lunes, 10 de noviembre de 2014

Comenta este video

5 comentarios:

  1. Es un cas trist, vergonyós, i per desgràcia es dificil que es castigue ja que ha prescrit. Estes coses no solen ixir a la llum fins que ja es massa tard. Una taca negra per al món de la gimnasia i que s'ha de prendre com a exemple per a que aquestes coses no es repetixquen en cap altra rama del deport.

    ResponderEliminar
  2. Aquest cas es tremendament trist i controvertit per que no es pot saber amb certesa si els abusos a les menors es van produir o no. Jo, personalment crec que l'entrenador era una persona amb una sang molt freda i tinc la convicció de que els abusos es produïen, ja que pense que l'entrenador mostrava una doble cara davant de les altres gimnastes per a aixi tenir una oportunitat de poder utilitzar a les gimnastes de les quals no va abusar per a defendre la seua inocència. Em pareix que aquestes situacions deurien de tallar-se d'arrel amb càstics i mesures exemplars per a que no es produiren i a més també ajudar a les persones que tenen aquest problema mental a superar-lo per a poder crear una societat millor.

    ResponderEliminar
  3. Este vídeo es triste y totalmente asqueroso para mi , solo de pensar que un entrenador llegue a abusar de niñas menores de edad , me hierve la sangre. No se sabe con certeza si es verdad o mentira , pero cuando el río suena agua lleva , y si mujeres dan la cara para contar su versión , pienso que no estaran mintiendo.

    ResponderEliminar
  4. El cas d'abus a gimnastes és molt trist per al deport. Pot ser Jesus Carballo no produira abusos perque ja fa trenta anys del delicte i no es pot saber certament si es van produir. També va rebre suport d'altres alumnes i fins i tot del pares d'aquestes. En el cas de que es feren, seria repugnant que a unes xiquetes que dediquen la seua vida al que mes els agrada,la gimnasia, tinquen que haver soportat aquell maltractament fisic i psicologic. No puc dir si es van produir o no perque no hi estic segura, però si va ser aixi deurien prendre mesures, encara que han passat molt anys.
    MARIAN NAVARRO GARCIA

    ResponderEliminar
  5. El vídeo es impressionant perquè encara que no es demostre que l'entrenador abusava de les gimnastes, tots sabem que ho va fer, perquè així ho diuen elles i les seues mares. Aço deuria tenir un càstig dur per a l'entrenador ja que abusa de persones indefenses com son gimnastes menors i feia que no digueren res per a poder abusar de les altres.
    Sergi Tornero

    ResponderEliminar

Comença un nou Curs escolar: 2010/11

Et va agradar l'eixida a València ?

Esguince de Tobillo Esguince de Tobillo yucaeros Esguince de tobillo en el deporte

¿ i tú qué opines ?

Explotación en el deporte infantil Ignacio, Jenny i Jesi

">

Explotación deportiva a niños

Sueños olímpicos

ACROGYM de gran nivell

Powerpoint de lessions de genoll fet per Ignacio, Jenny i Jesy

Rugby hugo jenny

Power point basquet: Begoña P. Jennifer M.

Qué et pareix la proposta de fer una SEMANA D'EXAMENS al tercer trimestre?

Consideres convenient la setmana d'examens a 2n de Batx?

¿Et va agradar la Comunicació relacionada en els "Blogs" aplicats a l'aula d'E.F. ?

CIRCUIT DE CONDICIÓ FÍSICA (Aitor y Marta)

CONDICIÓ FÍSICA (Marta y Aitor)

Condició física i salud(Marta B.i Raquel)