jueves, 17 de octubre de 2013

COMENTA ESTE VIDEO

9 comentarios:

  1. Aquesta historia comença amb un home dedicat a la banca i a la fórmula 1 i a la seua familia, Vellota, nou corredor de coches i dels primers espanyols que practicaren aquest esport. Així va nàixer Maria de Vellota una xiqueta normal però que va crèixer al voltant d'un entorn dedicat als cotxes de fòrmula 1. Al principi son pare no volia que ella s'involucrara en el món del ciclomotor ja que era perillós i molt sacrificat, però a la fi Maria i el seu germà es van apuntar a una carrera de jovens promeses en aquest esport. El germà de Maria no va passar la prova però ella si.
    Maria començà a fer carreres amb tot tipus de cotxes fins que aplegà l'oportunitat de la seva vida que fou anar a l'extranger a correr amb el cotxe de fórmula 1. En el moment de la primera prova per a reconeixer el circuit va ocorrer el que ningú pensava ja que no hi havia perill però la vida li va jugar una mala passada a Maria, tingué un accident en el que es debatia entre la vida i la mort. V ser sotmesa a moltes operacions per a poder salvarli la vida i com que el seu crani era com un espill trencat en mil trossos i tornats a juntar van deure de llevarli un ull, després la van sotmetre a operacions de cirugia estètica.
    El pas del temps i la recuperació la van fer forta i a partir de eixe moment va vore la vida d'altra manera més positiva i diferent, per molt que ella volia seguir amb la seua vida del automovil no va poder tornar , però pogué salvar la seua vida. No farà ni un mes Maria de Vellota va anar a fer una de tantes conferències i en aquell hotel morí de manera natural un any i mig després del accident.
    Aquest video ens llança un missatge de que pase el que passe no hi ha que rendi-se mai en ningún dels aspectes i que si mirem la vida de manera més positiva el dia a dia sempre serà millor i més fàcil per a tú i el teu entorn.
    Claudia Argent Palop 2 batx.

    ResponderEliminar
  2. Aquest video de María de Villota es tot un exemple de superació ja que una persona normal davant aquest succés havera tirat la tovalla i no havera lluitat per tornar a ser una personal feliç i amb ganes de tornar a realitzar un esport que casi acaba amb ella.
    María de Villota,va tindre una gran influència per part de son pare,ja que aquest era pilot de fòrmula 1. Son pare a pesar de ser pilot no volia que la seva filla s'adentrara en aquest món pero ella ja ho tenia decidit. María poc a poc va anant superant obstacles i finalment va aconseguir ser pilot de fòmula 1. Tot va canviar el día que per fi María anava a conduïr un fòrmula 1.María per desgràcia va tenir un fort accident que va estar molt prop de acabar amb ella.María va perdre un ull i a partir d'aquest moment va començar a valorar cada día que passava com un regal. María va sobreviure a aquest accident però lamentablement ens va deixar la semana passada a causa de aquell accident. María de Villota, una lluitadora dins i fora de la pista.
    Adrià López

    ResponderEliminar
  3. Aquest vídeo ens mostra la vida de María lligada al món del motor desde molt menuda per la influència del seu pare que va aconseguir pujar a un F1. Els tres germans van practicar tota mena d' esports però el que en realitat els agradava era el món de les carreres. Així un dìa el seu germà Emilio va aconseguir una prova per a jovens talentosos i ahí va ser on Maria va destacar i va anar agafant experiencia en diferents modalitats fins que va arribar el dia en el qual va aconseguir el seu somni: pilotar un F1. Més tard va fitxar com a provadora per Marusia Team i així afrontava el seu primer mundial, però en una fatidica prova de aerodinàmica va patir un fortíssim accident amb una rampa i va pedre el seu ull dret, les radiografíes ens mostraven el fort traumatisme, una imatge molt impactant. Al comunicar-li aquesta noticía a Maria li caigué el món damunt, significava que no podia pilotar el F1. Aquesta xica va veure la vida d'una altra manera i no perdia la seua sonrisa, va faltar fa poc i ens ha deixat una gran pilot amb un futur prometedor però una millor persona.

    BORJA. LLÀCER

    ResponderEliminar
  4. Per a mi aquest video ens monstra un esperit de superacio dia dia . ens enseña com dspres del accident quan maria de bellota pergue un ull no a supost res en la seua vida ella a ixit abant . maria desde ven xicoteta tenia el somni de ser pilot de formula 1 i dia tras dia a estat practicant el que ella volia ja que son pare va ser pilot. El dia en que anava a debutar en la formula 1 aquell dia senpre será recordat perque un tragic accident li canvià la vida, queda inconscient i dspres de la operacio no van salvar-li el ull però si la vida de maria. Ella es un ejenple de superacio per a totes les persones. Maria a ixit abant fent el que podía i en molta ilusio que es el que nia que tindre en aquesta vida ilusio i alegría per fer el que fas ja que es el que tagrada.
    Joan chafer

    ResponderEliminar
  5. Aquest vídeo ens parla sobra la vida de Maria de Villota una pilot que va tindre un accident però aixo no va fer que continuara sent feliç.

    Ella va Agafar afició al mon del motor perquè son pare va ser pilot ,aleshores ella des de ben petita tenia el somni de ser-ho també.Va anar superant categories de pilotatge amb esforç i dedicació fins que un dia va aconseguir el seu somni, una coneguda mara de formula 1 la va contractar per a ser la pilot de prova del cotxe però el primer dia va tindre un fort accident que la va deixar sense un ull i amb seqüeles al cap tots la donaven per morta però va aconseguir sobreviure encara que va tindre que deixar el mon del motor però va continuar la seua vida amb un gran sombriure i amb ganes de viurer i ajudar als demés.

    En conclusió aquesta xica es un exemple de superació, i ens a mostrat les ganes de viure i ser feliç oposanse als danys causats per l'accident.
    BORJA POLOP

    ResponderEliminar
  6. Maria de Villota es tota una lluitadora. Desde ben menuda s’apassionà pel món de l’automobilisme, a causa de l’afició de son pare, el qual intentà allunyar-la, però li resultà impossible. Maria aconsegueix fer-se un lloc a aquest món, amb molt d’esforç i ganes de superar-se dia a dia, fins que, quan per fi anava a aconseguir fer la seua primera carrera amb un cotxe de F1, a l’entrenament, el 12 de juliol de 2012 té el fatal accident. L’accident que la fa perdre la visió d’un ull i li provoca greus problemes cerebrals. Els metges, després de llargues intervencions aconsegueixen salvar-li la vida, però no poden evitar que la vida de Maria pegue un gir de 180 graus. Per a ella tot sempre havia girat al voltant de les carreres, dels cotxes, del soroll, i havia lluitat moltíssim per arribar on estava, i aquest fet, diu ella al documental, ha permés que ella haja sigut capaç de continuar avant, seguir lluitant, després de l’accident.
    L’exemple que ens dona Maria es un clar exemple a seguir per tots. Ens aporta motivació però sobretot admiració, per una persona que tot i que un accident li lleva la seua feina, el seu somni i sobretot la seua passió, té ganes de continuar avant. Busca nous objectius a la vida i el més important, els troba sentit. És molt admirable que després de passar per tot el que ella havia passat tinga ganes de seguir ajudant a la gent, de fer conferències per que els alumnes de tràfic sapien el que els pot ocorrer si tenen un accident i a més tenen la sort de Maria.
    Jo opine que el que Maria vol mostrar-nos i fer-nos aprendre és que ens donem conter que la vida és un regal. Hem de disfrutar-la al màxim i sobretot lluitar pel que volem, i fer-ho amb constància, ganes i il•lusió.

    Isabel Bolufer Moreno

    ResponderEliminar
  7. Aquest vídeo ens mostra la vida de Maria de Villota que des de ben petita va crèixer en un ambient de cotxes i carreres ja que son pare era pilot de fórmula. Des de ben petita Maria va voler ser pilot de major. Aquest era el seu somni i sabia que anava a fer-lo realitat.
    Cuant aquesta es va fent major ella i el germà comencen a competir en petites competicions fins que Maria arriba a convertir-se en una pilot important. En aquest moment ella era feliç ja que havia aconseguit el seu somni.
    En una de les moltes competicions pero una de les més importants Maria va sofrir un terrible accident en el que va estar a punt de pedre la vida. El seu estat va ser crític, el seu crani com vam observar a les radiografies es va fracturar i un ull no el va poder recuperar.
    El fet que aquesta no recuperara el seu ull va fer que no puguera competir mai més. El seu somni s'havia apagat pero Maria va demostrar que el accident no tenia que afectar-li en la seva vida que havia de viure la vida com mai l'havia viscuda. Va demostrar ser un gran exemple de superació amb les seues ganes de viure amb un somriure sempre a la cara.
    No fa molt Maria de Villota va deixar el món per mort natural i tot el món la recordarà sempre com aquella persona amb unes ganes de viure la vida que ni li cabien, com una persona verdaderament feliç. Ha sigut i será un exemple a seguir.

    Ana Alonso Jiménez

    2ºBATX

    ResponderEliminar
  8. Aquesta és la història de Maria de Villota, un exemple d'esforç, de superació , i sobre tot d'admiració.
    Maria era una jove amb vocació de pilot , degut a que son pare ho sigué. Desde ben menuda sentia passió pels cotxes, i sobretot per la competició , amb l'edad de 16 anys guanyà la seva primera carrera i a partir d'ahí la seva vida camviá. Al cap d'uns anys Maria es comvertí en la 1r pilot femenina de F1 esapanyola, i d'eseguida es trasllada a Anglaterra per començar els entrenaments.Però el 3 de juliol de 2012 ,fou allí quan ,Maria sofrí un fort accident ,fou tan gran que estigué inconcient durant una llarga estona, i fou operada per una malaltia craneoencefàlica dues vegades.
    La pilot ho superà , però tinguè la mala sort de pedre un ull, un dels seus instrument per a la seva afició. Tambè el seu cervell no estava del tot curat i sempre sofria de forts mals de cap.
    Tot açó no li llevà l'alegria per a viure a Maria, encara que no podia tornar mai m'es a realitzar el seu somni, la jove mai deixava de somriure. Aquesta acció era el que la feia única, ja que a pessar de tot ella li mostrava a la vida que hi continuava siguent feliç, el més important per a ella.
    Desgraciadament la seva enfermetat va fer que ens deixara fa uns messos, degut a una mort repentina.
    A pesar de tot, Maria ens ensenyà un gran valor/dret -La felicitat- ja que sense ella la vida no valdria la pena.
    Per a mí aquest ha sigut el vídeo més emotiu, i el que més ens ha ensenyat.¡Gràcies!
    Anna Fuentes Beniel 2n Batx.

    ResponderEliminar
  9. Aquesta es la història de la vida de Maria de Villota, tot un exemple a seguir de superació i de ganes de viure la vida.
    Maria desde petita, volia ser pilot a causa de la influència de son pare que era pilot de F1. Aquesta dona alcança el seu objectiu, ser pilot de fórmula 1, pero el dia que munta per primera vegada a un F1, tingué un tragit accident que la deixa sense vista a un ull i el crani com un puzzle, conseguiren salvarla i des d'eixe moment Maria mirava el món des d'unatra prespectiva, volia ser feliç dia a dia i ho demostrava sempre amb un gran somriure.

    Miguel Navalón Ferrer.

    ResponderEliminar

Comença un nou Curs escolar: 2010/11

Et va agradar l'eixida a València ?

Esguince de Tobillo Esguince de Tobillo yucaeros Esguince de tobillo en el deporte

¿ i tú qué opines ?

Explotación en el deporte infantil Ignacio, Jenny i Jesi

">

Explotación deportiva a niños

Sueños olímpicos

ACROGYM de gran nivell

Powerpoint de lessions de genoll fet per Ignacio, Jenny i Jesy

Rugby hugo jenny

Power point basquet: Begoña P. Jennifer M.

Qué et pareix la proposta de fer una SEMANA D'EXAMENS al tercer trimestre?

Consideres convenient la setmana d'examens a 2n de Batx?

¿Et va agradar la Comunicació relacionada en els "Blogs" aplicats a l'aula d'E.F. ?

CIRCUIT DE CONDICIÓ FÍSICA (Aitor y Marta)

CONDICIÓ FÍSICA (Marta y Aitor)

Condició física i salud(Marta B.i Raquel)