viernes, 13 de noviembre de 2009

Treball de cap de setmana (I)

Ñ
1.- Comenta breument cada gràfic :
ñ
B

C

A

7 comentarios:

  1. Paco soy Joaquin
    (A) En esta grafica podemos ver un plan de trabajo en el cual podemos ver que en el primer trabajo como va disminullendo en el siguiente trabajo podemos ver como va la reduccion poco a poco hasta llegar al ultimo i podemos ver una reduccion de rendimiento

    (B) En esta grafica podemos ver un trabajo en el cual el rendimiento sube y baja pero al final del ejercicio no hemos trabajado nada nos hemos quedado igual

    (C) En esta ultima grafica podemos ver podemos ver en el trabajo 1 hasta al 3 como podemos mejorar nuestro rendimiento el cual desde un principio estavamuy baja i en el ultimo rendimiento hemos subido

    ResponderEliminar
  2. Paco, soc Andrea Martínez Roselló.

    Sabem que el rendiment és l´efectivitat que s´obté al realitzar una activitat.

    Imatge A:

    En aquesta gràfica s´observa que amb el pas del temps, el treball del pirmer dia , el del segon, el del tercer… i així succesivament, ha anat disminuïnt degut a que el nivell de cada entrenament cada vegada minva i per això el rendiment o la efectivitat és menor al final que al començament..


    Imatge B:

    A diferència de l´altra, en aquesta gràfica podem veure que el nivell de cada entrenament al llarg dels dies, s´ha mantingut constant perqué ni ha augmentat ni ha disminuit en l´activitat física. Com a conseqüent el rendiment del treball és nul.


    Imatge C:

    Per últim, aquesta és la imatge on vegem que l´efectivitat obtinguda és major que al principi de l´entrenament, ja que a mesura que pasen els dies el nivell del treball posterior és major que el de l´anterior.

    ResponderEliminar
  3. hola, soc Hector.

    A - En aquesta gràfica és pot observar una disminució del rendiment, ja que el treball de cada dia va disminuint i al pas del temps et trobes pitjor que al començament.

    B - En aquesta grafica, el treball del primer dia és produeix la sobrecompensació, peró no es aprofitada, perque hi pasa molt de temps(com indica la fletxa del treball 2) fins que és fà el següent treball, es a dir, és manté constant el rendiment. Si sempre es fa el mateix, no és produeix cap millora.

    C - En aquesta gràfica podem trobar una millora del rendiment. El treball del primer dia és normal i és produeix una sobrecompensació i al moment mes alt, com indica la fletxa es fa el treball numero 2 aprofitant la sobrecompensació del primer,i així succesivament. Açí cada dia estarás millor fisicament.

    ResponderEliminar
  4. Paco soc Joan

    Imatge B --- A la imatge B trobem que en els dos treballs fem el mateix al principi baixa y despres munta per tant fem el mateix treball no hi ha diferencia per tant al final trobem que el rendiment no ha aumentat s'ha mantingut al mateix nivell.

    Imatge C --- A la imatge C vegem que el rendiment a anat aumentant a mesura dels dies o semanes en diferents treballs.

    Imatge A --- A la imatge A el rendiment va baixant consederablement hi ha una caiguda en picat del rendiment fisic.

    ResponderEliminar
  5. soc NEUS
    en la gràfica A observem que es realitzen distints treballs. Cuan realitem el primer el nostre cos es cansa i ens posem a treballar amb un altre ejercici abans de q el nostre cos s´adapte. Així fem també amb el tercer treball, que ens posem a realitzarlo abans de q el nostre cos s´adapte al segon, per aixó es dona una disminució del rendiment.
    en la gràfica B sobserva que es realitza un ejercici i cuan el nostre cos sadapta ens posem a realitzarne un altre, per aixó es dóna un equilibri, aqesta fa referència al manteniment.
    en la gràfica C observem que es realitza un treball i cuan ens trobem en la fase d´adaptació en realitzem un altre i així consecutivament. Conseguim una millora del rendiment, supercompensació.

    ResponderEliminar
  6. Hola Paco, soc Guillermo

    Imatge A:en aquesta gràfica es pot observar com el rediment físic va disaminuint progressivament.Açó pot ser degut a un sobreesforç.

    Imatge B:en aquesta gràfica el rendiment es mante constant, degut a que l'esforç físic k realitzem no augmenta, i així mai millorem el nostre rendiment.

    Imatge C:el rendiment va augmentant progressivament, degut al pla de treball que s'està realitzant,que permet una millora considerable del rendiment després de realitzar els entrenaments.

    ResponderEliminar
  7. HOLA SOC ANDRES SANTANA
    EN LA GRAFICA B OBSERVEM QUE ES TRACTA D'UN ENTRENAMENT DE MANTENIMENT JA QUEL NIVELL DEL RENDIMENT ES QUEDA AL MATEIX NIVELL INICIAL.
    EN LA C, OBSSERVEM QUE ESTRACTA D'UNA SOBRECOMPENSACIÓ, JA QUEL NIVELL DEL RENDIMENT AUMENTA.
    EN LA A , OBSERVEM UNA FALTA D'ENTRENAMENT, JA QUEL NIVELL DEL RENDIMENT VAIXA PER LA FALTA D'ENTRENAMENT.

    ResponderEliminar

Comença un nou Curs escolar: 2010/11

Et va agradar l'eixida a València ?

Esguince de Tobillo Esguince de Tobillo yucaeros Esguince de tobillo en el deporte

¿ i tú qué opines ?

Explotación en el deporte infantil Ignacio, Jenny i Jesi

">

Explotación deportiva a niños

Sueños olímpicos

ACROGYM de gran nivell

Powerpoint de lessions de genoll fet per Ignacio, Jenny i Jesy

Rugby hugo jenny

Power point basquet: Begoña P. Jennifer M.

Qué et pareix la proposta de fer una SEMANA D'EXAMENS al tercer trimestre?

Consideres convenient la setmana d'examens a 2n de Batx?

¿Et va agradar la Comunicació relacionada en els "Blogs" aplicats a l'aula d'E.F. ?

CIRCUIT DE CONDICIÓ FÍSICA (Aitor y Marta)

CONDICIÓ FÍSICA (Marta y Aitor)

Condició física i salud(Marta B.i Raquel)