jueves, 31 de octubre de 2019

Quina opinió et mereix aquest article de la revista "El Jueves" ?


26 comentarios:

  1. Crec que el que diu l'article no es pareix al que hui en día fem en les classes d'educació física. Mentre que en el text es mostra una classe repetitiva i igual tots els dies i a un professor "matón", en l'actualitat els mestres s'esforcen per que cada classe siga diferent a l'anterior i per a que aprenem.
    Al preguntar als meus pares que feien en educació física quan eren menuts m'han dit que corrien, feien el salto en potro i, un poc mes majors, feien partidets de balonmà i futbet.

    ResponderEliminar
  2. Aarón Llácer Aarnau1 de noviembre de 2019, 14:01

    En l'article publicat per la revista "El Jueves" es veu que tant el redactor, com els seus superiors van passar unes classes dures d'educació física en l'infància. Possiblement perquè no posaven cap d'interés i per tant de fer veure que ells no eren els ganduls, critiquen el professor exagerant qualsevol aspecte. Esta en la natura de l'esser humà: tirar la culpa als demés i no a un mateix.

    ResponderEliminar
  3. Crec que aquest article de la revista El Jueves parla de les classes com eres abans, no com són actualment, ja que els meus pares, per el que m'han contat que feien en la seua època a les classes de educació física era bàsicament potro o sols es dedicaven a fer un sol joc, no com en les classes de hui en dia que el profesor intenta fer-les més amenes, introduint tot tipus de jocs i activitats.

    ResponderEliminar
  4. El que mostra aquesta publicació és el mal record que tenen els alumnes de les classes de educació física, que concideix en part amb el que els nostres pares van pasar, però no de manera tan exagerada com en l'article. A comparació amb les classes actuals els mestres busquen fer les classes divertides i que alumne disfrute aprenent, cosa que abans no se tenia en compte i que ha fetque molts alumnes tinguen una imatge tan dolenta com la de la persona que ha escrit aço,

    ResponderEliminar
  5. El q tracta aquesta critica es sobre com eren els professors en la epoca dels pares al institut perque en cambi ara no son aixi

    ResponderEliminar
  6. Este article mostra un record no agradable del que per a la persona que ho ha escrit ha sigut l'ed.física. Parla molt de forma exagerada pero partint d'una realitat, les clases actuals no s'asenblen en res jo crec, ja que anem a passar-ho bé a les classes pero fent esport com cal treballar.

    ResponderEliminar
  7. El primer que hi ha que tindre en compter, és que la revista El Jueves és una revista d'humor. Tenim que saber riure de totes les coses. Esta clar que com a totes les coses hi han certs punts en que ja no fa risa ni es humor. Supose que aquest article es per fer una crítica als professors de fa anys que es comportaven així. Esta clar que actualment no és així en la majoria de casos.

    ResponderEliminar
  8. Este artículo de la revista "el jueves",habla de como eran las clases de educación física de antes y todos sus inconvenientes,pero hay que tener en cuenta que de esto no hace mucho tiempo ,ya que nuestros padres han pasado por esta situación.Hoy en día todo ha cambiado,las clases son muy divertidas y además descubres deportes que en la vida habías prácticado y sobre todo el profesor tiene una gran comunicación con los alumnos que es muy importante.

    ResponderEliminar
  9. Este artículo de la revista "el jueves",habla de como eran las clases de educación física de antes y todos sus inconvenientes,pero hay que tener en cuenta que de esto no hace mucho tiempo ,ya que nuestros padres han pasado por esta situación.Hoy en día todo ha cambiado,las clases son muy divertidas y además descubres deportes que en la vida habías prácticado y sobre todo el profesor tiene una gran comunicación con los alumnos que es muy importante.

    ResponderEliminar
  10. Crec que este article parla de com era l'educació física en els temps dels nostres pares que diuen que hi han algunes coses de l'article que si que els han passat

    ResponderEliminar
  11. El que ens mostra aquest article es el que recorda la gent de com eren abans les classes d'educació física, que segons el que diu l'article no eren gens agradables. L'article també critica als mestres de la mateixa asignatura per el seu comportament, i per el que pareix a l'articles els antics alumnes no tenen bons record d'aquelles classes.

    ResponderEliminar
  12. Aquest article de la revista 'El Jueves' ens está descrivint com eren les classes d'educació física des del punt de vista de l'època dels nostres pares. Però a les classes d'ara els professors no tenen res a vore, i intenten que aprenem passant-nos-ho bé.

    ResponderEliminar
  13. Aquest article presenta al professor d’educació física com a algú que no es preocupa pels alumnes i dona una mala impresió de l’assignatura. Aquesta visió ja no es té, gràcies a que hui dia el professorat es preocupa per fer les classes més divertides, amenes i no exigeix un nivell inabastable.
    Però em pareix que l’article exagera una mica, he preguntant als meus pares i el que m’han contat no té res a veure, a ells els agradava la classe d’educació física, els primers anys van tindre gimnàsia però més tard feien activitats molt pregudes a les que fem nosaltres

    ResponderEliminar
  14. Crec que la revista reflexa mes o menys la època dels meus pares en les classes d'educació física. Segons m'han contat ells, el profesor sempre anava amb el pito en la boca i donant ordres. Aquest article no reflexa per a res la realitat, ara les classes estan planificades seguint la llei i mai hi trobarem un favorit o al professor amb el pito a la boca, actualment les classes sòn a la volta que divertides; creatives i es basen amb valors tan primaris com el respecte.

    Sandra Nava

    ResponderEliminar
  15. En este article ens diu com era la educació física en altres Temps cuant els nostres pares Anaven al institut on refleja el maltrate dels profesors als alumnes, actualment hui en día no puguem dir que se a acabat pero la majoria de profesors de educació física utilitzen una forma mes adecua per a que, Ara nosaltres de manera mes fácil y menys dura aprenguem la materia

    ResponderEliminar
  16. Aquest article presenta el que era l'educació física quant els nostres pares la donaven. Aquesta visió ja no es té, perquè el professorat ha canviat i vol que el seu alumnat puga gaudir de l'assignatura i que ens agrade practicarla.

    ResponderEliminar
  17. José Maria Llàcer Alonso
    Aquest article afirma que el professor de educació física és aquell que no es preocupa el benestar dels alumnes en l'assignatura. Com podem observar fa clares referències iròniques i de mal gust cap aquesta matèria tant important. Aquest article sols es esa burla cap a l'educació física i entenc que a moltes persones relacionades amb aquest tema els puga sentar mal aquest article, totalment comprensible.
    Els meus pares em varen dir que les clases que feien en aquells no eren com aquest article presenta, i també varen destacar que depèn molt el professor i que si aquest professor representa l'article, no es un bon professor ja que no s'hi preocupa per els alumnes, sinó tot el contrari...

    ResponderEliminar
  18. Aquest article dona una imatge del professor d’educació física com a que no es preocupa per l'alumnat ni es treballa les classes. Hui en dia ja no és així, gràcies a que el professorat s'esforça per fer les classes més divertides i didàctiques.

    ResponderEliminar
  19. Aquest article es una espécie de burla cap als professors d'educació física, però aquest article està molt equivocat ja que els professors d'educació física no son com es reflexen en aquest article.
    Aquest reflexa com eren els professors d'educació física abans, per sort, ara no son així.

    ResponderEliminar
  20. Aquest article ens fa veure el que era l'educació física en l'época dels nostres pares, avui en dia aquest metode d'educació ha evolucionat en altres de millors, ja que el professorat ha millorat i ens ajuda a que ens agrade l'assignatura.

    ResponderEliminar
  21. El que es veu en aquesta foto, no és un reflex de l'actualitat ja que no té res a veure com els nostres pares donaven educació física a l'institut i com es dona en l'actualitat, classes més sofisticades, mes preparades i no repetitives.

    ResponderEliminar
  22. Aquest article ens comenta com era la educació física abans,i com feien les classes, actualment la majoria dels professors intenten fer les classes més creatives , productives , planificades i amb més respecte entre ells.

    ResponderEliminar
  23. Jo crec que hi ha que agafar les coses amb un poc de humor però tot hi harriva fins a un punt, encara que aquesta revista expresa mes o menys com eren les clases abans perque a la actualitat ha combiat radicament.

    ResponderEliminar
  24. Baix el meu punt de vista crec que aquest article expressa de forma exagerada i una mica irrespetuosa al professor d'educació física. Ja que aquest si que es preocupa pels seus alumnes i per fer les classes divertides a la volta que fas esport.

    ResponderEliminar
  25. En aquest article es pot observar clarament que el autor està desquiciat amb el seu professor d’educació física de la infancia i ho expressa de manera molt injusta amb els professors de l’actualitat els quals s’esforcen en fer que les classes siguen més divertides alhora que aprenem i fem esport. Segons els meus pares la gimnasia que feien a l’escola es basava en córrer, botar el potro i ballar “don melitón”.

    ResponderEliminar
  26. Soc Natalia Martínez de 1er de Bat.
    Observem que al diari “El Jueves” es fa una crítica sobre les antigues classes d’Educació Física, on podriem dir que s’hi impartia un adoctrinament mes que una educacció. Per sort, a hui en dia podem donar les gràcies pel gran canvi que ha patit l’educació i per poder gaudir de un ensenyament i de una educació on s’hi intenta disfrutar i traure el màxim profit de les classes, con per exemple en aquest cas les classes d’Educació Física.

    ResponderEliminar

Comença un nou Curs escolar: 2010/11

Et va agradar l'eixida a València ?

Esguince de Tobillo Esguince de Tobillo yucaeros Esguince de tobillo en el deporte

¿ i tú qué opines ?

Explotación en el deporte infantil Ignacio, Jenny i Jesi

">

Explotación deportiva a niños

Sueños olímpicos

ACROGYM de gran nivell

Powerpoint de lessions de genoll fet per Ignacio, Jenny i Jesy

Rugby hugo jenny

Power point basquet: Begoña P. Jennifer M.

Qué et pareix la proposta de fer una SEMANA D'EXAMENS al tercer trimestre?

Consideres convenient la setmana d'examens a 2n de Batx?

¿Et va agradar la Comunicació relacionada en els "Blogs" aplicats a l'aula d'E.F. ?

CIRCUIT DE CONDICIÓ FÍSICA (Aitor y Marta)

CONDICIÓ FÍSICA (Marta y Aitor)

Condició física i salud(Marta B.i Raquel)