lunes, 3 de octubre de 2011

Comenta esta notícia



21 comentarios:

  1. soc toni de 1ºde batx. i crec que no els deurien de exigir tant en els entrenament, encara que si volen mantindres en el lloc on estàn no es poden relaxar.

    ResponderEliminar
  2. Ha eixit un metge parlant i diu que les causes de esta lesio son sprint en els entrenos, i que també perjudica la dieta, el tabac i el alcohol.
    i com a causes per a solucionar-ho seria fer una bona pretemporada i calentar bé.

    Javier Cucarella.

    2n BH

    ResponderEliminar
  3. Sergio Moreno

    Com forme opinen els especialistes Ramon Cugat i Ricard Pruna, crec que aquests tipus de lessions del bíceps femoral son prou normals en aquests esportistes d'elit, ja que aquest muscul es el que mes pes a de suportar pel motiu de que es el principal executor en el llançament i en el inici de la carrera.
    Aquests esportistes tenen que exigirse un nivell molt alt, per aixo en ocacions solen produirse aquests imprevistos.
    Sols cal intentar controlar que el muscul no supere els seus limits per a evitar aquests tipus de lessions.

    ResponderEliminar
  4. Carles Espinosa

    Com podem observar gràcies al que diuen tant Ramon Cugat com Ricard Pruna,aquest tipus de lesions son en gran proporció normals i més encara en equips d'èlit com el Barcelona que s'els exigeix moltísim tant en els entrenaments com en els partits.Això sumant-li totes les acumulacions de partits de les diverses competicions que tenen lloc en una lliga de tant alt nivell, és el que provoca aquests tipus de lesions i sobretot, com podem observar, en el bíceps femoral, que és el principal múscul a l'hora de esprintar o de xutar el baló.
    I com bé defineixen aquestos especialistes,el múscul es lesiona cuant arriba al seu límit,és a dir,quan aquest pateix un exés de intensitat o de càrrega que no pot suportar.

    ResponderEliminar
  5. Jo opine que els jugadors del barça deurien de seguir com a model a Leo Messi ja que ell es el jugador amb que millor forma esta i també podem pensar que es el que mes s'esforça per a poder estar amb forma perque jugar a futbol en un equip d'èlit com el barça se necesita molta resistència i força per a poder jugar molts partits continus. Pense també que es normal que molts jugador tinguen aquesta lesio perque apart de que gasten casi sempre el mateix peu per a xutar i tambe a l'hora de esprintar apollen sempre el mateix peu,aquest al ser de tanta categoria juga molts partits seguits com per exemple quant guanya el triplete, van ser uns partits tan forts que es normal que algun dels jugadors els costar la lesio dels bíceps femoral

    Adrian Vicent 2BCS

    ResponderEliminar
  6. Crec que aquestes lesions son normals en esportistes d'elit ja que com tots sabem les lesions musculars solen vindre per la carrega de partits i mes en equips com el barça, on te un calendari molt carregat de partits i on la intensitat es maxima.

    Hugo Violero Albiñana

    ResponderEliminar
  7. Segun nos hablan en este articulo dos profesionales del mundo de la medica, el futbol club barcelona no deberia alarmarse ante la creciente reincidencia en la misma lesion que estan padeciendo jugadores del mismo equipo e nivel. Ya que estas lesiones al igual que muchas mas son propicias en este mundo del futbol, ya que se suele ser un musculo utilizado para el arranque y el desplazamiento de la pelota. Al igual, que esta lesion, tambien ocurren casos parecidos y ha habido años que se han producido un numero alto de lesiones, respecto al mismo problema, coomo por ejemplo, hace dos temporadas, destacaron las roturas de ligamentos de la rodilla, e meniscos, incluso triadas, y no por eso ha de saltar la alarma, sino que hay que intentar buscar un metodo eficaz que se prevengan lesiones de este tipo.
    claudia Santamaria Castillo

    ResponderEliminar
  8. Hola, sóc Àngela Sanz.

    La notícia m'ha paregut interessant, ja que s'exposa de forma clara el perill que suposa per a un jugador de fútbol, estar en un equip d'èlit en el que l'exés de l'esforç físic i la competivitat, de vegades violenta, entre jugadors, pot acabar provocant lesions greus.
    En la notícia es diu que és una cosa normal, però a mi em pareix que el tema de les lesions és seriós i que patir-ne una cada dos mesos pot ser molt perjudicial per a la persona.

    ResponderEliminar
  9. Soc Laura Tortosa. Estes lesions son normals ja que aquestos jugadors estan sotmesos a un gran esforç físic.
    El bíceps femoral és un dels que més problemes dona perquè es un dels músculs que més es forsen.
    Per tant per evitar aquestes lesions el únic que es pot fer es controlar el descans, la càrrega y l'alimentació. Més val previndre amb una setmana de descans que haver de curaro amb 6 mesos...

    ResponderEliminar
  10. Carla Pérez Soler

    Baix el meu punt de vista, trobe que com molt bé indica el titular de la noticia aquest tipus de lessions son "normals" en el món del futbol ja que aquests jugadors estan sotmesos a un nivell molt alt d'esforç físic, a mes el muscul que realitza el paper més important és el bíceps femoral a l'hora de: correr, colpejar el balo... I mes encara en un equip com el F.C Barcelona degut a que consegueixen arribar fins el final de la majoria de competicions i acumulen un gran nombre de partits. No obstant caldria tenir una major cura, com es l'exemple del jugador Leo Messi, que era molt propens a sofrir lessions, i a conseqüencia d'aquest fet va decidir pulir la seua forma física i desde la temporada 2008-09 no n'ha sofrit cap.

    ResponderEliminar
  11. Crec que la carrera del fudbolista d´elit es curta i que aquestes lesions son fruit de l´intensitat a la que sotmeten als esportistes... Pero realment avui el futbol es el esport mes valorat i sels deu d´exigir el màxim

    ResponderEliminar
  12. Laura Tornero

    Pense que molts jugadors estan sotmesos a forts entrenaments i a grans pressions per a traure el màxim rendimen a l'equip i per a intentar ser els millors i aixo fa que molts jugadors puguen tindre lesions greus que tinguen que ser resoltes amb una operació.

    ResponderEliminar
  13. Jo pense que no es deu de forçar tant als esportistes, ja que encara que fer esport es bo per a la salut, quan l'esfroç es tan extrem pot causar greus lesions com ara la de la noticia.
    Per aixo, crec que el han de buscar nous metodes per a traure el maxim dels esportistes sense causar-los aquestes lesions tan frequents.

    ResponderEliminar
  14. hola soy Áyax de 1 de bachiller creo, que los jugadores han sido sometidos a duros entrenamientos ultimamente, aparte reciben muchos golpes en las piernas y eso se por experiencia que al final repercute rompiendo algunas fibras musculares, nervios y mas lesiones con lo cual deberian cargarlos menos en las sesiones de entrenamiento, ya que el musculo biceps femoral es ademas de importante para casi todas las funciones de un deportista ya sea futbolista o karateka tambien es muy fragil por eso tambien es importante calentar lo suficiente.
    que paseis un buen año

    ResponderEliminar
  15. Jo crec que les lesions son coses importants que ens poden pasar a tot,però sempre tingem que anar aspai.Els jugadors de futbol sempre tenen que estar en competició i esforsanse molt perque hi ha molta competitivitat,pense que no deurien de sometrelos a entrenaments tan durs i que hi tidrien no tindrien que pensar sola en guanyar sino tmabé en la salut dels jugadors.

    ADA RUIZ 1er BATX

    ResponderEliminar
  16. Jo pensee que les lessions son normals en tot cos humà,però hi ha que anar molt aspai i cuidar fins curarla del tot,perque si no es cura be qualsevol cosa que fajes te la tornara a produir.Els jugadors de fútbol tenen que entrenar molt dur,i es normal que els pase però deurien de controlaro més perque poden ferse mal fins a no poder juar,i els entrenador també fixarse be en la salut i no sols centrarse en ser els millors.

    ADA RUIZ 1er BATXILLER

    ResponderEliminar
  17. Soc Cristina Sisterneres.1batxcientific.

    Está clar que és un deport de alt nivell i se ajuden amb vitamines, recuperadors, …. però és una informació a la qual els aficionats no tenim accés. Jugar uns 65 partits anuals, més viatges i concentracions no és fácil, ni física ni mentalment i als deportistes sels du al seu limit. Un tema molt delicat de tractar perque de vegades la línea se pot sobrepassar fácilment.

    ResponderEliminar
  18. Crec que aquest tipus de lesions es algo normal ja que aquestos jugadors estan en un nivell molt alt,
    pero tantes lessions al mateix temps crec que no i pot ser que siga debut al gran esforç fisic realitsat.Tal vegada deurien baixar un poc el ritme als entrenes

    Lara Martinez 2BHum

    ResponderEliminar
  19. Jo crec que aques tipus de lesions son normal en jugadors de elit ja que amb la cuantitat de entrenaments i partits que tenen el esforç es maxim i no tenen casi descans per lo que aquestes persones sufreixen un alt carreg muscular i al final el muscul no aguanta tanta presio i desisteix.

    Gerard Egido Castells 2BS

    ResponderEliminar
  20. La meua opinió respecte aquests tipus de lessions del bíceps femoral es que son unes lessions prou normals en aquests esportistes d'elit.
    La causa de aquest problema en la majoria dels casos es per el gran entrenament i l'excés de partis ,aquests jugadors tendeixen a carregar el muscul per aixo com en aquest cas sha produit la lessió.
    jo pense que deurien de tindre mes en compter la salud dels jugadors.

    Mirella Serradell Gandia 2BH

    ResponderEliminar
  21. La mala suerte que está sufriendo el barça con relación a esta lesión está provocando que muchos jugadores de su plantilla esten lesionados para varias semanas incluso meses..
    Como por ejemplo Cesc Fábregas,Piqué,Afellay,Puyol,Abidal..
    La buena noticia es que gran parte de estos jugadores ya se han recuperado.
    Y pienso que esta lesion se esta cebando con el barça gran parte por falta de una pretemporada bein hecha,pero tambien estan teniendo bastante mala suerte!

    Josep Franco, 1er Batx!!

    ResponderEliminar

Comença un nou Curs escolar: 2010/11

Et va agradar l'eixida a València ?

Esguince de Tobillo Esguince de Tobillo yucaeros Esguince de tobillo en el deporte

¿ i tú qué opines ?

Explotación en el deporte infantil Ignacio, Jenny i Jesi

">

Explotación deportiva a niños

Sueños olímpicos

ACROGYM de gran nivell

Powerpoint de lessions de genoll fet per Ignacio, Jenny i Jesy

Rugby hugo jenny

Power point basquet: Begoña P. Jennifer M.

Qué et pareix la proposta de fer una SEMANA D'EXAMENS al tercer trimestre?

Consideres convenient la setmana d'examens a 2n de Batx?

¿Et va agradar la Comunicació relacionada en els "Blogs" aplicats a l'aula d'E.F. ?

CIRCUIT DE CONDICIÓ FÍSICA (Aitor y Marta)

CONDICIÓ FÍSICA (Marta y Aitor)

Condició física i salud(Marta B.i Raquel)