sábado, 7 de mayo de 2011

Nova notícia per a comentar



http://www.elmundo.es/elmundosalud/2011/05/06/noticias/1304680837.html

29 comentarios:

  1. Es una excelent noticícia ja que açò suposa la posibilitat de recuperació de algunes persones que, com el l'exemple, veuen perillar la calitat de la seva vida, ja siga perque competisen a nivell profesional o simplement perque els agrada l'espor.
    Fent referència al que es diu de dopatge, ho veig absurd ja que aquest tratament sols recupera la lesió, es a dir, no influis de ninguna manera en l'augment de la condició física.
    En conclusió, em pareix un gran tratament i m'alegre per la millora de moltes vides que provoca el desenvolupament de la ciència.

    ResponderEliminar
  2. Aquesta noticia es molt interesant i m'ha enseñat una cosa mes que no sabia. Es molt interesant i et dones conter de lo perfecte que es el cos humà, que amb la teua pròpia sang et pot curar una lesió que pareixia no tenir ja cap solució. Poc a poc van descubrint noves tècniques i al final no hi haurà cap lesió que no tinga cura.

    Borja Tomas 1BS

    ResponderEliminar
  3. Aquesta noticia ens a aportat un nou coneixement, sobre la cura de lesions amb la nostra pròpia sang, que no sabíem. Es interessant i curiosa!
    Gracies a tots aquests avanços qualsevol lesió que pugem patir, podem estar tranquils, de saber que sempre podrem tindre una solució al nostre problema o almenys una solució que no ens compliquem molt el nostre dia a dia.

    LAURA MORALES BAÑO 1 BATX SOCIAL

    ResponderEliminar
  4. Marta Agustí Alcalde 1Batx Tecn

    Aquesta notícia m'ha semblat més interessant que l'anterior, perquè no dóna lloc a una lliure interpretació, sino que el que presenta és el testimoni d'un beneficiat dels avanços cientificotecnològics actuals.
    A la vista està que és la ciència qui marca la diferència: curant malalties en un principi incurables i millorant dia a dia la nostra qualitat de vida, que pensant-ho bé, está íntimament relacionada amb l'esport, pels incidents que poden passar, tant voluntària com involuntàriament.
    Finalment, per aquest i per molts altres motius, crec convenient el desenvolupament científic, ja que no sabem quan podrem dependre d'aquest.

    ResponderEliminar
  5. Es una noticia molt satisfactoria per als esportistes que sempre tenen por a les lesions greus i que no es fàcil la seua recuperació. També hi ha que dir que Mikel Sanchez es un geni y que no es fàcil aconseguir el que ell ha fet.


    Ricardo Arándiga 1BAT Tecnologic

    ResponderEliminar
  6. La noticia m’ha impressionat, mai havia pensat que amb la teua pròpia sang, agafant-te aquelles plaquetes sanes podria recuperar-te de una lesió que te poca solució i el millor de tot es la ràpida recuperació que amb dies ja pots fer allò que desitges. M’alegre per el ràpid desenvolupament que te la ciència de hui en dia que gracies a ella salven moltes vides i també les canvien.
    Paula Mollá 1BSC

    ResponderEliminar
  7. Sara Garcia 1BS

    Aquest tema sobre la cura de lesions es molt interesant ja que tensenya els metodes que hi existeixen per a curar-les, com aquest que sútilitza una transfucció de la seua propia sang.També aquesta noticia tracta temes com el de la nova tecnologia i el surgiment de nous métodes científics i el antidopatge.

    ResponderEliminar
  8. La noticia es interessant perque fins ara la persona que patira d'aquest problema no havera pogut continuar fent allò que li agrada ja fora qualsevol exercici, però gràcies a aquesta solució la gent podra continuar fent exercici.

    Helena Garrido Sanchis 1º BAT. C.S.

    ResponderEliminar
  9. La veritat es que cada vegada es desenvolupen més tècniques de curació, i totes són molt importants, com la del genoll en este cas. Lo que no se es con se'ls ocurreixen ixes coses, primer traure el plasma del pacient, seleccionar el mes ric en factors de creixement... I al final el home está tan bé, com si no haguera tingut cap problema. Jo m'he sorprés molt per este tractament, pero podem comprobar en el video que funciona, i ixos avanços en medicina van a ser molt importants a la llarga.
    Atanas Gospodinov 1BNT

    ResponderEliminar
  10. Raquel Soler Cucarella 1º BNT13 de mayo de 2011, 22:25

    Raquel Soler Cucarella 1º BNT
    Aquesta noticia resulta molt interesant, ja que et dones compte de com va avançant la ciència i amb aquest cas amb benefici per a la persona. En aquest cas en concret hi ha que senyalar que qui ho diu es la mateixa persona a qui li s’ha aplicat eixe tractament. Cap destacar aquest metode natural ja que s’extrau de la teua propia sang i, encara que, no es cure del tot millora la teua calitat de vida i el posibilita per a fer moltes coses que anterioment no podries realitzar. Aixó fa pensar que a lo millor amb el temps també la ciència puga arribar a trobar cura a aquelles emfermetats que actualment no en tenen.
    Espere que aquest tractament puga estar a l’alcanç de tots i no sols d’alguns, perquè aixi ens beneficiariem tots

    ResponderEliminar
  11. Aquesta noticía és molt interesant, ja que jo no savia que amb la teua pròpia sang pots curar lesions i en 24 hores, ja pots dur una vida normal. També és una bona noticía perque gràcies a la sang es poden curar tot tipus de lesions i ja puguem estar un poc més tranquils per si algu de nosaltres pateix alguna lesio d'aquest tipus.

    Sonia Jordà 1BS

    ResponderEliminar
  12. Carolina Sancho 1BHUM


    La veritat es que la noticia m'ha impactat prou, perque mai se m'havia passat pel cap pensar que una lessio com per exemple la d'aquest home, podria ser practicament curada amb la teva propia sang. Cada dia la ciencia avança mes i crec que mai ens deixara de sorprendrens.
    Ara ja sabem, que davant de cualsevol lessio, podem tindre una solucio i que aixo al mateix temps ens facilite la manera de viure.

    ResponderEliminar
  13. Fèlix Llobell 1BH

    Aquest article, juntament amb el vídeo, ens fan veure que la ciència avança cada dia més, i no és qüestió de "miracles".

    Pareix mentira que, amb aquesta tècnica, la recuperació siga tan ràpida i tan efectiva; però a la vista estan les millores de Rafa Nadal o Víctor Valdés, entre altres.

    Personalment, veure el vídeo m'ha fet mal fins a mi mateix, ja que des de fa un temps pateixc unes molèsties al genoll esquerre.

    ResponderEliminar
  14. Jordi Arnau > 1er BNT

    Aquesta noticià es molt interesant i menys personal que l'anterior. Aquesta noticia comenta un dels molts avanços en la medicina que s'estan produint a l'actualitat demostra que tenim capacitats i tecnologia per a curar i tractar enfermetats que abans no haguerem pogut solucionar, i ens dona un cert "alivio" ya que sabem que enfermetats incurables en l'actualitat seran tractades en un futur.

    A més, esta notícia m'ha impactat ya que fa uns anys vaig tindre un problema al menysc del genoll dret en el que els metges hem digueren que vaig tindre sort de no arribar a un grau superior. Hem de cuidar-nos més a l'hora de fer deport i en qualsevol molestia acudir al metge per a no anar a pitjor.

    ResponderEliminar
  15. Aquesta notícia és molt interessant. Ja que, ens ensenya una forma de poder seguir avant després d’una lesió. Perquè aquest fet, és més que una simple cura, ja que permet continuar portant una vida normal dins del que cap. A molts esportistes els ha ajudat a continuar en el seu camí de gloria...
    Una cosa que em sembla curiosa d’aquesta notícia, es que el tractament consisteix en injectar-te la teva pròpia sang. Per tant, és una forma de curar-te ràpida.
    En conclusió, aquesta notícia ha sigut molt interessant, ja que ens ha pogut demostrar que la ciència avança poc a poc. Però que gràcies a ella, anem trobant cura a coses que abans eres quasi impossible.

    ResponderEliminar
  16. Aquesta notícia és molt interessant. Ja que, ens ensenya una forma de poder seguir avant després d’una lesió. Perquè aquest fet, és més que una simple cura, ja que permet continuar portant una vida normal dins del que cap. A molts esportistes els ha ajudat a continuar en el seu camí de gloria...
    Una cosa que em sembla curiosa d’aquesta notícia, es que el tractament consisteix en injectar-te la teva pròpia sang. Per tant, és una forma de curar-te ràpida.
    En conclusió, aquesta notícia ha sigut molt interessant, ja que ens ha pogut demostrar que la ciència avança poc a poc. Però que gràcies a ella, anem trobant cura a coses que abans eres quasi impossible.

    Clara Castells 1BS

    ResponderEliminar
  17. Esther Moreno Regueira 1BS

    És realment sorprenent com amb el plasma que conté la nostra pròpia sang podem curar una lessió tant important con la que té aquest home. I el que més hem sorpren es que en tres o quatre sessions d'aquesta tècnica, la lessió està pràcticament curada i preparada per a poder tornar a incorparar-se a la vida quotidiana.
    M'agraden molt aquest tipus de notícies perquè ens monstren que la ciència cada vegada avança més i amb ella avança la salut dels humans.

    ResponderEliminar
  18. Antoni Giménez Rodríguez 1º BNT15 de mayo de 2011, 20:04

    Antoni Giménez Rodríguez 1º BNT

    Aquest tractament em resulta molt interesant i es una prova de com evoluciona la ciencia gracies a aquests tractaments els esportistes es poden recuperar abanç i millor, perque com diu el doctor Míkel Sánchez, pionari en aquest tractament, es com copiar el procés de la naturalesa, però mes ràpid, ja que hi ha mes plaquetes regeneradores
    I també hi ha que dir que aquest procés no dopa als esportistes, perque s’extrau sang del pacient, es separa el plasma de la sang que es on están les plaquetes regeneradores dels teixits danyats.

    ResponderEliminar
  19. Aço es un gran avanç per a ciencia i per al deport en si, ja que tant professional i aficionats de qualquier deport tindran la possibilitat de recuperarse sols amb un poc de la seua sang, de una lesio important, simplement increible.

    Es una gran noticia, sense dubte un gran avanç.

    Nacho Blasco Garcia 1er BNT

    ResponderEliminar
  20. Rafa Castells 1bat social

    Aquesta noticia suposa una gran oportunitat per a aquells deportistes que no estan dispostos a rendirse per una lesió.la pasió que sentia aquest home per el deport es tan forta que va buscar en tots els llocs una oportunitat per a curarse y poder seguir fent deport.Aquest tratament pot donar noves oportunitats en el mon del deport.

    ResponderEliminar
  21. Marta Moreno 1BH

    És una noticia molt interessant ja que ens informa d'aquesta nova forma de curarnos les lessions i de demostrarnos l'avanç que hi ha per podernos curar més pronter i practicament sense mal.

    ResponderEliminar
  22. Aquesta noticia és ademés de interesant curiosa perque ens expliquen com curar una lessió amb la teua propia sang.
    També podra solucionar aquells problemes que te la gent per culpa d'aquest tipus de lessions.

    Helena Garrido Sanhis 1º BAT. C.S.

    ResponderEliminar
  23. Asun Biosca Barberá-1BCS

    En aquest text en mostra una forma de cura extraordinaria que es aplicada a un atleta amb una lessió al genoll.Ja que gracies a la propia sang del atleta consegueix la cura de la lessio que l´aparta del seu somni.

    ResponderEliminar
  24. Marta Moreno 1BH

    Es una noticia molt interessant ja que ens informa d'aquesta nova forma de curarnos les lessions i de demostrarnos l'avanç que hi ha per podernos curar mes pronter i sense mal.

    ResponderEliminar
  25. Carles Espinosa 1BS

    Es impresionant les noves tecniques que es descobreixen amb els avanços de hui dia com es l'exemple d'aquesta noticia ja que s'ha descobert que amb la nostra propia sang ens podem curar d'una lessio tant important com es aquesta.Arribarem a un punt en el que totes les lessions tinguen cura rapida i sense cap tipus de mal.

    ResponderEliminar
  26. Aquesta notícia sobre la curació de les lesions de genoll crec que es molt important per a les persones i principalment per als deportistes, pel fet que amb la seua pròpia sang podran curar-se amb més rapidesa i així no perdre tant de nivell físic amb la llarga duració de les lesions de genoll. Com molta gent sap, aquestes lesions son molt dures i la posibilitat d’haver trobat una forma d’eliminar aquesta lessió, vol dir que estem davant un avanç científic molt important. Respecte al que es diu del dopatge, yo crec que s’estan equivocant pel fet de que molts jugadors d’elit com els jugadors de la LFP (David Trezeguet, Tiago Gomez, Jesus Navas,etc) ja han provat aquesta técnica i no els a fet millorar el seu rendiment sinó que la curació s’ha fet més rapidament. Finalment, crec que l’evolució en la ciència esta siguent molt important pel fet de les millores que cada vegada hi ha.

    Javi Vila 1BS

    ResponderEliminar
  27. Esta noticia me parece muy interesante,tanto para las personas como para los deportistas es importante porque gracias a este descubrimiento podemos curar lesiones,que en años anteriores no tenian solución.
    Lo más importante de esta noticia es que esta lesión se puede curar con la propia sangre de la persona lesionada.
    Respecto a lo que se dice del dopaje,una persona tiene que valerse por si misma,doparse es engañarse a uno mismo.
    ANA GARCIA SARRIÓN 1Btec

    ResponderEliminar
  28. Sergio Moreno 1BS

    Crec que a l'actualitat els nous avanços en quant a la medicina ens permeten viure la vida d'una altra manera, ja que avans si tenies quansevol lessio no era tan fàcil de curar. Aquests avanços son molt importants per a tots.
    Aquesta noticia ma impresionat un poc, perque en tan sols 3 punxaes a solventat un problema que li dificultava al pacient per a realitzar activitats físiques. Per als esportitstes de tans alts nivells, pense que aquestes tècniques els facilita molt el treball.
    Amb tot, crec que la ciència evolucionará molt en els pròxims anys.

    ResponderEliminar
  29. aquesta notices es interesant ja que ens ensenya un nou metode de curació per aquelles persones que sufreixen aquest tipus de lessió i aixi curarse mes facilmet i poder tornar a practicar el deport que li agrade a cadascu

    Lara Martínez 1Bhum

    ResponderEliminar

Comença un nou Curs escolar: 2010/11

Et va agradar l'eixida a València ?

Esguince de Tobillo Esguince de Tobillo yucaeros Esguince de tobillo en el deporte

¿ i tú qué opines ?

Explotación en el deporte infantil Ignacio, Jenny i Jesi

">

Explotación deportiva a niños

Sueños olímpicos

ACROGYM de gran nivell

Powerpoint de lessions de genoll fet per Ignacio, Jenny i Jesy

Rugby hugo jenny

Power point basquet: Begoña P. Jennifer M.

Qué et pareix la proposta de fer una SEMANA D'EXAMENS al tercer trimestre?

Consideres convenient la setmana d'examens a 2n de Batx?

¿Et va agradar la Comunicació relacionada en els "Blogs" aplicats a l'aula d'E.F. ?

CIRCUIT DE CONDICIÓ FÍSICA (Aitor y Marta)

CONDICIÓ FÍSICA (Marta y Aitor)

Condició física i salud(Marta B.i Raquel)