sábado, 14 de noviembre de 2009

Treball de cap de setmana (II)

A.- Explica amb les teues paraules en quins moments es produeix la "Supercompensació", argumentant la resposta:



8 comentarios:

  1. Olaa sok manel

    En esta grafica s'observa microciclo en el cual se vol estar en forma al final de la temporada, escomensa els primers mesos en muntades i baixades pok significatives i al final hi ha una carga elevada per a que es produisca la supercompensacio i estar en forma

    ResponderEliminar
  2. Hola, soc Andrea M.R.

    En aquesta gráfica podem veure que la supercompensación es donaria el dia 24 perquè previamente s´ha pasat de menor distancia recorreguda amb menor velocitat a tot el contrari per a que a continuacio es done la supercompensación.

    Però per a poder aconseguir açò el nivell d´entrenament ha d´anar variant, és a dir, no podem ni entrenar amb el mínim esforç, ni amb el màxim, el millor es intercalar aquestos tipus de treball de manera estratégica per a que el dia desitjat es soporte molt millor l´activitat física.

    ResponderEliminar
  3. Podem observar a la gràfica que per a aconseguir el nivell que et proposes,has d'anar treballant tots els dies variant i millorant cada dia la distancia i la velocitat.
    Aquesta és un clar exemple que ens mostra com es donaria la supercompensació després del dia 23,ja que mostra com baixa notablement després d'aquest dia.Ja que durant tota la setmana ha anat variant la velocitat i la distància.


    SILVIA
    2BHU

    ResponderEliminar
  4. soc NEUS
    en la gràfica observem l´ejercici realitzat durant el mesociclo de 23 dies. Els primers dies es treballa moderadament tant la distància com la velocitat i podem observar q del dia 13 al 20 a excepció del dia 16 es cuan mes elevadament es treballen la distancia i la velocitat. Els ultims dies es treballa amb càrrega baixa i finalment,l´últim dia, el dia 23, es treballa manteniment per a que es done la supercompensació.

    ResponderEliminar
  5. Hola soc Guillermo

    En aquesta gràfica la supercompensació es produiria després del dia 23 , ja que abans s'ha anat variant la velocitat i la quantitat del entrenament per a poder aconseguir-ho.

    ResponderEliminar
  6. Ola soc Nacho.

    En aquesta gràfica podem veure un microcicle de 23 dies. Aquest consisteix en anar graduant els dies per tal que al final es produeixca la sobrecompensació. Veiem que es treballa el volum i la intensitat variant. Primerament estem a un nivell baix i en 20 dies s'està treballant i cada vegada anem incrementant el volum fins que el dia 20 que baixem de ritme i a partir d'ací s'obté la sobrecompensació.

    Ësta es la 6 vegada que ho faig...no sé si es publicarà.

    ResponderEliminar
  7. HOLA SOC ANDRES SANTANA
    PER A MI ES PRODUEIX LA SOBRECOMPENSACIÓ ES PRODUEIX ELS DIES 6 10 13 16 24 JA QUE AUESTOS DIES SON ELS SEGÜENTS ALS DIES DE MENYS INTENSITAT DELS DIES ABANS A AUEST.

    ResponderEliminar
  8. Somos Magdalena Koleva, Cristian Torres y Adrian Garcia del 1 BNT.
    El trabajo que debiamos realizar sobre la historia y el reglamiento del Rugby, durante las vacaciones, no nos ha parecido demasiado difícil aunque hemos tenido dificuldad en acomodarlo a las 20 diapositivas. Todos hemos aportado alguna idea y todos hemos participado en su realización.

    ResponderEliminar

Comença un nou Curs escolar: 2010/11

Et va agradar l'eixida a València ?

Esguince de Tobillo Esguince de Tobillo yucaeros Esguince de tobillo en el deporte

¿ i tú qué opines ?

Explotación en el deporte infantil Ignacio, Jenny i Jesi

">

Explotación deportiva a niños

Sueños olímpicos

ACROGYM de gran nivell

Powerpoint de lessions de genoll fet per Ignacio, Jenny i Jesy

Rugby hugo jenny

Power point basquet: Begoña P. Jennifer M.

Qué et pareix la proposta de fer una SEMANA D'EXAMENS al tercer trimestre?

Consideres convenient la setmana d'examens a 2n de Batx?

¿Et va agradar la Comunicació relacionada en els "Blogs" aplicats a l'aula d'E.F. ?

CIRCUIT DE CONDICIÓ FÍSICA (Aitor y Marta)

CONDICIÓ FÍSICA (Marta y Aitor)

Condició física i salud(Marta B.i Raquel)