miércoles, 20 de abril de 2011

Xarrada de QUIQUE SANZ al nostre Centre

En nom de tots els alumnes, GRÀCIES QUIQUE, per la teua implicació i complicitat !!!




































































































58 comentarios:

  1. SANDRA 1B.SOCIAL

    Sincerament jo no tinc pensat estudiar e.f, però la xarrada de Quique va estar molt bé, ja que persones com ell que ha viscut tot el camí fins a arrivar on ha vuigut, siguent una persona molt normal; motiva a futures persones que vuiguen aprender del deport.

    ResponderEliminar
  2. Gerard 1Bat Social

    Aquesta activitat va ser molt agradable ja que Quique es una persona molt bona al seu ambit i es ha sigut capaça d'aplegar on a aplegat amb tot el seu esforç i que es una gran font de motivacio per a tots els que vulgen estudiar aquesta carrera com cualsevol altra i ens a ensenya a saber lluitar per els nostres valors com ell a fet

    ResponderEliminar
  3. Eva 1B.Cientific

    Va ser una xarrada molt interessant ja que no sols va perlar d'ef, es va centrar més en la experiència de tindre un treball que a ell li agrada i conseguir el que volia. Així va fer que no sols els que volen fer educació física estigueren en la xarrada, la va fer interessant per a tots i va donar ànims per continuar estudiant i intentar fer el que ens agrada.

    ResponderEliminar
  4. Aquesta xarrada em va fer veure que cadascú pot ser el que es propose a la vida, sols es tracta d'intentar-ho i lluitar pels teus objectius.

    ResponderEliminar
  5. La xararda molt interesant i demostra que no toto esta en els llibres

    1B tecnologic

    ResponderEliminar
  6. joan chafer 4a

    aquesta activitat em va pareixer molt interesant perque una personna que esta visquent en primera persona el que es er preparaor fisic de futbol ens o a pogut contar com es aquell mon i tambe que si una persona lluita per el que vol pot aconsegir els seus objectius com a pogut fer ell....

    ResponderEliminar
  7. Personalment em va pareixer un poc llarga, però de ninguna manera va ser inútil. Ens va mostrar que poguem aplegar on ens proposem a base de esforç, lluita i perseverància.

    ResponderEliminar
  8. Raquel Soler Cucarella 1º BNT4 de mayo de 2011, 21:06

    Raquel Soler Cucarella 1º BNT

    Aquesta xarrada que va fer Quique hem va agradar moilt. Ja que et mostra com una persona normal pot, amb estudis, i amb caracter puga arribar fins on esta. Jo no m'havia plantejat fer ed. Fisica, encara que m'agrada fer esport. Es una xarrada que no es centra sols per a aquells que en un futur vuiguen estudiar Ed. Fisica o alguna cosa semblant a l'esport. Al meu pareixer em paregue molt be que es centrara tambe en la seua experiencia professionals i als estudis aixi dona anims a aquelles persones que els costa estudiar. Es una nova experiencia

    ResponderEliminar
  9. Sara 1BS

    Per a mi aquesta xarla em va valdre per a tindre algunes coses mes clares , ja que apart de temes dins de l´educació física també va parlar d´altres conceptes que te poden guiar en el que vols ser.Tot el que va dir em va fer reflexionar i compendre que quan vols alguna cosa tens que intentar aconseguirla donant el máxim de un mateixa.

    ResponderEliminar
  10. Marta Agustí 1Batx Tec.

    La xarrada que Quique ens va donar jo crec que ens va agradar a tots, perquè siguent una persona humil com és (i que ho ha demostrat vinguent a un centre que res li havia d'importar), ens va advertir de les dificultats que ens esperen posant-se ell mateix d'exemple.

    Jo tampoc tinc pensat dedicar-me a res que tinga que vore en l'esport, però no està de més escoltar algunes curiositats que ens explica algú que les ha viscudes de prop.

    ResponderEliminar
  11. Sara 1BS

    Per a mi aquesta xarla em va valdre per a tindre algunes coses mes clares , ja que apart de temes dins de l´educació física també va parlar d´altres conceptes que te poden guiar en el que vols ser.Tot el que va dir em va fer reflexionar i compendre que quan vols alguna cosa tens que intentar aconseguirla donant el máxim de un mateixa.

    ResponderEliminar
  12. Vero 1BNT

    La veritat que no m'esperava que la xerrada anara a motivar-nos tant respecte del nostre futur i jo crec que això va ser el que ho va fer interessant, contar-nos anècdotes del que ell ha viscut per a que motivar-nos i aconseguir allò que volem.

    ResponderEliminar
  13. Sergio Moreno 1BS

    Aquesta activitat va ser molt interesant, Kike et fa pensar que tot el seu treball te la seua recompensa, i que tens que tindre un objectiu en la teua vida. Aquest ens conta moltes experiencies que hi visque en primera persona i ens motiva per aconseguir les nostres metes.
    Crec que es deuria de seguir fent aquesta activitat per a coneixer noves experiencies d'aquestes persones.

    ResponderEliminar
  14. A mi la veritat es que quan va começar a parlar me va sorprendre molt la facilitat amb que ho feia, perque jo m'asperava molt menos... Pero me va impressionar quan va començar a parlar-nos de les carreres i de tot, i al final de la xarrada me vaig quedar molt sorpres. Tambe mes informat de com una persona com ell que fa no molt estava on nosaltres ha aconseguit el seu objectiu amb esforç, i d'alguna manera me fa saber que jo tambe puc aconseguir els meus.
    Atanas Gospodinov - 1BNT

    ResponderEliminar
  15. la xarrada va estar be hens digue coses molt interesants per a no desanimarmos mai i conseguir el que ens proposem.

    Aitana Sornosa 4t

    ResponderEliminar
  16. Noelia 4rt C

    La xarrada de Quique Sanz em va paraixer interesant ya que et fa pensar que si vols algo tens que consegir-ho per aixo cuant acabes els estudis tens la recompensa de poder tindre un treball. Per aixo em va agradar prou que vinguera Quique i ens poguera parlar de la seua experiencia i de tot el que li a costat pero aixi i tot te la seua recompensa.

    ResponderEliminar
  17. juanjo giménez 4tA

    va estar be que Quique vingera a donarmos una xarrada sobre la seua experencia profesional ,
    tambe em va agradar perque li va donar anims a molta gent.
    Quique ens va demostrar que si tesforces pots arrivar al teu objectiu .

    ResponderEliminar
  18. Carlos Pineda 1BS

    Em va pareixer prou interesant tindre una persona amb tanta profesionalitat en el nostre institut.
    No tan sols ens va ensenyar a nivell profesional, tambe a nivell personal pots aprendre molt de aquesta persona.

    ResponderEliminar
  19. Miriam Valls 4tC

    A mi la xarrada em va agradar perque ens va donar forces per a fer el que ens agrada i me va agradar molt la seua experiencia.
    La caminata tambe me va agradar perque anavem en les amigues i a mi magrada caminar i meu vaig pasar molt be.En el ball de la pau vaig tindre un poc de vergonys cuant estabem en la catedral pero tambe meu vaig pasar molt be sobretot en el mestalla

    ResponderEliminar
  20. sunsi ferrer 4tC

    hem va pareixer interesant ja que les experiencies ens ensenyen molt.I que si vols algo tens que lluitar per a aconseguir-ho

    ResponderEliminar
  21. Ester Giménez 1BNT5 de mayo de 2011, 21:58

    Em va agradar molt la xarrada encara que era un poc incómode estar en terra. Jo no pense estudiar educació física pero la veritat esque va estar interesant, hem van sorprendre algunes anécdotes i la vitalitat i el sentit de lluita que aquest home te i ens va transmitir es pot aplicar a qualsevol objectiu en la vida. Una xarrada molt inspiradora.

    ResponderEliminar
  22. Jordi Arnau 1er BNT

    Em va pareixer interesant, va ser una xarrada més que instructiva sobre l'educació física, sobre la confiança, les ganes y l'empeny que ha de tindre una persona a l'hora d'escollir el seu camí. M'ha fet veure que aconseguir allò que un es propon no es de fortuna, encara que si influeix un poc, es de ganes de lluita i d'esforç per conseguir tot allò que a un l'interesa

    ResponderEliminar
  23. Amparo García, 4tC

    Encara que la xarrada en un principi no em pareixia molt interesant per estar relacionada en l'esport, em va agradar molt perquè ell només va fer servir la seua experiencia per motivar-nos i animar-nos per a fer que ens esforcem en aconseguir allò que vullguem en la vida i demostrar-nos que qualsevol que siga constant pot arribar a ser el que vullga.

    ResponderEliminar
  24. Adrian Vicent 1BCS

    La xarrada de Quique ma agradat molt perque he pogut agarrar un exemple, es a dir, que tot es posible sempre pots realitzar el que tu vols, encara que no pugues a la primera, a la segona tixira millor. Cada vegada que eu intentes aniras millorant. Magradaria coneixer mes gent com ell

    ResponderEliminar
  25. Hem pareixé una xarrada molt bona, ja que ell per mitjà de la seua experiéncia en el món laboral ens mostrà com de difícil es trobar un treball tan interessant com ser preparador físic d' equips de 1a divisió i que aquesta xarrada ens servirà per a qualsevol meta que voldrem assolir en un futur no tan llunyà.I dir també que esta activitat de comentar aspectes esportius i sobretot del futból jo almenys podria estar més temps escoltant la xarrada que no em cansaria.
    Carles Climent 1BS

    ResponderEliminar
  26. Daniela 4tA

    La xarrada en un principi no em va agradar molt perque parlava molt de l'esport però quan ha començat a parlar-nos sobre la seua vida i la seua experiència em va agradar molt més.
    Pense que la xarrada de Kike a ajudat a molta gent que vol estudiar ed.fisica a aconseguir el que es proposa i també als demes en ha demostrat que no hi ha que dixar-se influenciar i que hi ha que fer el que vols en la vida.

    ResponderEliminar
  27. Miguel Angel 1 BS

    Per a mi va ser una xarrada un poc pesada pero amb molt de contingut. Quique ens va dir tot el viatge que va fer fins a ser lo que es, totes les dificultats i els bons moments que va tindre i en especial que ens centrarem en ser millors per a fer millors als demes. Una xarrada que per als que els servixca ( no es el meu cas ) els servira de molt en un futur.

    ResponderEliminar
  28. Roser Sancho Such 1BCNT

    Les paraules que va dir Quique Sanz em van semblar molt clarificadores com a exemple d'eixida laboral
    ens ha mostrat com hem de lluitar per aconseguir
    tot el que ens proposem, i a saber alçar-se davant de les dificultats que la vida ens pose.

    ResponderEliminar
  29. David felipe soriano 1BS

    En primer lloc refelicitar a Quique Sanz per la magnifica xarrada que va donar. En segon lloc destacar la meva bona valoracio no tansols per el meu interes en ixe ambit sino tambe a nivell personal ens va donar bons consells de la vida i que segur en el meu cas segur em benen mes que be...A nivell fudbolistic vam aprendre i va respondre molt be les preguntes que li van plantejar.Moltes gracies Quique.

    ResponderEliminar
  30. La xarada de Quique ens a sigut de exemple per a tots nosaltres però per a alguns més que altres per el simple fet que alguns volen arribar a la mateixa meta que ell ha conseguit.
    La xarada no s'ha fet pesada perquè ens a contat anècdotes que a ell l'hi han passat en esta vida i quin es el camí per aconseguir-lo.
    Espere que gent com nosaltres arribem tan llunt com ell i aconseguim el nostre propòsit.
    Paula Mollá 1BCS

    ResponderEliminar
  31. Àngela Molina 1 Bat CNT

    Tots pensavem que la vida esportiva profesional era la millor, però gràcies a Kike ens em donat compte de que tot eixe món es un negosi i que més val tindre uns vons estudis que viure la vida amb molts diners

    ResponderEliminar
  32. Paula F. Coloma 4tB

    Aquesta xarrada de Quique em va inspirar mol ja que parlaba de tot en general no nomes del esport.Em va donar anims per a fer el qe vuic estudiar i alegra saber que si segisc el que ens va dir i les seues opinions consegire el qe em propose.Espere que no m'anganye.GRACIES QUIQUE! :)

    ResponderEliminar
  33. Angela López 1BCS

    La xarrada va ser interesant, encara que a aquelles persones que lis agrade el que ell va fer o vulguen fer el mateix, els haurà interesat més, pero personalment en va agradar que vinguera a contar-nos algunes de les seues experiències, per que en algun moment nosaltres també les viurem.

    ResponderEliminar
  34. Aquesta xarrada va ser interesant ja no sols perque ens parlara del q feia ell com a preparador fisic , sino que lo q la fer realment interesant va ser el q ens contara la seua experiencia i amb aquesta indirectament donar-nos un consell molt important en esta vida.. i es q no hi ha ue rendir-se mai que si cadascu lluita per el que vol no hi ha res imposible en esta vida!

    ResponderEliminar
  35. Paco el comentari de dalt es meu , EMILIA 1BNT

    ResponderEliminar
  36. La xerrada em va semblar molt interessant perquè Quique ens ensenyà com s'aconsegueixen els somnis, lluitant i tenint constància en tot allò que desitgem ser a la vida.
    Li done les gràcies a Paco perquè per a mi a significat una motivació molt gran aquest xicotet discurs perquè sobretot anava orientat a un àmbit esportiu que és el que a mi més m'agrada fer.

    Albert Chàfer 4tA

    ResponderEliminar
  37. Javier Cucarella 1r BH

    La xarrada de Quique Sanz ens va demsotrar que cadascu pot arrivar a ser el que es propose en aquesta vida, sols té que lluitar i sacrificar-se per aconseguir-ho

    ResponderEliminar
  38. La xarrada de Quique va ser molt interesant perquè ens va contar tota la seua experiència que va servir per donar-me ànims per a afrontar el futur que vullga perque ens va demostrr que si treballes dur ho aconsegueixes i que el fracas sols es un pas més.

    Pilar Ibáñez. 4tC

    ResponderEliminar
  39. La xarrada a mi en certa part em va agradar bastant, ja que es una de les coses que alomillor estudie dasi a uns anys, els seus esforços per conseguir el que volia em van pareixer interesants tambe, perque va demostrar humiltat i no es va deixar guiarse per els diners i el prestigi de haver estat en Liverpool i va optar per quedarse on més agust es trobava.

    Borja Tomas 1BS

    ResponderEliminar
  40. Hugo Violero Albiñana

    Molt bona aquesta xarrada. Sincerament, donava gust sentir els comentaris i les anecdotes d'aquest profesional del mon del deport. Personalment hem va servir de molt, ja que estic interesat en estudiar una carrera vinculada en el deport com Quique.

    ResponderEliminar
  41. Nerea Sancho 4rt C

    La xarrada de Quique al principi creia que no
    m 'agradaria, ja que la xarrada era sobre l ' esport i yo vuic seguir un altre camí. Però també ens parlava sobre les seues experiencies i això ens va servir per donar-nos conter que si de deveres bols algo ho tens que aconseguir , que si ho desitjes et donara igual les circumstancies.

    ResponderEliminar
  42. lara 1Bachiller humanistico

    esta activitat em va agradar perque ens va contar com a aplegat a ser qui es hui,i que tinguem que lluitar pe el que volem i aprofitar les oportunitats per xicotetes que siguen

    ResponderEliminar
  43. Andrea 4t A
    La xarrarda de Quique en un principi,com era cosa d'espots,pensava que sería algo aburrit. Pero poc a poc,al anar escoltant-lo,em vaig adonar que el sacrifici que va fer per arribar a on està,es el que ens vol trasmetre.I va causar un interés per alló que contava. Ens ha donat molts ànims per a estudiar alló que ens agrada i que amb l'esforç es pot aconseguit tot el que desitjem.

    ResponderEliminar
  44. Victor 4tA

    La xarrada va resultar bastant interesant ya k ens va contar les seues experiencies encara k me havera agradat mes k havera profunditzat en la seua experiencia en els diferents ekips en els k va estar

    ResponderEliminar
  45. Per ami esta xarrada va ser molt interessant ja que em va animar quant va dir que tot el que vols en la vida es pot arrivar a conseguir fent xicotets esforços. També crec que al parlar en primera persona i ser ell el que ha visgut cada experiència té molt a veure. Encara que no vull dedicar-me a res relacionat amb el deport, igualment vull que quant siga major, puga estar satisfeta amb la meua vida igual que em va donar la sensacio d'ell.

    Maria Camarena 1º Bat. Social

    ResponderEliminar
  46. A pesar de no poder estar durant tota la xarrada,el que vaig escoltar en poc de temps, hem va servir molt per a aprendre algunes coses. M'agradaria d'açí un parell d'anys,encara que siga en un altre context i parlant d'altres temes, poder transmitir als jovens eixa seguretat que ens va transmetre Kike. Va estar molt bé.
    Paco no es tornará a repetir,teu assegure.

    Andrea Fayos Climent 1º Bat. Humanístic.

    ResponderEliminar
  47. aquesta activitat em va agradar molt perque no sols parlava del futbol sino que tambe comentava coses personals com fer totes les oporunitats que se presenten. perque aixi no t'arrepentiras mai.

    Helena Garrido Sanchis 1º Bat. Social.

    ResponderEliminar
  48. Per complicacions del compte en googlee ma sigut imposible firmar abans del temps donat.

    La xarrada de kike em va pareixer molt interesant perque abanda de contarmos la seua trajectoria profesional ens va infornmar tambe de la seua vidaa com per exemple que no tot ix be pero acausa de estos erros sapren cada dia mes , ens donaba una explicacio dallo mes interesant i humil que forma a kike com a profesional i com a persona!!
    Em va agradar molt i inclus me arribat a plantejar en fer aquesta carrera profesional!!

    Mirella Serradell Gandia 1Batx.Humanístic

    ResponderEliminar
  49. Per motius del compter google ma sigut imposible comentar abans del temps donat!

    ResponderEliminar
  50. Paco he fet el comentari i no ix.

    Helena Garrido Sanchis 1º BCS

    ResponderEliminar
  51. La xarrada la veritat va estar interesant ,ya que pensava que anava a parlar-nos de futbol,i de entrenaments,pero totalment al contrari,intentaba motivarmos per a que seguirem estudiant i intentar aplegar on vuigem anar, de veritat ens va parlar molt be!

    Almudena Sanchis 1ºbatx,social

    ResponderEliminar
  52. Aquesta xarrade de Quique em va fer reflexionar molt de el que es el mon del futbol i de la seua professió, sincerament va ser una xarrada molt agradable ja que el xic es va portar molt be amb nosaltres aunque no vaig tindre la oportunitat de fer-li alguna pregunta perque em vaig tindre que anar pero no pasa res em va entretindre molt.

    Ricardo Arándiga 1BAT Tecnologic

    ResponderEliminar
  53. Va ser molt interesant, ja que no sols va parlar sobre els seus estudis, sino que també va parlar sobre la experiencia obtinguda durant tot el procés. Perqué, com va dir ell, quan tu acabes una carrera no saps que et va a passar després. Ja que no t'ensenyen que decisions has de prendrer, ni que et va a passar... Son coses que heu saps al pas del temps.

    Clara Castells 1BS

    ResponderEliminar
  54. Esther Moreno Regueira 1BS

    La veritat es que des de que va començar a parlar fins que va acabar, no vaig poder apartar la meua atenció d'ell perquè es notava que les coses que deia li eixien de dins. Em va agradar molt la xarrada de Kike ja que ens va obrir els ulls davant del futur i ens va ensenyar que deviem d'estar formant-nos contínuament per a que quan ens vinguera alguna oportunitat, poder agafar-la i portar-la a terme el millor possible. Cosa que es molt important perquè les bones oportunitats estan contades en esta vida i hi ha que saber aprofitar-les quan ens apareixen.
    Kike va saber orientar-nos enfront al nostre futur i ens va donar les forces que necessitavem per a poder perseguir els nostres somnis.
    Ell és un gran exemple a seguir.

    ResponderEliminar
  55. Rafa castells 1bat social

    Aquesta activitat va resultar per a mi molt interessant ja que jo també vuic estudiar la carrera de educació física.Em va agradar molt les anècdotes que va contar y lo humil que es va mostrar diguent que ell havia tingut molta sort.Em va servir d'exemple amb el que va dir de que hi havia que arriesgar per a conseguir les coses que vols,y em va motivar per a seguir amb ganes y poder estudiar eixa carrera.

    ResponderEliminar
  56. Asun Biosca Barberá- 1BCS

    La xarrada de Kike va ser molt interesant. Va donar molta confiança ja que parlava en valencia, era un home de Canals, i ens va contar tant la seua vida profesional com personal.
    El que mes en va agradar va ser els anims que va donar perque tots deguem de conseguir allo que volguem i que ens pot ocorrer tant l´exits com el fracás, pero deguem continuar.
    Ell es un clar exemple ja que a aconseguit un lloc com a un bon preparador físic de grans equips, encara que tambe al llarg del seu cami han hagut fracasos.

    ResponderEliminar
  57. Carles Espinosa 1BS

    Aquesta xarrada va ser molt interessant ja que Quique es un xic en el qual ens deguem fixar en i prendre com a exemple a seguir no solament els que volguem fer la carrera de E.F sino tots els demes ja que ens va contar totes les seues experiencies visgudes i ens va aconsejar sobre el que teniem que fer en la nostra vida per crearnos un futur millor i com no, el que nosaltres desitjem.

    ResponderEliminar
  58. Em va pareixer una xarrada molt intersant, ja que no sols ens va parlar dels estudis sino tambe del mon laboral i lo costos que es trovar les primeres feines.
    Álavaro Moltó
    1 BCS

    ResponderEliminar

Comença un nou Curs escolar: 2010/11

Et va agradar l'eixida a València ?

Esguince de Tobillo Esguince de Tobillo yucaeros Esguince de tobillo en el deporte

¿ i tú qué opines ?

Explotación en el deporte infantil Ignacio, Jenny i Jesi

">

Explotación deportiva a niños

Sueños olímpicos

ACROGYM de gran nivell

Powerpoint de lessions de genoll fet per Ignacio, Jenny i Jesy

Rugby hugo jenny

Power point basquet: Begoña P. Jennifer M.

Qué et pareix la proposta de fer una SEMANA D'EXAMENS al tercer trimestre?

Consideres convenient la setmana d'examens a 2n de Batx?

¿Et va agradar la Comunicació relacionada en els "Blogs" aplicats a l'aula d'E.F. ?

CIRCUIT DE CONDICIÓ FÍSICA (Aitor y Marta)

CONDICIÓ FÍSICA (Marta y Aitor)

Condició física i salud(Marta B.i Raquel)