viernes, 6 de mayo de 2016

ACTIVITATS EN LA NATURA : Cicloturisme de quaranta quilòmetres ( 3r ESO - 1r BATX. )

UNA VEGADA MÉS .... COMPORTAMENT  EXEMPLAR  DEL  NOSTRE  ALUMNAT



















33 comentarios:

  1. A sigut una experiència inolvidable i molt agotant. No esperava havero passat tant be i ho tornaria a repetir moltes més vegades.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Soc David Canet de 1bct
      Esta activitat va estar molt divertida i va ser agradable poder realitzar activitats com aquesta amb tants alumnes i que ixira tan bé espere que es faja més vegades sobretot per la diversió que suposa per als alumnes i per la motivació que dona vorer que pots fer més de 40km

      Eliminar
  2. Hola, soc jose mguel fernandez (alumne de 3ESO i no vax poder anar a l'excursió per problemes de bisicleta.
    Els meus amics que van anar m'han dit que va ser una experència molt divertida.

    ResponderEliminar
  3. Molt bona experiència, divertida i saludable. M'ha agradat molt el paissatge encara que hi ha que reconeixer que al final de la pujada del castell era duríssima pero per lo demes perfecte tot. Espere que tornem a fer una altra prompte!

    ResponderEliminar
  4. L'activitat d'anar en bicicleta me va agradar molt, perque es va realitzar a l'aire lliure, va implicar superacio ja que era tot un nou repte anar tant de temps en bici i hem va crear sadisfaccio al veure que podia pujar les rives, segui el ritme dr tots (ETC), perque no estava segura ja que no agafe molt la bici. Tambe va ser molt divertida i entretinguda m'agradaria que algun dia la tornarem a fer... Seria molt divertit!
    PD: SOC NAYARA.

    ResponderEliminar
  5. A mi com a alumna m'ha agradat molt aquesta activitat, m'ha paregut una forma diferent i més divertida de fer deport i a més estar en contacte amb la natura i conéixer més gent. També ha sigut una activitat que requeria més esforç del que alguns estem acostumbrats i per la qual cosa a alguns ens ha generat una sensació de superació que resulta molt reconfortant!

    ResponderEliminar
  6. Hola! Soc Claudia García, jo pense que la volta en bici va estar molt bé com a activitat esportiva, vaig fer moltes amistats, vaig apendre com portar millor la bici i el més important, va ser molt divertida. També he de dir que va haver molt de cansanci però va valdre la pena l'esforç i m'he adonat que res hi és impossible, una experiència per a repetir, de deveres!

    ResponderEliminar
  7. La veritat es que jo no he pogut anar, però amb les persones que he parlat i m'han comentat sobre l'excursió han dit que els ha agradat molt, però que també s'han cansat prou i que eixa nit no podien ni menejar-se. Jo pense que té molt bona pinta i que si poguera anar, crec que m'ho pasaria bé però que hem cansaria molt! :)

    ResponderEliminar
  8. Soc Javier Vallés, alumne de 1r de Bat, ha sigut una activitat molt gratificant i divertida que hem passat en grup. Aquesta experiència ha sigut nova per a nosaltres. M'ha agradat molt y espere que es torne a fer en els pròxims anys. Però a la pròxima menys camins de grava i més esfaltats! Jajaj

    ResponderEliminar
  9. Marta de 1Bach

    Para mi realizar esta actividad ha sido una experiencia muy agradable porque lo realice con mis amigos, compañeros y profesores que me ayudaron cuando tuve problemas con la bici. Todos lo intentamos y demostramos que podiamos relizar esta actividad en equipo gracias a la buena organización y a nuestras ganas de participar y conseguimos pasar un dia muy divertido. Me lo he pasado muy bien, he conocido lugares que no conocía, me he reído y me ha parecido una actividad buena para gente de nuestra edad, yo si que la recomendaría para hacerla otros años y que pueda participar más gente o gente que no haya participado. Los siguientes dias si que me dolia un poco todo el cuerpo pero en general esta actividad ha sido muy divertida.

    ResponderEliminar
  10. Segons el meu parer, la sortida en bici va estar una activitat molt gratificant perquè ens va permetre "veure'ns capaços" i ens va ajudar a superar allò que cadascú esperàvem de nosaltres. A més, pense que el fet de poder allunyar-se de la 'rutina'(6 hores de classes dins l'aula finalment esdevenen esgotadores...) resulta enriquidor per a l'alumnat. Trobe que amb aquestes activitats es fomenta el contacte amb la natura què ens envolta i s'adopta la paraula ESFORÇ com a divisa principal, i açò són valors que cal seguir defensant.

    Mar, 1 BCT.

    ResponderEliminar
  11. Va ser una experiència inolvidable. la sensació que vaig tindrer quant vam aplegar al institut després d'haver conseguit fer tants quilometres va ser molt gratificant. Sincerament no hem creia capaç d'acabar i al final ho vam conseguir. Va ser molt bona idea per part del departament organitzar aquesta activitat.

    ResponderEliminar
  12. Va ser una experiència molt bona el poder gaudir de la natura amb els meus comapnys i tot un repte el aconseguir fer tants km i que tot ixira tan bé. M'agradaria que es repetira tots els anys. Eunice 1BHS

    ResponderEliminar
  13. soc Miguel Angel, a mi sempre m'han agradat totes les activitats a la natura que hem realitzat al centre, però aquesta m'ha agradat mes que les altres, ja estic esperant a que fem un altra activitat com esta abans de que acabem aquest curs.

    ResponderEliminar
  14. Hola. Sóc Lucia Sanchis de 1BAT social, i pense que aquesta experiència ha servit a l'alumnat per a sortir de l'àmbit de les classes un poc i disfrutar de l'esport i la natura. Espere que es torne a repetir aquesta activitat i moltes més relacionades amb l'activitat física a l'aire lliure. Gràcies :)

    ResponderEliminar
  15. Hola, sóc Celia de 1º de Bat. Pense que aquesta activitat és molt enriquidora per als estudiants ja que a més de realitzar activitat física en la classe, ho fem en grups més grans i aprenem a treballar en equips. A més és una forma de relaxar-nos en aquests temps d'exàmens. M'agradaria que es tornara a repetir prompte!

    ResponderEliminar
  16. Una experiencia inolvidable, no hem creia capaç de poder realitzar-la però per a la meua sorpresa ho vaig aconseguir. Vaig acabar molt agotada, pero aixina i tot la tornaria a fer.

    ResponderEliminar
  17. Va ser una experiència increible, no hem creia capaç de poder realitzar-la, i conseguir-ho va ser per a mi una satisfacció. Vaig acabar molt cansada, pero axí i tot la tornaria a repetir.

    Carla Boscà, 1 BAT-HS

    ResponderEliminar
  18. Ha sigut una experiència molt bona que ens a ajudat a desconectar de tot i m'ho he pasat molt be i m'he cansat molt també

    ResponderEliminar
  19. Iris Pérez, 1BAT.
    Com alumna d'aquest centre i realitzadora d'aquesta activitat a l'aire lliure, puc dir que una activitat física tan enriquidora com és aquesta hauria de seguir promovent-se i posant-se en marxa al llarg dels tres trimestres, pel simple fet de desconnectar una mica de les 30h setmanals de bombardeig informatiu que rebem en tota i cadascuna de les classes que ens imparteixen.
    Em pareix una fantàstica idea aquesta, ja que com bé hem pogut comprovar ens ajuda a saber organitzar-nos a més de socialitzar-nos amb el medi que ens envolta.

    ResponderEliminar
  20. Ha sigut una experiencia inolvidable i bonica, no me esperaba la participació de tanta gent...la veritat. Vaig acabar rebentat, pero valía la pena fer el esforç. Per a repetir!!!

    ResponderEliminar
  21. Va ser una experiència que no vaig a oblidar mai, espere tornar a viure més moments iguals de especials. I veure aquestes fotos i recordar tots els moments em fa veure que tot es pot aconseguir perque no em vaig veure capaç! Espere una altra activitat igual!

    ResponderEliminar
  22. Per a mi va ser una experiència molt gratificant, ja que es una manera diferent de fer esport i conectar amb la natura amb els companys de classe. A més,el fet de poder allunyar-se de la rutina de classe resulta enriquidor per a l'alumnat. Espere que es torne a repetir!
    Paula Juan, 1BAT.

    ResponderEliminar
  23. Va ser una oportunitat per a desconnectar del dia a dia i estar amb els teus companys, ho tornaria a fer sense dubtar. NÚRIA TORMO 1 BHS.

    ResponderEliminar
  24. Aquesta activitat en la natura, va ser una gran experiència, que a pesar del seu cansanci i esgotament, tots vam poder demostrar que tot esforç te la seua recompensa.
    Va ser un esforç d'un rendiment més alt al habitual i tots ho vam aconseguir. Ja podem estar ben orgullosos.
    Cada u anava al seu ritme, i cada vegada anaves al costat de uns o altres i va ser divertit poder compartir l'activitat en gent que ni coneixies.
    Activitat per a repetir!!
    Rocío Alcalde 1r Batx h.

    ResponderEliminar
  25. Per a mi aquesta activitat en la natura ha sigut una de les millors que haviem fet fins ara, ja que a banda de fer esport tots junts i divertir-se, cosa que vam aconseguir sens dubte, ens va ajudar a desconnectar d'aquestes últimes setmanes tant intenses que estem tenint!
    Personalment m'ha agradat molt l'activitat i m'encantaria que es tornara a repetir.

    ResponderEliminar
  26. Aquesta activitat a l'aire lliure ens ha servit per desconectar un poc de tots aquests dies i trencar la rutina. Va ser una bona experiència que mai havia realitzat, però que així i tot el cansanci va mereixer la pena per demostrar que sí podiem acabar la ruta, i el fet d'anar tots junts també satisfeia. La tornaria a repetir!!!!

    ResponderEliminar
  27. Al meu parer, aquesta activitat ens ha vingut molt bé per a veure que som capaços de més coses de les que ens pensem. A més, ens ha servit per a relaxar-nos i gaudir de la natura. Ha resultat una experiencia molt divertida i gratificant, espere que es torne a repetir. Una volta més hem demostrat que si volem, podem!
    Rosana Julve, 1BATCT.

    ResponderEliminar
  28. Aquesta activitat m'ha paregut molt divertida i interesant ja que hem pogut comprovar que podem fer tot el que ens proposem perque mai pensariem que podriem fer el que aquest dia vam fer. A part d'açò aquest dia ens ha vingut molt be per a despejar-nos i gaudir de un dia junts.
    Mireia Beniel, 1BATCT.

    ResponderEliminar
  29. Em va agradar molt l'activitat ja que es una bona idea per a relaxar-nos en aquests últims dies tant agobiants i per a practicar esport. A més, va ser una activitat en la que tots vam ser capaços de aconseguir els nostres objectius. També ens va servir per a disfrutar i gaudir amb els companys de classe i del centre. Una experiència inolvidable, espere que algun dia la repetim!

    ResponderEliminar
  30. Aquesta activitat hem va agradar molt, ja que vam fer un gran esforç per aconseguir-ho i ens ho vam passar molt be. Aquesta va ser una experiència molt satisfactòria i que ens va unir a tots. No estaria mal repetir-la.
    Edgar Garcia 1BATCT

    ResponderEliminar
  31. Aquesta activitat em va agradar molt ja que ens fa ajudar a cumplir un objectiu que preteniem i sentir-nos satisfets amb nosaltres mateixa.
    Joan Garcia 1BAT

    ResponderEliminar
  32. Aquesta activitat em va resultar molt gratificant ja que ens vam divertir tots i vam veure que erem capços de conseguir un objectiu que no ens esperavem. Encara que ens va resultar llarga espere que es puga repetir!!
    Paula Mart'inez 1BATCT

    ResponderEliminar

Comença un nou Curs escolar: 2010/11

Et va agradar l'eixida a València ?

Esguince de Tobillo Esguince de Tobillo yucaeros Esguince de tobillo en el deporte

¿ i tú qué opines ?

Explotación en el deporte infantil Ignacio, Jenny i Jesi

">

Explotación deportiva a niños

Sueños olímpicos

ACROGYM de gran nivell

Powerpoint de lessions de genoll fet per Ignacio, Jenny i Jesy

Rugby hugo jenny

Power point basquet: Begoña P. Jennifer M.

Qué et pareix la proposta de fer una SEMANA D'EXAMENS al tercer trimestre?

Consideres convenient la setmana d'examens a 2n de Batx?

¿Et va agradar la Comunicació relacionada en els "Blogs" aplicats a l'aula d'E.F. ?

CIRCUIT DE CONDICIÓ FÍSICA (Aitor y Marta)

CONDICIÓ FÍSICA (Marta y Aitor)

Condició física i salud(Marta B.i Raquel)