viernes, 27 de mayo de 2016

DUATLÓ D'ORIENTACIÓ : Running-Cycling en 1r de Batxillerat









12 comentarios:

  1. Sóc Iris Pérez de 1er de Batxillerat i com a nova experiència he de dir que el resultat ha sigut positiu,ens hem divertit i hem gaudit del medi que ens envoltava. A més treballar per parelles ha contribuït a una millor organització i a que fora una activitat basada principalment en la comunicació. Caldria que aquestes activitats es feren més a sovint per desemboirar la nostra ment en època d'examens.

    ResponderEliminar
  2. Aquesta activitat ha resultat un poc caòtica al principi ja que no ens haviem aclarit be i no aconseguiem trobar el recorregut. Però amb una mica d'ajuda al final ha eixit tot molt bé,i hem disfrutat novament tots junts!
    Rosana Julve 1BATCT.

    ResponderEliminar
  3. En aquesta activitat ens ha sigut difícil trobar el recorregut que hi havia que seguir, encara que al final l'hem trobat. M'ha agradat ja que ha sigut diferent, ens ha relajat de tots els examens i ens ho hem passat molt bé!
    Paula Martínez 1BATCT

    ResponderEliminar
  4. Experiència molt enriquidora i diferent disfrutant de l'esport! M'ha paregut molt positiva i gens difícil, adequada per a acabar el curs. Gràcies Paco
    Lucia Sanchis 1BATCS

    ResponderEliminar
  5. Activitat molt divertida i difenrent que ens ha fet gaudir de la natura i poder fer deport amb entusiasme. Aquesta activitat ens ha ajudat a deixar de pensar en els examens. Bona experiència. M'ha agradat molt i ens hem endut un bon record de l'educació física com a últim any. Gracies!!
    Javier Vallés V. 1rBAT

    ResponderEliminar
  6. Aquesta activitat ha sigut gratificant ja que hem treballat a la natura, divertida i alegre. Encara que l'orientació al principi ha estat costosa, ens ho hem passat molt bé i a més hem treballat en equip, una característica molt important. Ademés ens ha servit per a relaxar-nos dels examens i per a gaudir d'una de les últimes activitats al centre, gràcies!
    Laura Martínez 1BATCS

    ResponderEliminar
  7. Després de tanta tensió acumulada, va estar tot un goig poder gaudir d'aquesta activitat. Pense que amb l'eixida per parelles es van fomentar valors com la cooperació i la necessitat d'organitzar-se per una tasca comuna. A més, possibilita la sensació de "respirar llibertat" i trobe que ens ajuda a conèixer millor la natura que ens envolta,és a dir, permet connectar amb la nostra terra. L'esport, una vegada més, esdevé una teràpia per fer feliç.
    Finalment i com ja vaig manifestar,la nostra memòria és selectiva però estic ben segura que sempre quedaran els records, els bons reords. M'entristeix infinitament que açò s'acabe... així que sols resta donar-te les gràcies per aquestos anys d'alegries, Paco.
    Com deia Carlos Cristos en 'Las alas de la vida': mientras haya música seguiremos bailando, y a ser posible con una sonrisa.

    Mar, 1rBCT.

    ResponderEliminar
  8. Experiència diferent a la natura amb molta calor, i perfecta per a acabar el curs! Núria Tormo BATX HUM.

    ResponderEliminar
  9. M'ha agradat molt aquesta activitat perquè ha sigut una forma molt divertida de practicar esport i ens ha ajudat a despejar la ment. A més, hem gaudit amb els companys de la natura. Una experiència molt positiva!

    ResponderEliminar
  10. Va ser una experiència molt bona ja que vam ixir del centre i ens va servir per desconectar dels examens i disfrutar del paisatge del voltant de l'institut, a més de treballar en equip per a trovar totes les indicacions que estaven al mapa.

    ResponderEliminar
  11. Soc Migue, l'activitat d'orientació amb la bicicleta va ser una activitat molt divertida i animada, en la que poses a prova les teues capacitats d'orientació juntament amb la destesa de la bisi. Desitjaria fer moltes mes vegades aquest tipus d'activitat amb el grup tant bo i aquest departament d'educació física, encara que per desgracia ja no es puga per culpa de la nova Llei educativa.

    ResponderEliminar
  12. Aquesta activitat ens ha ajudat a saber entendre'ns amb la parella i difrutar mútuament. Va ser una experiència molt satisfactòria ja que mai haviem practicat una cosa així. M'agradat molt ja que ens ajuda a no pensar en res, i és una manera molt divertida de practicar esport.

    ResponderEliminar

Comença un nou Curs escolar: 2010/11

Et va agradar l'eixida a València ?

Esguince de Tobillo Esguince de Tobillo yucaeros Esguince de tobillo en el deporte

¿ i tú qué opines ?

Explotación en el deporte infantil Ignacio, Jenny i Jesi

">

Explotación deportiva a niños

Sueños olímpicos

ACROGYM de gran nivell

Powerpoint de lessions de genoll fet per Ignacio, Jenny i Jesy

Rugby hugo jenny

Power point basquet: Begoña P. Jennifer M.

Qué et pareix la proposta de fer una SEMANA D'EXAMENS al tercer trimestre?

Consideres convenient la setmana d'examens a 2n de Batx?

¿Et va agradar la Comunicació relacionada en els "Blogs" aplicats a l'aula d'E.F. ?

CIRCUIT DE CONDICIÓ FÍSICA (Aitor y Marta)

CONDICIÓ FÍSICA (Marta y Aitor)

Condició física i salud(Marta B.i Raquel)