domingo, 29 de mayo de 2011

Comenta estes noves Notícies




14 comentarios:

  1. La meua opinió és que per a un deportista d' élit sofrir una malaltia i enmig de l' activitat esportiva em sembla molt dur per a l' autoestima i d' altra banda, em sembla normal el fet de no parar per poder acabar la cursa,així, es veu l' autoconfiança i l' esperit de competició d' un deportista.
    CARLES CLIMENT 1BS

    ResponderEliminar
  2. Sara García 1BS

    En aquesta noticia te dones conter del esforç qe fan els deportistes en una cursa , ja que fins i tot encara que tigen sofriment ( en este cas a causa de una bacteria ) son capasos de aguantar fins arribar a la meta per a complir el seu proposit. Em sembla una acció de molt de mérit.

    ResponderEliminar
  3. Marta Agustí 1 Batx Tecn.

    Respecte a esta notícia, pense que té molt de mèrit seguir endavant en la carrera mentre que se't manifesten símptomes com la diarrea amb sang. A part del mèrit, la veritat és que també s'han de tindre ganes de practicar l'esport al qual et dediques per a ser capaç de seguir malgrat que estigues patint una malaltia, cosa que crec que hauria de servir d'exemple a molts altres esportistes. I encara que sóc partidària de posar la salut per davant de qualsevol altra qüestió, qualificaria el comportament de la corredora d'exemplar.

    ResponderEliminar
  4. Ester Giménez 1BNT4 de junio de 2011, 16:15

    Crec que aquesta deportista va ser molt valenta i que fa falta tindre una gran força per a aguantar el malestar i el dolor que li produiria la malaltia i acabar la carrera, sangrant i tot com estava, la cuarta a més a més. De aquesta enfermetat s'ha parlat molt ultimament i encara que es una enfermetat perillosa crec que es va relacionar amb els pepinos massa pronte i que a provocat que moltes persones ho pasen mal. S'ha de investigar i asegurarse un poc més abans de acusar.

    ResponderEliminar
  5. Raquel Soler Cucarella 1º BNT5 de junio de 2011, 13:36

    Raquel Soler Cucarella 1º BNT

    En mi opinión Elena Espeso, se ha llevado un buen susto. Esa bacteria, bastante desconocida llama E. Coli puede crear una alarma social. pienso que antes de haver dicho que la causaban los pepinos algunas verduras españolas tenian que haverse asegurado de que asi era, Elena comentó que ella no habia comido y, sin embargo esta afectada por esa enfermedad, menos mal que va evolucionando favorablemente, Alemania tenia que haverse informado de lo que era realmente el causante antes de decir que eran los pepinos. creo que podrian haver comprobado si los afectados habían tomado algún alimento en común, es decir, que coincidieran. Esta noticia ha causado muchas perdidas economicas a los agricultores españoles. Aún con la mala que pudo ser esta bacteria, está atleta vallisoletana ha demostrado que incluso enferma llegó en un cuarto lugar, tiene mucha fortaleza. Enorabuena por ello. Esperamos que se recupere pronto.
    Respecto a la segunda noticia creo que nos da un poco de luz para conocer un poc esta bacteria. E. Coli, ya que nos habla de cuales son los sintomas y ademas comenta donde es mas frecuente que se pueda allar, como se puede contagiar, también nos da unos consejos para poder evitar el contajio.
    Se dijo que hace años hubo un brote en EE.UU parecido a este y segun se estudió dijieron que provenia de unas hamburguesas contaminadas, que es más frecuente que la cepa de esta bacteria se encuentre en la carne, entonces me pregunto, ¿porque no pensaron que podia ser de las salchichas que alli se comen muchas? ¿y dijieron que eran los pepinos o las verduras de España? es algo que no tengo muy claro, pienso que una noticia como esta no puede darse a la aligera como ha ocurrido en este caso. esto ha afectado a la eeconomia de los agriculturos y todo lo que esto conlleva. menos mal que nos han informado de como se puede contagiar y que debemos hacer para evitarlo. Esto es algo importante.
    según comenta este articulo esta bacteria no es habitual en nuestro país, sin embargo, Alemania no ha dudado en echar la culpa a los pepinos y alguna verdura española. Aunque ahora se ha retractrado, ¿quien devuelve lo perdido a los afectados?me viene otra prgunta, ¿no habra algún interes oculto detras de esto? Creo que nunca se sabra. Esperemos que pronto se solucione, para evitar nuevos contagios y muertes

    ResponderEliminar
  6. Jordi Arnau 1er BNT

    Ya se que comente un poc tard... però en el examens i treballs de fi de curs estem un poquet agobiats.

    Be, pel que fa a la noticia, opine que es una enfermetat casi inevitable ya que qualsevol persona que s'alimente en un restaurant o hotel no te la opció de tratar be els aliments que després s'haurà de menjar.

    Es una enfermetat que mostra que hem de tractar be qualsevol aliment que prengam, i a més, es prou perillosa ya que pot causar fins i tot la mort.

    El millor que es pot fer per a evitar-la es rentar be els aliments quan estem a casa abans de menjarnos-el, i un consell per a la sanitat mundial es que cuiden els aliments que es venen en els supermercats.

    ResponderEliminar
  7. Antoni Giménez Rodríguez 1º BNT5 de junio de 2011, 16:51

    Antoni Giménez Rodríguez 1º BNT
    Aquestes noticies son prou interesants perque ens montra el que es la bacteria E. coli, i l’experiancia d’una atleta que l’havia patit, i encara que es trobava mal ella decidí acabar la cursa, ahí es demostra el gran esperit de sacrifici i autoestima que te aquesta atleta.

    ResponderEliminar
  8. Em pareix molt admirable que començant a sofrir els símptomes al kilòmetre 23 fora capaç de acabar la carrera, açò es digne de una esportista de elit i té tot el meu respecte. Ara a esperar que isca d'aquesta desconeguda malaltia i que no afecte ni al seu rendiment ni a la carrera esportiva que li queda per davant.

    ResponderEliminar
  9. Sergio Moreno 1BS

    Per la meua part, crec que l'origen d'aquesta bacteria es deuria de investigar, ja que per als esportistes d'aquests nivell, amb l'aparicio de quansevol bacteria podria afectar negativament a la seua carrera esportiva.
    Elena Espeso ha sigut en este cas la persona perjudicia, i si no hi se troba una solucio crec que molts esportistes podrien veures amb la mateixa situació. Aquestes bacteries poden partir per la mitat el treball de molts esportistes que es preparen dia a dia per a competir al màxim nivell, per això hi ha que donar mes importancia.

    ResponderEliminar
  10. Atanas Gospodinov 1BNT
    Un poc tard, pero "mas vale tarde que nunca...".
    Per tot el que diuen, esta clar de que aquest bacteri pot arribar a ser mortal si no es tracta rapidament. Durant estos dies s'ha parlat molt de l'origen del bacteri. No se com s'ha pogut produir, pero crec que si ha aconseguit arribar a infectar tanta gent, es que no s'ha controlat adequadament, i damunt en un pais com Alemanya que actualment te prou de prestigi. Aixo ens te que ensenyar a tots y sobretot al pais afectat que no s'han de refiar de que lo que mengen está sa, i que es millor prendre prevencions que arriscar-se a que passe lo que ha passat.
    En quant a Elena Espeso, es veu que es una esportista molt competidora. Pero crec que es un poc temeraria, perque si en una carrera començes a tindre dolors i sangrar, no crec que siguera necessari arriscar-se la salut per acabar una carrera.

    ResponderEliminar
  11. Sandra Vila 1 BAT.SOCIAL
    Em pareix molt admirable l'autoestima de la deportista i l'esperit de superacií i de mijora constant.
    No deixa d'esforçar-se fins l'ultim moment per conseguir el seu objecitu.
    En la noticia, es tracta a Elena Espeso amb una personalitat molt competitiva, inclus massa... ja que la salut està per davant de tot, i no es necessari el sofriment per arrivar fins al final.

    ResponderEliminar
  12. Es veu que Elena Espeso li agrada el deport. perque passant-li el que li passava no deuria d'haver fet la carrera perque les malaties són coses series i encara que et penses que mai et pot tocar sempre has d'anar al metge. sabem que ella esta millorant però podria haver ocacionat algun problema si no s'havera presentat al metge.

    Helena Garrido Sanchis 1ºC.S.

    ResponderEliminar
  13. Aquest es un verdader exemple de el que es un esportista d'elit. El patir la malaltia i sufrir malester a mitat de la cursa, resistir i arribar fins al final te molt de merit. Desitjar-li el millor i que es recupere. te tot el meu respecte.
    Hugo Violero Albiñana 1BS

    ResponderEliminar
  14. Esther Moreno Regueira 1BS

    En quant a Elena Espeso, he de dir que te un gran mèrit haver acabat la carrera en les molèsties que notava. És d'admirar que arribara d'aquesta manera al final de la carrera, i que a més ho fera en el quart lloc.
    Però en quant a la bacteria, els alemanys no deurien haver dit sense proves que aquesta provenia de les verdures españoles perquè això a fet que ens afecte a la economia de la nostra nació, empijorant-la més del que ja està.
    Ara només queda esperar que Elena Espeso es recupere l'abans possible perquè puga tornar a Espanya i puga continuar competint i lluitant pel seu somni.

    ResponderEliminar

Comença un nou Curs escolar: 2010/11

Et va agradar l'eixida a València ?

Esguince de Tobillo Esguince de Tobillo yucaeros Esguince de tobillo en el deporte

¿ i tú qué opines ?

Explotación en el deporte infantil Ignacio, Jenny i Jesi

">

Explotación deportiva a niños

Sueños olímpicos

ACROGYM de gran nivell

Powerpoint de lessions de genoll fet per Ignacio, Jenny i Jesy

Rugby hugo jenny

Power point basquet: Begoña P. Jennifer M.

Qué et pareix la proposta de fer una SEMANA D'EXAMENS al tercer trimestre?

Consideres convenient la setmana d'examens a 2n de Batx?

¿Et va agradar la Comunicació relacionada en els "Blogs" aplicats a l'aula d'E.F. ?

CIRCUIT DE CONDICIÓ FÍSICA (Aitor y Marta)

CONDICIÓ FÍSICA (Marta y Aitor)

Condició física i salud(Marta B.i Raquel)