lunes, 24 de octubre de 2011

Notícia per a comentar (1r - 2n BATX.)



10 comentarios:

  1. Laura Tornero 1r Batx

    Crec que es una pena que un jugador aixi tinga un problema en la visió,perque no es com una lesió muscular que es pot curar amb una operació,amb massatges o amb repós ... Però amb les seues paraules mostra un optimisme que fa donar esperançes de que puga tornar a jugar.

    ResponderEliminar
  2. MªAmparo García, 1BCST30 de octubre de 2011, 23:40

    Jo no soc molt seguidora del futbol i per tant no conec a aquest futbolista, pero em motiva molt la seua força i el seu esforç en millorar-se i al mateix temps no pedre la forma física.
    A més, aquesta notícia em fa reflexionar sobre l'importància del sentit de la vista, que tots maltractem dia a dia sense pensar que si el perjudiquem tindrem greus conseqüències.

    ResponderEliminar
  3. Adrian Castells Ciges, 1BCST30 de octubre de 2011, 23:48

    Seria una llàstima que Gattuso haguera de retirar-se del món del fútbol, ja que sempre he considerat que és un gran jugador i aquesta forma de deixar l'esport seria una trista retirada.
    A més, l'esforç al que estan sotmesos aquestos jugadors fa que estiguen sempre al límit i estiguen espostos a lessions tan greus com aquesta. Ànim!

    ResponderEliminar
  4. És una notícia interessant per a la gent que li agrada el futbol,personalment no sabia el que li havia passat hasta que l'he llegida.
    És una mala situació per al jugador i per al seu equip ja que és molt important en el Milan.



    Albert Chàfer Antolí 1er BATX

    ResponderEliminar
  5. Carles Espinosa Morant

    El problema de Gatusso és preocupant i prou complicat ja que es tracta d'un órgan vital del cos i no només li impedeix jugar al futbol sinò que no pot seguir una vida normal com és el no poder cuidar i ajudar als seus fills en tarees, com anomena en la roda de prensa,de dur als seus fills a l'escola.
    Seria una gran llàstima que no es recuperara i tinguera que deixar de fer moltes de les coses que podia fer i que amb ixe problema no podria.Així i tot,podem observar el gran esforç que estan realitzant tant ell com els especialistes per tal de que reaccione positivament i es cure el problema per complet per tal de que puga seguir amb la seua vida.

    ResponderEliminar
  6. Sergio Moreno 2BS
    Aquesta noticia em pareix interesant, ja que un problema en la visió a acabat practicament amb la carrera d'un esportista d'èlit. Normalment, els jugadors es veuen afectats per elessions molt distintes a aquesta, per aixo estes noticies et sorprenen un poc. Em pareix molt positiva l'actitut del jugador, te una gran força de voluntat. Esperem que es recupere del seu problem !

    ResponderEliminar
  7. lara Martinez 2Bhum

    en la meua opinió esta lessió te que ser un colp molt dur per a Gatusso ja que no podra tornar a practicar allo que mes li agrada que es el futbol; i tot aquell que practique un esport i li agrade entendra el mal estar de no poder practicarlo

    ResponderEliminar
  8. Josep Franco -1er Batx

    Aquesta notícia es sorprenent perquè el mes comú en les lesions dels futbolistes es per problemes físics no per problemes amb els sentits com la vista,i personalment jo no coneixia aquesta notícia.
    Pense que Gattuso no ha de "tirar la toalla" davant de aquesta situació i ha de lluitar davant de aquesta dificil situacio perquè es un jugador bo amb gran importancia en un club tan gran com el Milan.

    ResponderEliminar
  9. Un revés complicat en la carrera de Genaro que espere no el duga a la retirada, no es mereix despedir-se del futbol així, ja que unes de les seues senyes d'identitat son la casta i la garra. Es tracta d'una lesio diferent i complicada, ja que no només li afecta en l'ambit del futbol sinó a la seua vida quotidana. Li desitge molta sort per a la seua recuperacio.

    Hugo Violero Albiñana 2BATX

    ResponderEliminar
  10. Laura Tortosa 1er Batx

    Quant tens aquest tipus de problemes et dones conter de que no valorem de deveres el que tenim, sol ho sabem valor quan ho perdem. En aquest cas el sentit de la vista, tan important per a la vida quotidiana i que ni en pasa pel cap.
    M' agrada que gatusso s'ho haja agarrat amb tant de positivisme, lluitant per tornar a estar com sempre i sense deixar d'esforçar-se dia a dia. Aquesta actitud fa molt a l'hora de recuperar-se encara que el problema no siga psicologic. Espere que es recupere.

    ResponderEliminar

Comença un nou Curs escolar: 2010/11

Et va agradar l'eixida a València ?

Esguince de Tobillo Esguince de Tobillo yucaeros Esguince de tobillo en el deporte

¿ i tú qué opines ?

Explotación en el deporte infantil Ignacio, Jenny i Jesi

">

Explotación deportiva a niños

Sueños olímpicos

ACROGYM de gran nivell

Powerpoint de lessions de genoll fet per Ignacio, Jenny i Jesy

Rugby hugo jenny

Power point basquet: Begoña P. Jennifer M.

Qué et pareix la proposta de fer una SEMANA D'EXAMENS al tercer trimestre?

Consideres convenient la setmana d'examens a 2n de Batx?

¿Et va agradar la Comunicació relacionada en els "Blogs" aplicats a l'aula d'E.F. ?

CIRCUIT DE CONDICIÓ FÍSICA (Aitor y Marta)

CONDICIÓ FÍSICA (Marta y Aitor)

Condició física i salud(Marta B.i Raquel)