jueves, 19 de noviembre de 2009

Comenta estes gràfiques

GRÀFICA "A"
GRÀFICA "B"

6 comentarios:

  1. Paco, soc Andrea Martínez.


    La primera gràfica representa un microcicle on s´intenta aconseguir una supercompensación el sext dia, i per aixo el nivell d´entrenament anirà augmentant de forma considerable fins el tercer dia. A partir d´aquest disminuirà fins el quint dia per a poder aconseguir un millor entrenament el sext.

    La segona és una gràfica que expressa volum i intensitat. S´observa que en un principi el volum és més alt que la intensitat, però arriba un momento on s´intercanvien els papers, augmentant aixì la intensitat i disminuint el volum. Quan aquestes dos magnituts es creuen, per primera vegada, és quan l´esportista comenta a trobar-se be físicamente. Desprès amb la segona trobada el seu nivell d´entrenament és el màxim i soportarà tots els partits sense cap problema.

    ResponderEliminar
  2. Hola soc Hector.

    La gràfica A és tracta d'un mesociclo de 5 setmanes. En la que és tracta que la sexta setmana, hi haja una supercompensació.
    Primer és treballa amb una carrega baixa i va augmentant cada setmana fins que la tercera té la máxima cárrega. A partir de la cuarta setmana va baixant fins que la quinta setmana hi ha la cárrega més baixa per a que la sexta semana hi haja un nivell d'exigencia alt.

    En la gràfica B vegem com és treballa el volum i la intensitat durant 6 mesos. Al principi es treballa poc la intensitat i el volum amb una cárrega un poc més alta. Així fins al tercer mes, on el volum té una cárrega alta i es manté fins el quint mes, però la intensitat continua muntant. És pot dir que a partir del quint més, comenses a estar en forma fins el mes 7. Durant els mesos 5 i 7 estas en forma.

    ResponderEliminar
  3. Hola soc Guillermo

    La gràfica A representa un mesocicle de 5 setmanes, en les que es pretén aconseguir la supercompesació en la 6a setmana.La gràfica ens mostra com la càrrega va augmentant fins a la tercera setmana, on la càrrega es màxima, i després torna a disminuir durant dos setmanes per a que a la sisena s'aconseguixca la buscada supercompensació.

    A la gràfica B podem observar com el volum és superior a la intensitat, i a partir de la cinquena setmana és quan ens posem en forma,on el volum es veu superat per la intensitat.Després ja la intensitat tora a estar per baix del volum, per a "tornar a la calma".

    ResponderEliminar
  4. A la gràfica A veiem representat un microcicle de 5 setmanes on es preten aconseguir una supercompensació la semana 6.
    Podem observar com augmenta el nivell fins la quarta setmana que comença a baixar fins a la sexta setmana per a aconseguir una supercomensació.

    A la gràfica B observem la representació del volum i l'intensitat, veiem que el volum es representa superior a l'intensitat, pero a la quinta setmana es creuen i l'intensitat comença a ser superior al volum, que es quan estem en forma i després ja comença a disminuïr altra volta l'intensitat.

    ResponderEliminar
  5. Hola!!!
    En la gràfica A podem observar que tracta de un microcicle de 5 setmanes on es vol arribar a una supercompensació a la setmana 6.
    Es pot vore, com a la tercera setmana es l`esforç màxim i que a partir de la quarta setmana comensa a baixar.

    En la gràfica B podem observar dues linies que representen el volum i la intensitat, en un primer moment el volum es major que la intensitat, pero com va psant el temps, mes exactament ala quinta setmana fa un xoc i l`intensitat comença a augmentar i ser major que el volum. Per ultim, la intensitat torna a baixar i ser inferior que el volum i tornem a la calma.

    ResponderEliminar
  6. SOC ANDRES SANTANA
    EN LA A BOSERVEM UN MICROCICLO DE 5 DIES, AQUEST CONSISTEIS EN ANAR AUMENTANT LA INTENSITAT DE L'ENTRENAMENT FINS AL TERCER DIA I APARTIR DEL QUART DIA COMENÇA A VAIIXAR LA INTENSITAT DE L'ENTRENAMENT, DONANT UNA SOBRECOMPENSACIO.
    LA B REPRESENTA LA INTENSITAT I EL VOLUM DELS ENTRENAMENTS D'UNA TEMPORADA DE 6 MESSOS. DURANT AQUESTA OBSERVEM QUE A L'INICI HI HA MES INTENSITAT ,PERO PROGRESIVAMENT SIGUALEN EN EL MES CINQUE, DONAT AL JUGADOR EL SEU MILLOR ESTAT PER AL MES FINAL DE TEMPORADA.

    ResponderEliminar

Comença un nou Curs escolar: 2010/11

Et va agradar l'eixida a València ?

Esguince de Tobillo Esguince de Tobillo yucaeros Esguince de tobillo en el deporte

¿ i tú qué opines ?

Explotación en el deporte infantil Ignacio, Jenny i Jesi

">

Explotación deportiva a niños

Sueños olímpicos

ACROGYM de gran nivell

Powerpoint de lessions de genoll fet per Ignacio, Jenny i Jesy

Rugby hugo jenny

Power point basquet: Begoña P. Jennifer M.

Qué et pareix la proposta de fer una SEMANA D'EXAMENS al tercer trimestre?

Consideres convenient la setmana d'examens a 2n de Batx?

¿Et va agradar la Comunicació relacionada en els "Blogs" aplicats a l'aula d'E.F. ?

CIRCUIT DE CONDICIÓ FÍSICA (Aitor y Marta)

CONDICIÓ FÍSICA (Marta y Aitor)

Condició física i salud(Marta B.i Raquel)