jueves, 10 de octubre de 2013

COMENTA ESTE VIDEO (2nBatx.)

12 comentarios:

  1. Aquest documental sobre els maratonians Keniates ens compta el verdader secret d'aquest: esforç i sacrifici. Tots els èxits que té Kenia en les probes d'atletisme de fons es deuen a que cada dia al despertar-se, al voltant de 1.000 atletes recorren uns 40 km sobre terrenys molt defectuosos en que es fa més dificultos córrer de manera òptima. També aquesta gran forma física que tenen es deu a la dieta tan regulada que tenen. Aquesta està formada per arròs i carn i tenen prohibit menjar aliments que continguin grassa. L'afició que tenen des de ben menuts a córrer es deu a que la majoria dels xiquets es mouen per anar d'un lloc a un altre mitjançant les cames. També a banda de que els agrada córrer molts dels xiquets comencen la seua formació maratoniana amb el somni d'arribar a ser uns grans corredors i tenir l'oportunitat de viatjar i veure món, ja que a Kenia l'oportunitat de veure món la tenen molts pocs. Per a acabar dir que tots aquells que comencen a triomfar en el món del atletisme,dels beneficis que obtenen ho inverteixen en el seu país construint escoles d'atletisme per a que joves promeses tinguin l'oportunitat de triomfar com ells i continuar amb la tradició de ser Kenia una de les grans potències en l'atletisme de fons
    Adrià López

    ResponderEliminar
  2. Aquest vídeo sobre els corredors keniates es un exemple molt clar de que amb esforç,sacrifici i dedicació es poden aconseguir tots els objectius marcats.

    Kènia sa convertit en una gran potència mundial en atletisme de fons gracies a que una gran cantitat de persones ixen totes les dies a les 6 del mati a fer uns 40km,alguns ho poden fer amb sabates,pero altres ho fan descalços per la escassetat de recursos.També duen una dieta formada per aliments sans i amb molt baix contingut en greixos.Aquesta afició al atletisme de fons es deu a que degut als baixos recursos que tenen sempre tenen que desplasar-se amb les cames però tot aquest sacrifici el realitzen sobretot per a guanyar diners i poder ajudar a la gent de aquella zona per a poder eixir de la pobresa i aquest es per a mi el punt mes important del vídeo ja que aquest concepte no el tinguem assimilat en els països desarollats.

    En conclusió aquest es un vídeo que ens ensenya com desde la humiltat de gent sense recursos si posem dedicació i esforç als somnis es poden aconseguir.

    Borja Polop

    ResponderEliminar
  3. Amb dedicació i esforç es pot aconseguir tot allò que tu desitges. Açò es el que ens ensenya aquest video.
    Són les 6 del matí, i una gran quantitat de persones es concentren per eixir a córrer. Kenia s’ha convertit en en una gran formadora de corredors de fons. Molta gent podria pensar que açò es per el físic que tenen allí, o per la alimentació que poden dur. Però solament es per una cosa per la qual s’ha convertit en tan bona a l’atletisme. ENTRENAMENT. I dedicació son les úniques bases per a convertir-se en bon corredor.
    Aquestes persones a l’únic que dediquen la seva vida es a córrer. Tant perquè els agrada, com per poder fer-se un futur. La situació de moltes persones a Kenia es precària, i amb l’atletisme aquestes persones poden tindre una oportunitat. Nosaltres podem tindre mil coses per les que preocupar-nos, però per a ells solament es una, córrer. I es que quan algun d’ells ho aconsegueix, es a dir, que es converteix en un dels millors corredors del mon, no es queda totes les seves ganancies per a ell, sino que decideix compartir-ho amb tots, invertint per a construir una escola o un centre mèdic.
    Son un exemple de grans persones, i tots nosaltres deuríem aprendre d’ells
    Júlia Fuster

    ResponderEliminar
  4. Aquest vídeo ens parla dels maratonians Keniates com amb sacrifici, esforç i entrenament es pot arribar a triunfar en l'esport. Mes de 1000 persones entrenen uns 40 km a les 6 del matí sense menjar res aspirant a convertir-se en professionals. La seua gran habilitat per a correr prové desde molt menuts i també en la seua alimentació, molta carn i arròs sense gens de grasa.En el vídeo apareixen estrelles del atletisme com Rudisha que va guanyar la medalla d'or als jocs olímpics batint el récord. Tots els beneficis que optenen son dedicats als familiars i a la creació d'escoles per als mes menuts que veuen en l'atletisme la manera de viatjar i veure món. En vaig quedar al·lucinat al veure que 42 km els fan a una mitja de 3.08 el km i jo que correc 8 km els faig en un temps de 4.30 el km també hi ha que dir que ells es preparen per a correr però que sense cap duda els Keniates son els millors fondistes que hi ha hui per día.

    Borja Llàcer

    ResponderEliminar
  5. Kènia és una fàbrica de campions, així és... Kènia és una potència del atletisme a nivell mundial, molts creuen que els factors com l'altura són característics per la potència que tenen al practicar esports sobretot els maratonians. Hi ha que dir que no només són aquests els factors d'aquesta ventaja. Desde els temps dels seus ancestres després d'una epidèmia van tindre que posar-se a l'altura dels animals per a poder caçar-los i així poder menjar necessitaven la seua potència a l'hora de correr darrere de les bèsties, també altre factor és que al no tindre recursos per a desplaçar-se com són els autimovils només tenen per a utilitzar les seues cames, l'ultim factor important també per a aquest secret és l'escassetat de varietat de minjars, ells no poden optar a elegir allò que volen menjar com nosaltres i molts dies només poden dur-se a la boca petites quantitats d'aliments com arròs i verdures. L'únic secret que hi ha per a poder ser els més ràpids és la força de voluntat que tenen i poder viatjar, ganar diners per a invertir-los i no per gastarse'ls i per a poder donar un futur als seus... L'únic secret per a ser els millors és voler i perseguir els seus somnis per a evolucionar.
    Si posem ganes en allò que volem conseguir, esforç i sacrifici podrem tindre-ho tot i aconseguir-ho.
    Claudia Argent Palop.

    ResponderEliminar
  6. L’esport, com bé hem pogut veure en aquest vídeo, és una activitat que requerix un gran esforç físic i psicològic. Les rutines diàries són difícils de portar, tant per a persones de color com per a la majoria d’europeus. No obstant, és important remarcar que les persones que vivim a països desenvolupats comptem amb un ampli ventall de mitjans, tant alimentaris com higiènics i saludables, que ajuden a afeblir la duresa diària que suposa la pràctica de l’esport. Respecte als esportistes del Tercer Món, podem dir que la situació és ben diferent , ja que aquestes persones tot i no comptar amb cap mitjà que els faça més lleugera la seua dedicació a l’esport, aconsegueixen la victoria en la major part de competicions esportives vinculades amb l’atletisme. És cert que el seu organismo compta amb cèl•lules i de més orgànuls que afavoreixen la seua resistència i potencia; però el més important de tot, no és la victoria o la derrota, sinò la manera com s’arriba a la participación i competició d’esdeveniments esportius.

    És ací on vull remarcar que l’esforç ha de ser valorat, però en el cas dels kenniates més, perquè no disposen de recursos que els empenten a seguir i brillar en el món de l’esport i, malgrat això, ells fan el posible per a poder guanyar-se un lloc en l’àrea esportiva i un futur millor, donant-lo a conèixer i promocionant-lo dins les seues fronteres.

    Jordi Tárrega Juan

    ResponderEliminar
  7. Aquest documental tracta sobre el maratonians keniates, que degut a la escassetat de recursos es mouen d´un lloc a un altre correguens desde ben menuts, uns tenen calçat adecuat altres van descalsos.

    En aquest païs l´única opció per a eixir de la pobressa i coneixer món es mitjançant el marato. Aquests entrenen durament en condicions cuasi extremes, 40 km al dia per camins irregulars , mantenen una dieta estricta formada per arrós i carn i algúns entrenen descalsos.
    Fins i tot hi ha corredors que acudixen a aquest païs per entrenar i millorar el seu nivell, degut a la intensitat dels entrenaments.

    Els keniates, sacrifiquen la seva vida per poder coneixer coses noves i per poder guanyar diners i tornar per a ajudar als seues compatriotes, que per a mi es el que mes valor te.

    Que persones que no tenen res desitjen tenir per a poder compartir-ho , i persones que tenen tot el que volen, no tenen la humanitat ni la humildesa per a poder ajudar a aquell que no te.
    Els keniates, ens han donat una gran llisó de solidaritat, humanitat i companyerisme. Mentrestant, nosaltre vivim en un món materialista que no ens permiteix mirar mes alla del nostre benestar.

    Per sort no hi som tots iguals.

    Adrián Pons.

    ResponderEliminar
  8. Aquest documental ens mostra com amb esforç i sacrifici pots arrivar on tu verdaderament vols.
    Aquestos maratonians demostren tot el que poden arrivar a fer per a guanyar-se els diners. Per altra banda cal dir que corrien uns 40 km al día .Es sol dir que els keniates estan disposats genèticament per a obtindre un rendiment més alt en l'atletisme , però com be hem pogut observar tot és mantindre constáncia en allò que vols . Respecte a l'alimentancio , aquestos menjen carn i arròs i intenten evitar els greixos .
    Alguns atletes el que volen es viatjar i veure món i per això lluiten fins obtindre beneficis .

    Per últim , m'agradaria dir que aquestes persones són un exmple a seguir i ens animen a que intentem fer allò que verdaderament ens agrada , però a base d'esforç i sacrifici .

    Juanjo Giménez Juárez .

    ResponderEliminar
  9. Aquest vídeo ens conta la història dels maratonians Keniates i el seu secret per a poder tindre tanta capacitat física com per a poder realitzar aquestos maratoons i competicions mundials de correr. El secret es que no hi ha secret, sols esforçar-se i sacrificar-se dia a dia fins poder arribar al objectiu.
    En el vídeo també observem el país de Kenia. Com viu la gent d' aquest país tant pobre. Les persones s' alimenten de coses molt simples i els medis que hi utilitzen també per a elaborar el menjar es pèssim. Ens monstra una zona de Kenia que encara té bastants recursos ja que hi ha zones on la fam es terrible i el menjar es escas. Les persones d' aquest país viuen en unes condicions d' extrema pobresa i aixina encara són feliços. Un xiquet apareix que apareix en el vídeo jugant amb una roda, una simple roda tenia una cara de felicitat que ens ha deixat clar que fins el detall o la cosa més petita o menys esperada et pot fer feliç.
    L' esforç i sacrifici d' aquestes persones en la vida es admirable. I aquest vídeo també ens a servit per a apreciar i valorar allò que nosaltres tenim i ells no.

    Ana Alonso Jimenez.

    2ºBATX

    ResponderEliminar
  10. Aquest video documental, ens mostra la rutina que tenen els keniates més afortunats al món de l'atletisme. ENs expressa clarament que no hi ha cap secret, que tots els objectius els aconsegueixen amb una dieta estricta, el descans necessari, disciplina, motivació i constància. Alguns creuen que la genètica i altres factors tenen un factor impotant.
    A més, hi podem veure la motivació que tenen els nens des de petits, anar corrents a qualsevol lloc, però de tanta demanda, no tots arriben a competir ni ser grans atletes d'èxit.
    Per a concloure, em va cridar l'atenció una xica que talentosa, que va decidir entrenar per a córrer sols i únicament per a pujar amb avió, i viatjar a un lloc extranger.
    Pense que els keniates tenen molt menys que nosaltres, i viuen situacions molt precàries. No obstant això, els premis en metàl·lic ho inverteixen per a que les futures generacions puguen ser grans corredors.

    Alba Sanz

    ResponderEliminar
  11. Aquest video sobre els corredors keniates és un clar exemple de la grandíssima força de voluntat que presenten aquests per aconseguir eixir del seu país, un país que tot i que les imatges vistes al documental són dures, respecte del tipus d’alimentació que porten i també el seu voltant dessolador sense quasi vegetació i molt pobra, aquestes imatges no mostren la realitat del país de Kenia. Malgrat això, els corredors Keniates ens donen moltíssimes lliçons, i sincerament, pense que hauríem d’aprendre d’ells. Ells ens ensenyen a valorar molt més tot el que tenim, i a més, mostren la capacitat i l’esforç que realitzen a l’eixir corrent a les sis del matí, amb la pantxa buida per complet, tot per aconseguir un lloc que molts pocs poden tenir.
    En conclusió, aques vídeo ens ensenya que ens hem d’esforçar molt més en tot allò que fem, perquè nosaltres, a dia de hui tenim moltíssimes eixides, formes de guanyar-nos la vida, però allí, podríem dir que l’única manera que tenen de poder eixir del país és per les carreres, i ho s’ho preparen dia a dia amb la màxima il•lusió.


    Isabel Bolufer Moreno

    ResponderEliminar
  12. Aquets video del maratonians keniates, ens mostra el secret de com crear campions, el secret, esforç i superació. El seu entrenament es basa en correr 40 km sense haver menjat res, una dieta basada en arrós creilla i carn i sense cap tipus de grassa. El que fa que a Kenia i hagi tant de corredor, es l'esperança d'eixir del país i coneixer món. Un fet digne d'admirar es que tot el que aquestos corredors guanyen, heu inverteixen en el seu país per a que altres nois tinguin l'oportunitat de trionfar com ells.

    Miguel Navalon Ferrer.

    ResponderEliminar

Comença un nou Curs escolar: 2010/11

Et va agradar l'eixida a València ?

Esguince de Tobillo Esguince de Tobillo yucaeros Esguince de tobillo en el deporte

¿ i tú qué opines ?

Explotación en el deporte infantil Ignacio, Jenny i Jesi

">

Explotación deportiva a niños

Sueños olímpicos

ACROGYM de gran nivell

Powerpoint de lessions de genoll fet per Ignacio, Jenny i Jesy

Rugby hugo jenny

Power point basquet: Begoña P. Jennifer M.

Qué et pareix la proposta de fer una SEMANA D'EXAMENS al tercer trimestre?

Consideres convenient la setmana d'examens a 2n de Batx?

¿Et va agradar la Comunicació relacionada en els "Blogs" aplicats a l'aula d'E.F. ?

CIRCUIT DE CONDICIÓ FÍSICA (Aitor y Marta)

CONDICIÓ FÍSICA (Marta y Aitor)

Condició física i salud(Marta B.i Raquel)