domingo, 25 de septiembre de 2011

Educació Física i la seua evolució . 2º BATX:



http://deportesyeducacionfisica.com/sin-categoria/tema-1-concepto-de-educacion-fisica-evolucion-y-desarrollo-de-las-distintas-concepciones/

11 comentarios:

  1. Carles Espinosa.

    Desde el meu punt de vista,el que entenc per educació física es que ens ajuda a la formació del ser humà tant en l'aspecte físic com en el psicològic ja que en la seua pràctica no nomes se promou la movilització corporal o motriu del cos sinò que també ens ajuda a educarnos socialment com podria ser la convivència,la amistiat i fins i tot el aprenentatge per així aconseguir una iniciativa deportiva.

    En cuant als sistemes d'entrenament de les diferents escoles direm:

    En l'escola alemanya es duien a terme exercicis pròpiament arriesgats i complicats on inclús s'incluien maquines per a la realització d'aquestos exercicis.

    En l'escola sueca es duien a terme exercicis que giraven en torn a la formació corporal i la postura on es poden incluir exercicis de peu,asseguts on s'utilitzen cordes,escaleres...amb la finalitat de millorar la resistencia al mateix temps que es moldeja el cos.

    En l'escola francesa tenien lloc exercicis amb la utilització de la naturalesa per tal de realitzarlos.Aquest tipus d'exercicis podien ser ,per exemple, activitats basades en els jocs,l'atletisme i fins i tot els esports en conjunt.Amb la finalitat també de prepararse,medirse i competir.

    En conclusió,la forma d'entrenament mes apropiada desde el meu punt de vista es la de la escola francesa i també part de la sueca on s'utilitzen els exercicis per millorar la resistencia al mateix temps que es modela el cos humà.

    ResponderEliminar
  2. Sergio Moreno

    Per ami 'Educaio Fisica' es tant deportivament, fisicament com corporalment tot allo que ens permet relacionar i desarrollar el nostre cos.
    L'activitat fisica ha format y forma part de la vida dels pobles i cultures.
    Pel que fa a la escola alemana, es realitzaven ejercicis gimnastics i activitats físiques amb el objectiu de que foren utils i educatius. Es caracteritzen sobretot per la dificultat i per la utilitzacio de aparells.
    En canvi la escola sueca opta per ejercicis amb l'objectiu de la formacio corporal y la postura. Apareix la primera 'tabla-gimnastica'.
    La escola francesa agafa el 'metode natural', aquest consistia en utilitzar els elements de la natura per a realitzar les activitats fisiques.
    En l'actualitat, en la meua opinio, crec que s'utilitza la millor escola, la cual utilitza tant els aparells com la natura per a realitzar les activitats.
    'El aprender a aprender o el aprender a ser priman por encima de el aprender por aprender'. Aquesta frase es molt important, tens que aprendre a saber fer be les coses.

    ResponderEliminar
  3. El concepte de Educació Fisica per a mi es allò que ens ajuda a desarotllarmos fisica i siquicament desde la formacio del nostre cos aplicant el esport,la movilització corporal i la natura .


    Dins de la Educació Fisica trobem diverses tipus de entrenament:


    -L'escola alemanya : la finalitat d'aquesta era la practica de ejercicis gimnastics i de les activitats fisiques.Pugem observar la divisió de tres grups de ejercicis :els gimnastics verdaders , els treballs naturals i els jocs colectius.


    -L'escola sueca : el objectiu de este tipus de entrenament era la formació corporal i la postura , es a dir diversos ejercicis realitzats desde posicions diferents :de peu ,sentat...
    Tot aço amb l'objectiu de fer al jove més resistent i moldetjar els seu cos.


    -L'escola francesa :es va crear el metode natural , es a dir van tornar les activitats basiques del home involucranse en la naturalesa.



    En definitiva desde el meu punt de vista pense que la millor forma de entrenar es l'actual ja que combina tots els requisits per a millorar la nostra condició .


    Mirella Serradell 2ºB-H

    ResponderEliminar
  4. Marta Moreno

    L'educació física per a mi significa tant realitzar l'activitat física per a estar millor saludablement com la relació que podem crear amb els companys en aquesta assignatura.

    Trobem tres escoles de diferent manera de realitzar l'educació física:

    _Escola alemana: aquests es basaven l'utilització d'activitats molt arriscades i complexes.
    _Escola sueca: aquests utilitzaven una coordinació en els seus exercicis.
    _Escola francesa: es basaven en exercicis utilitzant la naturalesa on podia relaitzar-se exercicis de córrer o de botar on a partir d'ací es podien formar per a competir en diferents esports com l'atletisme.

    ResponderEliminar
  5. Per a mi el conecepte de educacio fisca es aquell desenrotllament dels nostres musculs gracies a que aquest desenrotllament ens ajuda a estar en bona forma i tambe a tindre bona salut, podem aportar que si fem exercici fisic ens ajudara a dur una vida sana . Dins de la educacio física trobem diversos tipus de entrenament:

    -L'escola alemanya: en aquesta escola desarrollaen la educacio física mediant aparatos com per exemple el potro

    -L'escola sueca: en aquesta escola utilitzavem els moviments corporals i les postures per a practicar la educacio física.

    -L'escola francesa: en aquesta escola el que feien era anar a la natura i amb tots els desarrollos que havia creat la natura els humans utilitzavem eixos instruments(arbres etc)

    Per a acabar la meua idea de totes les escoles, per a mi es la millor perque pense que en l'actualit totes estes escoles estan englobaes, i ara l'actualitat es la mescla de les tres escoles.

    Adrian Vicent 2ºBCS

    ResponderEliminar
  6. En primer lloc la paraula educacio fisica hem remet a la formacio del nostre cos mitjançant la realitzacio d'una seri d'exercicis i activitats que ens preparen tant fisic com psicologicament. De tal forma que elns permet millorar la nostra salut, i giar-no's cap a la l'estat de benestar general.
    Dintre d'aquesta educacio fisica, hi podem trobar diversos tipus d'entrenament que han anat realitzant escoles del mon al llarg de l'historia:
    L'escola alemanya: realitzaven i duien a terme l'educacio fisica mitjançant exercicis i activitats on solien utilitzaar aparells o maquines que resultaven de vegades una mica complexos.
    L'escola sueca:realitzaven i duien a terme l'educacio fisica mitjançan exercicis i activitat on intentaven millorar l'aspecte coordinatiu, i coorporal de les persones per mitja de jocs i exercicis generals, es a dir, tots junts, i a la vegada.
    L'escola francesa:realitzaven i duien a terme l'educacio fisica mitjançant exercicis i activitats propis de la natura en si, com per exemple: trepar arbres, pasar per baix d'algun tronc, o fins i tot votar-lo's.
    I per finalitzar, jo personalment pense que l'educacio fisica d'hores d'ara, es una entre mescla de les tres anteriors, centrant-se principalment en l'escola francesa, mitjanament am la sueca.. i molt poc am l'alemanya.
    Claudia Santamaria Castillo

    ResponderEliminar
  7. Lara Martinez

    Concepte de educació física: per ami signifiaca una relacio entre el cos humà i el exercici que realitza aquestper al seu bon funcionament i estat

    Hi han hagut 3tipus de escoles:

    escola alemanya : en la que utilitzaben diferents materials i aparrels per a realitzar exercici

    escola sueca: en la que utilitzen la coordinació i la unitat de un grup per a fer uns moviments corporals


    escola francesa :on utilitzen els elements que la naturalessa els proporciona

    per a mi el metode mes adecuat seria una mescla entre totes per a tindrer un poc dde diversitat

    ResponderEliminar
  8. Carla Pérez Soler

    El concepte d'educacio fisica significa per a mi, una forma d'educar el nostre cos mitjançant l'exercici físic la majoria de vegades col•lectivament.
    Pero l'educació física no és cap novetat ja que si ens remontem al pasat trobem tres escoles que van a ser pioneres en impartir aquesta disciplina.
    La escola Alemanya basava la seva metodologia en l'utilització d'aparells com era el potro o el plinton.
    L'escola sueca utilitzava com a fundament una serie d'exercicis de cuadre d'harmonia i coordinació, aquests consistien en que un grup de persones havia de respondre amb un moviment determinat despres de una señal, quasi sempre acustica.
    Per últim hem de parlar de l'escola francesala que utilitzava la natura per adaptar l'exrcici al seu terreny.
    Baix el meu punt de vista l'escola francesa era la millor de les tres ja que les dues restants eren massa dures i exigents, també es deu a que es la que mes s'aproxima a l'actual pel que fa als exercicis a la natura encara que cal destacar que actualment no ens centrem solament en aquest tipus d'exercicis, sino que tenen un ventall molt ample del cual anem realitzant un poc de cada opció.

    ResponderEliminar
  9. Gemma González.
    La Educació Fisica desde el meu punt de vista es el que fa que ens desarrollem fisicament i siquicament anyadint l'esport al nostre cos,la movilització corporal i la natura .


    Hi ha diferents tipus de Educació Fisica :


    L'escola alemanya : aquesta volia practicar ejercicis de gimnastica. De tres tipus: els gimnastics verdaders , els treballs naturals i els jocs colectius.

    L'escola sueca: el objectiu era la formació corporal i la postura, es a dir diversos tipus d'ejercicis.

    L'escola francesa :es va centrar en la natura.

    Pense que la millor forma de fer educació fisica es l'actual ja que combina tots els tipus.

    ResponderEliminar
  10. Crec que l´educació fisica es en general el ben estar en cuant a capacitat fisica i salut ;dins dels cuals entren els diferents esports diferents capacitats fisiques etc...


    A l´escola alemanya feien uns de maquines per a realitzar els diferents tipus d´exercicis

    A l´escola sueca la cordinacio i la expresio corporal predominaven al entrenament

    A l´escola francesa es buscava un ambien mes natural on l´educacio fisica era la pura aplicacio de les capacitats fisiques a la natura



    -per a acavar crec que la mes bona i la mes adecuada es la francesa ja que aquesta ens du a la realitat i ens dona un fí relaista per a aplicar la capacitat fisica


    David Felipe 2n bat soc

    ResponderEliminar
  11. soc rafa, 2 bat:en la escola alemana utilitzaven els aparells com el potro les espatleres...

    ResponderEliminar

Comença un nou Curs escolar: 2010/11

Et va agradar l'eixida a València ?

Esguince de Tobillo Esguince de Tobillo yucaeros Esguince de tobillo en el deporte

¿ i tú qué opines ?

Explotación en el deporte infantil Ignacio, Jenny i Jesi

">

Explotación deportiva a niños

Sueños olímpicos

ACROGYM de gran nivell

Powerpoint de lessions de genoll fet per Ignacio, Jenny i Jesy

Rugby hugo jenny

Power point basquet: Begoña P. Jennifer M.

Qué et pareix la proposta de fer una SEMANA D'EXAMENS al tercer trimestre?

Consideres convenient la setmana d'examens a 2n de Batx?

¿Et va agradar la Comunicació relacionada en els "Blogs" aplicats a l'aula d'E.F. ?

CIRCUIT DE CONDICIÓ FÍSICA (Aitor y Marta)

CONDICIÓ FÍSICA (Marta y Aitor)

Condició física i salud(Marta B.i Raquel)