se n'ix un poc de la rutina de les altres excursions que fem al llarg del curs.
    També s'ha de tindre en compte que si no saps de què va la cosa pots acabar en l'hospital i en les cames emputades, perquè podrà ser moltes coses, però curta, no! jajaja

    ResponderEliminar
  11. Vero. 1BNT

    Una volta més la volta a peu, i com sempre.
    L'anada, com que cada vegada estavem més alts, em va cansar molt, amés de que feia molíssima calor i sols de mirar el lloc on havien d'arribar... però una vegada allà dalt vaig tornar a recuperar forces, i la tornada va ser un poc més llarga que la de l'any passat, clar és que vam pegar més volta, però no em va ser pesada comparnt-la amb l'anada.

    ResponderEliminar
  12. Sergio Moreno 1BS

    No mesperava que aquesta marxa fora tan llarga.
    Sincerament no m'agrada molt caminar, pero amb la convivencia que hi vam viure i amb els paissatges que vam vorer, ha valgut la pena caminar molt.

    ResponderEliminar
  13. Va ser molt divertida com sempre enguany hens vareu enganyar y ens fereu caminar mes!

    Aitana Sornosa

    ResponderEliminar
  14. juanjo gimenez 4tA

    la caminata va estar molt divertida , mos vam cansar molt pero va mereixer la pena !
    lo que mes me va agradar va ser tornant pa ca l'institut sols feiem que riuremos .
    en general la caminata va estar 10 .

    ResponderEliminar
  15. Després de tant de temps en l'institut, crec que ens va vindre prou bé anara a pegar una volta per la muntanya per a respirar un poc d'aire pur. Va estar molt bé per a relaxar-nos, i tambe cansar-nos, i crec que ho tindriem que fer més vegades.
    Atanas Gospodinov 1 BNT

    ResponderEliminar
  16. Lorena Serrano Navalón

    Al principi pareixia molt divertida l'activitat, però després en la tornada a l'institut em va costar prou. Després de saber l'experiència ha sigut molt interessant i que deuriem de fer alguna marxa més a peu durant el curs ja que facilita el companyerisme.

    ResponderEliminar
  17. Carlos Pineda 1BS

    Una activitat esportiva en la que es podia respirar aire fresc, mes enlla de les quatre parets que tenim a classe. Va ser una activitat divertida on vam poder fer una mica de esport i poder conversar amb altres companyers. La caminata fou llarga pero amena.

    ResponderEliminar
  18. Miriam Valls 4tC

    La caminata me va agradar ,no me vaig cansar molt encara que esta vegada la van allargar mes i vam parar menys pero meu vaig pasar molt be perque tambe anava en les meues amigues.

    ResponderEliminar
  19. Marta 1BH.

    Encara que va ser una caminata molt llarga i prou agotadora, ens ho vam passar molt bé, perque vam practicar l’asignatura al mateix temps que estavem junts amb els nostres companys.

    ResponderEliminar
  20. Jordi Arnau 1er BNT

    Una activitat totalment diferent a les altres.
    Va estar bé això de canviar les parets del institut per la montanya. Per a repetir, ja que cansats o no, ho vam pasar be.

    ResponderEliminar
  21. Robert Toharia 1BH

    La veritat es que la caminata va estar bastant be, perque estes activitats en ajuden com a grup perque intervenim tots.Damunt es molt saludable caminar i sobretot si es per la montaña perque veus el paisatge, respires aire pur... Aço tindriem que fer-ho mes vegades ^^

    ResponderEliminar
  22. Amparo García 4tC

    La marxa, encara que va ser agotadora, em va agradar prou perque va fer que eixirem de la rutina de sempre i pense que es una de les activitats mes agradables de la setmana cultural.

    ResponderEliminar
  23. Adrian Vicent 1BCS

    La caminata me va agradar perque ami tot lo que estiga relacionat en fer deport magrada aquesta activitat yo no la llevaria per res perque apart de aixo pases una estona amb la natura. La caminata a sigut mes llarga que la dels altres anys pero magrada mes que siga mes llarga. Magradaria que organitzaren tambe apart de la caminta, una eixida per a correr, que no siguera obligada, que soles siguera voluntaria

    ResponderEliminar
  24. susana 1bnt
    em va agradar molt la caminata, pero al any que be la podries fer mes curta perque ens vam cansar molt jeje i fea molta calor tinc ganes de que siga l'any que be per a repetirla.

    ResponderEliminar
  25. Per a mi l' activitat va estar be , un poc pesada perqué es va fer llarga, però dir que esta "caminata" és una manera més de fer vore a la gent que la pràctica de l' esport no només és correr o jugar a futbol, sinó que el caminar també ens ajuda a fer esport i t' ajuda a vore nous llocs on no havies estat.
    Carles Climent 1BS

    ResponderEliminar
  26. Gemma González 1ºBH

    Per a mi aquesta activitat ha sigut molt divertida perque hem fet esport acompanyats de tots els nostres amics i companys, encara que ha sigut una activitat molt agotadora però es bó fer esport d'aquesta manera perque la "caminata" es fa curta si teu pases be amb els companys!

    ResponderEliminar
  27. Sara Garcia 1BS

    aquesta actividad em va cansar molt, ja que no m´esperava caminar tant pero encara que hi va ser dura em va agradar perque va ser divertit anar amb els professors i companys del centre.
    També cal dir que no es una activitat més de E.F , sinós es una activitat que no sempre hi fem i per aixo vam anar en molt de entusiasme.

    ResponderEliminar
  28. La marxa a peu va estar molt bé.La veritat e es que ens me vaig cansar més perque era mçes llarga però per lo de més va estar molt divertida i entretinguda perque estavem en els amics i amigues.

    Daniela 4t A

    ResponderEliminar
  29. La veritat, va ser el que m'esperava. Com tots els anys la típica marxeta, encara que la d'aquest any es va allargar un poc més, però així i tot va estar molt bé. Ens vam cansar molt, però va valdre la pena.

    Clara Castells 1BS

    ResponderEliminar
  30. Roser Sancho Such 1BCNT.

    Va estar molt bé ,encara que enguany em va pareixer més costosa la tornada que l'anada,al contrari que l'any anterior.
    Es podría realitzar una vegada per trimestre,si no igual de llarga més curta,ja que,és una activitat bona per a la salut i canviar d'ambient sempre ve bé!

    ResponderEliminar
  31. David Felipe 1BS

    En primer lloc dir que l´activitat, com tots els anys , va ser mol entretinguda.En la meua opinio la martxa a peu siga e recorregut que siga , es una activitat que ens ajuda a deixar un poc de banda les preocupacions de examens etc... en general una manera de eixir de la rutina...
    Per una altra banda com a crítica diria que els recorreguts estan molt marcats... xativa...el tunel... en general proposar que per a anys proxims canvie un poc el recorregut. Res mes paco

    ResponderEliminar
  32. Quan ens digueren de fer una “caminata” la reacció no va ser gens alegre, perquè ja ens havien dit que el trajecte no era massa curt, però ens vam animar i vam anar.
    Una vegada vam començar el anar es va fer un poc llarg però al estar rodejat de amics i mestres, quant menys ens vam donar conter ja estàvem allí.
    Les vistes des de la muntanya van ser magnifiques fins i tot gent feia fotos perquè no totes les dies veus Xàtiva des de tant alt i amb eixes vistes. A la tornada a pesar de estar ja cansats es va fer mes curt i quant menys et vas donar conter ja estaves a l’ institut.
    En general eixe dia va ser diferent per a tots nosaltres i ens ho passarem bé, cosa que des de un principi pocs pensaven que anaren a passar-s’ho bé.
    Paula Mollá 1BCS

    ResponderEliminar
  33. Aquesta marxa al igual que la de l'any pasat va estar mol be encara que aquest any l'hem estirat un poc mes cap al castell de Xativa.M'ha paregut una experiencia costosa i calurosa pero divertida ja que xarrant se pasa el temps volant. Sincerament m'ha agradat mol i espere repetir el proxim any.

    ResponderEliminar
  34. Angela Lopez 1BCS

    La marxa a peu, va ser algo diferent al que fem normalment al centre i va ser divertida, encara que hi havíen algunos trossos que eren més costosos que altres, i en ise aspecte va cansar un poc.Peró va estar bé.

    ResponderEliminar
  35. Claudia Soriano Muñoz 1BAT.S La caminata em va paréixer molt llarga, sobretot a l'hora de tornar perquè ja estava molt cansa, però ara pense que va ser una experiència nova poder fer tot el recorregut que vam fer i ademés anar amb els amics ho va fer més entretingut. Considere que és una activitat que t'ajuda a desconectar un poc, i més després dels exàmens.

    ResponderEliminar
  36. A mi em va agradar, ja que prefereixc anar a caminar que donar clase, apart vas amb els amics i vuiges o no teu vas a pasar be... sobretot quan un mestre ens va portar per un lloc o no hi havia cap camí. Jo soc dels que prefereix correr que caminar, però així i tot em va agradar molt.

    Borja Tomas 1BS

    ResponderEliminar
  37. Lara 1er Batx hum

    A mi aquesta activitat em va agradar molt perque vam fer exercisi a la vegada que podiem xarrar am gent d' altres classes i pasarnoseu be tots junt.
    Encara que ens vam cansar molt eh
    Lapujada a la penya de San Diego va ser mortal jajajaj

    ResponderEliminar
  38. Pau Colomer 4t A
    Va estar molt be perque va ser divertida i no va cansar casi res!
    L'any que be mes!

    ResponderEliminar
  39. Victor 4tA

    Un poc mes pesada k el any passat pero així i tot es va fer mes amena i ens va fer despejarnos un poc

    ResponderEliminar
  40. Senc molt no haver pugut anar , xq se que m'heu havera pasat genial. i que també hauria sigut una esperiència difiicil d'oblidar .

    ResponderEliminar
  41. Be, la caminata va estar be encara que al ser el primer any que la vaig fer, pensava que seria menys pesada i que hem cansaria menys, però no va estar malament, ara be per al any que ve... un recorregut mes accessible perquè els pobres peus ens els varem fer pols.
    Però la activitat molt divertida i entretinguda.

    LAURA MORALES BAÑO 1BAT SOCIAL

    ResponderEliminar
  42. Almudena Sanchis Navarro. 1º batx

    Va estar prou be, perque encara que ens vam cansar i jo vats renegar molt perque era molt llarg el cami, al final ens rigerem molt. I son coses que cada un no fa per el seu compter i aixi es una manera de fer ejercici,al temps que estem per la naturalesa i fora de la escola.
    Al any que be mes!

    ResponderEliminar
  43. Rubén 4tC

    Ens va agradar a tots perque es bo cambiar un poc d'aire i desconectar un poc de els examens i les clases.

    ResponderEliminar
  44. Anar a la marxa em va agradar molt perque encara que fora molt llarga si vas pel camp i amb companyers et resulta menys pesa ja que no penses en que estas cansat sinó que t'ho estas passant molt be.

    Helena Garrido Sanchis 1º BAT. C.S.

    ResponderEliminar
  45. Esther Moreno Regueira 1BS

    En primer lloc, Paco, voldria disculpar-me per no haver comentat la setmana pasada en les activitats, però es que havia sigut una setmana molt complicada i se me va despistar per complet. Per això volia demanar-te perdó i, sobretot, donar-te les gràcies per deixar una setmana més per poder comentar.

    Ara en quant a la marxa a peu, he de dir que va ser un poc llarga i jo, personalment, vaig arribar un poc cansada ja que no estic molt acostumada a caminar tant. Però, apart d'açò, tots els anys que s'ha organitzat la marxa des de que estic a l'institut he anat perquè es bo desconectar un poc de la rutina de classes i exàmens. A més si fer esport ja es bo i divertit, quan l'esport es fa amb els amics i companys encara es disfruta més. Per això crec que la marxa té tanta fama a l'institut, perquè fem esport i ens divertim tant per part dels alumnes com per part dels professors.

    A mí m'agrada molt l'activitat de la marxa i per això sempre que puga, aniré!

    ResponderEliminar
  46. La marxa a peu va ser llarga i l'endema els dolors no els lleva ningú, però em va agradar molt perque vam anar amb tots els companys i professors i ademés al ser per la muntanya et resulta menys pesat el exercici.
    Si l'any que ve es fa repetirem.

    Helena Garrido Sanchis 1º BAT. C.S.

    ResponderEliminar
  47. Asun Biosca Barberá-1BCS

    Com tots els anys aquesta activitat es prou divertida ja que fem una llarga caminata. De vegades es un poc costosa perque no estem acostumats a caminar pero es interesant perque al llarg de tot el mati vas per el camp i la montanya fins a Xàtiva.
    Aquest any soles vag poder arribar a la mitad i va estar be encara que havera vuigut arribar hasta el final.

    ResponderEliminar
  48. Carles Espinosa 1BS

    Va ser mes llarga del que m'esperava ja que era la primera vegada pero va estar prou be i es va poder aguantar be encara que tornant es va fer un poc pessada pero aixi i tot la tornaria a fer.

    ResponderEliminar

Comença un nou Curs escolar: 2010/11

Et va agradar l'eixida a València ?

Esguince de Tobillo Esguince de Tobillo yucaeros Esguince de tobillo en el deporte

¿ i tú qué opines ?

Explotación en el deporte infantil Ignacio, Jenny i Jesi

">

Explotación deportiva a niños

Sueños olímpicos

ACROGYM de gran nivell

Powerpoint de lessions de genoll fet per Ignacio, Jenny i Jesy

Rugby hugo jenny

Power point basquet: Begoña P. Jennifer M.

Qué et pareix la proposta de fer una SEMANA D'EXAMENS al tercer trimestre?

Consideres convenient la setmana d'examens a 2n de Batx?

¿Et va agradar la Comunicació relacionada en els "Blogs" aplicats a l'aula d'E.F. ?

CIRCUIT DE CONDICIÓ FÍSICA (Aitor y Marta)

CONDICIÓ FÍSICA (Marta y Aitor)

Condició física i salud(Marta B.i Raquel)