miércoles, 25 de febrero de 2009

RUGBI : Sessió preparada pels alumnes

x
· Els Profes són : Hugo - Jenny
k
-Material: Balons de rugby, aros, cons, reds, pals, petos, cinta elàstica.

-Organització:Dividim la clase en quatre grups de quatre persones, turnan-los en jocs diversos cada dos grups.

1.- ESCALFAMENT: Utilitzem jocs d´escalfament com el representat en la foto on els alumnes formaven grups de quatre persones i amb un balò d´espuma tenien que anar agafats de la mà tocant amb el balò a les altres persones i afegin-les al seu grup.
2.- PART PRINCIPAL : Els alumnes estaven dividits en grups de quatre persones, primer van fer un desdoblament, mentre se l`ha pasaven, que comensava a la pìsta dreta i acabava al final de èsta, continuant a la pista esquerra amb dos desdoblaments fins arribar al final de èsta, i aixi fins a dos vegades.

-(Analític) : Passes i desdoblaments-Passes aplicats a la Touche:(GLOBAL) Un grup es posa a cada costat de la cinta elàstica, uns defensen la porteria i els altres intenten marcar dins la porteria pasant el balons per damunt de la cinta. Un jugador es coloca dins l´àrea del porter intentant parar la màxima quantitat possible de balons i els altres tres defensors estàn al voltant de l´àrea intentant evitar que els balons passen. Quan un balò entre dins la porteria es canvien les posicions. Els atacants passen a defensar i els defensors passen a atacar.


-Joc del Mini-beisbol :(GLOBAL) Joc de bases modificat on un grup de quatre persones intenten llançar el balò el mes lluny possible(patejant-lo) per a poder passar per totes les bases(aros) per acabar amb una carrera mentre l´altre equip intenta agafar el balò el mès ràpidament possible per a donar-li´l al pitcher(un alumne que està dins de l`aro central ) i intentar eliminar-lo si es troba fora de la base. Si un jugador agafa el balò patejat antes de que aquest haja tocat terra es canvien les posicions.Els que patjen i intenten fer carrera passen a agafar el balò i els altres passen a patejar

-Joc del remat de cap en el baló d'espuma (rugbi):(GLOBAL) Aquest joc consisteix en acumular el màxim nùmero de punt possibles.
- 1 punt: s´aconsegueix quan un equip haja fet cinc passes sense intervenciò de l´altre equip.
- 2 punts: Una vegada conseguit el punt, per aconseguir un altre punt, un membre de l´equip llança el balò a un altre membre del matex equip per a que aquest remate de cap dins la porteria (les porteries son vàlides per als dos equips).

-Futbol en el baló de rugbi: (GLOBAL)Partit modificat. Consisteix en anar patejant el balò cap a la porteria contraria intentant marcar (l´han de tocar tots els membres de l´equip).

-Partit modificat:(GLOBAL) Consisteix a intentar fer la màxima quantitat de punts. Per a poder aconseguir el punt, després d´haver-lo tocat tots els membres de l´equip, un jugador ha de llançar el balò clavant-lo per dins l´aro, mentre aquest aro està subjectat per un dels membres del mateix equip.

3.- TORNADA A LA NORMALITAT

-Estiraments passius: Estiraments per parelles, on es tracta de recuperar el benefici físic.
-CONCLUSIÓ: El que voliem conseguir era introduir als alumnes en un deport que predomina en Amèrica, un joc poc comú a la nostra regiò. Junts hem practicat activitats que han millorat la nostra velocitat i capacitat de treball en equip. Preparar i realitzar les classes ha sigut dur, ja que, no ho haviem fet mai, ens ha col.locat en el lloc dels professors afrontant els problemes del temps i l´organització, ademes de la improvisació en cas de que falle alguna activitat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comença un nou Curs escolar: 2010/11

Et va agradar l'eixida a València ?

Esguince de Tobillo Esguince de Tobillo yucaeros Esguince de tobillo en el deporte

¿ i tú qué opines ?

Explotación en el deporte infantil Ignacio, Jenny i Jesi

">

Explotación deportiva a niños

Sueños olímpicos

ACROGYM de gran nivell

Powerpoint de lessions de genoll fet per Ignacio, Jenny i Jesy

Rugby hugo jenny

Power point basquet: Begoña P. Jennifer M.

Qué et pareix la proposta de fer una SEMANA D'EXAMENS al tercer trimestre?

Consideres convenient la setmana d'examens a 2n de Batx?

¿Et va agradar la Comunicació relacionada en els "Blogs" aplicats a l'aula d'E.F. ?

CIRCUIT DE CONDICIÓ FÍSICA (Aitor y Marta)

CONDICIÓ FÍSICA (Marta y Aitor)

Condició física i salud(Marta B.i Raquel)