miércoles, 4 de febrero de 2009

VOLEI : Sessió preparada pels alumnes

j
Els PROFES són : Cristian.G - Alba.P - Alba,S
Material i organització:hem utilitzat balons de espuma, petos, conos, balons de volei, mini canastes i una red.
Explicacions
1.- ESCALFAMENT
Joc d'activació
En aquest joc l'objectiu era que cap dels equips aconseguira punts. En primer lloc dividim la clase en quatre equips igualats, despres cada un té un color determinat, una volta se'ls nombre han de possar-se engenollats i si se'ls torna a nombrar plantats. L'equip que s'enganya tindrà un punt per la qual cosa han d'aconseguir el mínim de punts possible. Guanyarà qui al finalitzar el joc tinga menys punts.





2 .- PART PRINCIPAL

GLOBAL : El cementeri

Aquest joc consisteix en pasarse el baló per l'aire de forma que l'altre membre del mateix equip efectúe un remat i mate al company de l'equip contrari i dins dels llimits del camp. Poden passar-se el baló a la mà pero hauran de matar rematant. Guanya l'equip que aconsegueix que estiguen tots els de l'equip contrari en el "cementeri"

ANALITIC : Toc de dits
















GLOBAL : Encistellar
Aquest es un partit global, en el qual hauran de utilitzar les mateixes tàctiques que es gasten al volei però per a fer tanto hauran de clavar el baló o bé dins d'uns aros que estan escampats arreu d la pista o dins d'unes mini canastes que estan col·locades a la part de darrere dels membres del equip.

ANALITIC : Avant braç

Aquest analític es molt senzill, col·locarem quatre conos i un mínim de dos persones darrere de cada cono. Hauran de pasar el baló segons els diga el profesor cap a davant i anar correguens a la fila que tindran al costat, en cap moment han de pasar a les files de davant sempre el moviment serà horitzontal. Es practiquen el toc de dits, l'avant braç, el saque i la recepció.

















PARTIT MODIFICAT


En aquest partit tractem de jugar a volei de manera que quan un dels equips faja el punt haurà d'anar a atacar rapidament a l'equip que li ha fet el punt, agafant la pilota i passant-la mijançant els passes apressos fins el moment. Hi haurà un àrea determinada al final de cada un dels camps i ahí s'haurà d'efectuar un pase, la recepció i el remat, si ho aconsegueixen s'emporten el punt, sinò s'anula el punt fet anteriorment.






AT : Es pot anular el punt contrari


3.- TORNADA A LA CALMA
Joc

En aquest joc tractarem de passar el baló per darrere de manera que la persona que està al mig no ho veja. Si aconsegueix saber on esta el baló li canvia el lloc a la persona que ha tocat, sinò al cap d'uns moments poden llançar-li el baló per a que es done compte per on va el fil.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comença un nou Curs escolar: 2010/11

Et va agradar l'eixida a València ?

Esguince de Tobillo Esguince de Tobillo yucaeros Esguince de tobillo en el deporte

¿ i tú qué opines ?

Explotación en el deporte infantil Ignacio, Jenny i Jesi

">

Explotación deportiva a niños

Sueños olímpicos

ACROGYM de gran nivell

Powerpoint de lessions de genoll fet per Ignacio, Jenny i Jesy

Rugby hugo jenny

Power point basquet: Begoña P. Jennifer M.

Qué et pareix la proposta de fer una SEMANA D'EXAMENS al tercer trimestre?

Consideres convenient la setmana d'examens a 2n de Batx?

¿Et va agradar la Comunicació relacionada en els "Blogs" aplicats a l'aula d'E.F. ?

CIRCUIT DE CONDICIÓ FÍSICA (Aitor y Marta)

CONDICIÓ FÍSICA (Marta y Aitor)

Condició física i salud(Marta B.i Raquel)