lunes, 19 de septiembre de 2011

Coneguem els voltants de l' Institut



"Todo el estudio de algunos, se emplea en cubrirle el rostro a la mentira, disimulando el engaño y disfrazando los designios"
3r A



































18 comentarios:

  1. Soc Paula! (:

    La eixida va esta estar molt be i molt xula, a mi me va agradar. Vam ixir un rato de l'institut, i aixó sempre va be.
    Espere que fem més excursions xicotetes de estes.

    ResponderEliminar
  2. Marta Pardo Marín

    Va ser una activitat que hem va agradar molt, perque aixo que hem fet no solguem fer-ho en cap asignatura. Auqnue feia calor, estavem cansats, teniem poc de temps i damunt ens va demanar fer el plánol, ha estat prou bé, perque així també anavem coneixent un poc com era Paco.

    ResponderEliminar
  3. Soc Tiffani :)
    a mi m'agradat molt anar per les afores del institut , per què meu he passat molt be y m'apetia ja fer unes cuantes coses de aquestes.. perque fea molt de temps que no en feia ..
    la veritat esque fea moltissima calor.. pero no passa res.. el que conta es que ens ho vam passar be :) y jo meu e passat molt be dibuixant i pintat el plànol ..
    besets :D

    ResponderEliminar
  4. Blas 3º-A: Hem va pareixer molt be la clase de educació física perque esta be ixir de cuant en cuant de clase

    ResponderEliminar
  5. hola soc Natan Sanchez Moreno de 3r a i em va agradar molt la eixida que vam fer, perque es una classe de educacio fisica i ademes es fa mes amé i mes divertit

    ResponderEliminar
  6. Hola soc Natán Sánchez Moreno de 3r a i torne a comentar perque no se si s'ha guardat la entrada de abans em va agradar molt la classe de l'altre dia i s'em va fer mes amena que les altres classes, si seguim aixina cada dia m'agradara mes l'educació física i ademes pense que de quant en quant esta be tindre contacte amb la naturalea

    ResponderEliminar
  7. Soc Alexa ;D de 3r A

    La ixida per foro del institut me va agradar molt, va estar molt bee anar a
    fer un recorido per foro del institu :)

    Magradaria fer mes ixides de este tipus

    ResponderEliminar
  8. Soc Alexa Bosca ;D

    Me va pareixer bee que ixirem per els voltants del intitut en loro de educacio fisica per que aixina era una altra classe diferent a les altres.

    Magradaria que tornarem a fer este tipus de classe :))

    ResponderEliminar
  9. Joan Sancho 3ªA , em va agradar molt l'eixida de l'altre dia, va estar molt interesant perque sempre es bo coneixer el que tinguem al alrdededor i saber de el qual estem emboltats. A mi m'encanta l'educació física. Sempre que tu demanes alguna cosa en concret jo, intentaré fer-ho al màxim i esforçarme en tot el que puga.

    ResponderEliminar
  10. Soc Desiré :)
    a mi tame m'ha agradat la eixida,me cansat un poc perque soc molt gossa i feia molta calor pero bueno ... ha estat be,perque feia ja molt de temps que no eixiem de el isntitut,i meu vax passar prou be,ara toca fer el planol i dibuixarlo,que em costara un poc pero el faré :D
    bueno adeu, muak!

    ResponderEliminar
  11. Sóc Adrián, de 4t A:

    M'ha agradat molt l'activitat, sobretot per què no ho solíem fer i també trenca una miqueta de la rutina. Pense que estaria bé fer-ho de tant en tant. En quant a l'assignatura, crec que funcionarem bé, en general, el grup amb tu i pense que ens has motivat una miqueta més que l'any passat, i que tots comencem el curs amb moltes ganes. ;)

    ResponderEliminar
  12. soc adri:)

    ami pa paregut be fer una ixida per fora del institut i meu vax pasar molt be espere q fem una altra eixida pronte anar a correr, bici o algo paregut ueno yo ya e comentat jajajajaaja!!!!!

    ResponderEliminar
  13. Sóc Laura de 4t A:

    A mi també m'agradat molt la volteta que em pegat,perquè així no és sempre el mateix i pots desconectar un poquet de la rutina.M'agradaria que se tornara a repetir perquè aixi les classes no es fan tan aburrides.Espere que siga una bona classe i puguem fer moltes activitats divertides :)

    ResponderEliminar
  14. hola soc fran de 3ºA:em va agradar molt la eixida del institut perque estem tot el dia tancats i aixina ens distraguem, va estar be i magradaria ixir mes voltes pels voltants per a fer deport encara que faja molta calor

    ResponderEliminar
  15. Soc Vicky:em va agradar molt perque vam ixir de l'institut i aixo mos agrada a tots!! Desconectar un poc dels estudis i pegar una voltetaa, va estar molt be, lo k no em va agradar es que feia moltaa calor, pero aixo es normal :)

    ResponderEliminar
  16. Hola soc Vicent Llacer de 3ªA , a mi em va pareixer molt be l'eixida per els voltants de l'institut, però s'em va fer un poc pesat perque feia molta calor. També em va agradar perque el professor ens motiva molt i tot.

    ResponderEliminar
  17. Soc Àngela de 4t A:
    La volteta que vam fer el segon dia de classe va ser un moment diferent de la jornada, que ens ajudava a relaxar-nos i al mateix temps feiem esport. Va ser divertit poder caminar tots junts pels voltants i augmentar el comanyerisme entre nosaltres. Finalitzant, tinc moltes ganes de tornar a fer una actvitat com aquesta! ;)

    ResponderEliminar
  18. Soc Laia (: 3-A
    Me va agradar ixir un poc del institut ens feia falta cambiar de aires un poc i fer un poc desport no feia molta calor era aguantable magrada ixir del institut podriem fer-ho mes voltes vam disfrutar

    ResponderEliminar

Comença un nou Curs escolar: 2010/11

Et va agradar l'eixida a València ?

Esguince de Tobillo Esguince de Tobillo yucaeros Esguince de tobillo en el deporte

¿ i tú qué opines ?

Explotación en el deporte infantil Ignacio, Jenny i Jesi

">

Explotación deportiva a niños

Sueños olímpicos

ACROGYM de gran nivell

Powerpoint de lessions de genoll fet per Ignacio, Jenny i Jesy

Rugby hugo jenny

Power point basquet: Begoña P. Jennifer M.

Qué et pareix la proposta de fer una SEMANA D'EXAMENS al tercer trimestre?

Consideres convenient la setmana d'examens a 2n de Batx?

¿Et va agradar la Comunicació relacionada en els "Blogs" aplicats a l'aula d'E.F. ?

CIRCUIT DE CONDICIÓ FÍSICA (Aitor y Marta)

CONDICIÓ FÍSICA (Marta y Aitor)

Condició física i salud(Marta B.i Raquel)