lunes, 16 de mayo de 2016

Un altre tipus d'ORIENTACIÓ més INCLUSIVA

5 comentarios:

  1. Aquesta activitat d'orientació diferent a les que solguem dur a terme ha sigut una experiència que no m'ha agradat pel fet de sentir-me insegura al no saver per on anava, però al mateix temps ens ha servit per a depositar la màxima confiança amb el company que ens guiava i poder caminar amb seguretat. En definitiva gràcies a aquesta classe hem pogut empatizar molt amb la gent que pateix aquesta minusvalia.
    Arantxa Hernandez 1r BAT CT.

    ResponderEliminar
  2. Aquesta activitat ens ha servit per adonar-nos de la sort que tenim i de la qual moltes voltes no som concients. Ha resultat una activitat diferent, d'aprenentatge. M'agradaria que tot el món poguera experimentar eixa sensació per a valorar realment el que un mateixa te.
    Rosana Julve, 1BATCT.

    ResponderEliminar
  3. L'activitat de l'orientació inclusiva m'ha agradat més que la dels balls perquè em sentia més segura amb l'ajuda de la meua companya. Les dos activitats són bones per a adonar-nos de la situació i les sensacions que senten les persones amb eixa discapacitat i per a motivar-nos a tots a ajudar-los.

    ResponderEliminar
  4. Aquesta activitat ens ha fet ficar-nos en la pell de aquella gent que sofreix aquesta minusvalia i ha sigut una experiència que ens ha fet valorar el que tenim. La veritat, la gent que pateix aquesta discapacitat desde el naixement o després i consegueix tirar avant, són persones exemplars, fortes i amb unes ganes de viure la vida admirables.

    Edgar Garcia 1BATCT

    ResponderEliminar
  5. Aquest tipus d'orientació no sols ha estat una experiència diferent a les altres, sinó que hem pres consciència de com les persones que pateixen aquest tipus de minusvalies enfronten el dia a dia. Nosaltres hem estat sols una estona pero ells no poden llevar-se la venda. Així que aquesta activitat em pareix molt important per als alumnes.
    Lucia Sanchis 1BATCS

    ResponderEliminar

Comença un nou Curs escolar: 2010/11

Et va agradar l'eixida a València ?

Esguince de Tobillo Esguince de Tobillo yucaeros Esguince de tobillo en el deporte

¿ i tú qué opines ?

Explotación en el deporte infantil Ignacio, Jenny i Jesi

">

Explotación deportiva a niños

Sueños olímpicos

ACROGYM de gran nivell

Powerpoint de lessions de genoll fet per Ignacio, Jenny i Jesy

Rugby hugo jenny

Power point basquet: Begoña P. Jennifer M.

Qué et pareix la proposta de fer una SEMANA D'EXAMENS al tercer trimestre?

Consideres convenient la setmana d'examens a 2n de Batx?

¿Et va agradar la Comunicació relacionada en els "Blogs" aplicats a l'aula d'E.F. ?

CIRCUIT DE CONDICIÓ FÍSICA (Aitor y Marta)

CONDICIÓ FÍSICA (Marta y Aitor)

Condició física i salud(Marta B.i Raquel)